alien19999 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Proszę o doradzenie w sprawie echosondy najlepiej z GPS na płytkie wody. Wody o głębokościach do 10m przeważnie około 2,5m. Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alien19999 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Miałem dziś wziąć ją nad wodę i zrobić wam kilka zdjęć. Niestety przyszła śnieżyca i nici z wodowania łódki. (nie wyjechał bym samochodem) Kupno echa odkładam do kwietnia bo i tak najprędzej będzie mi potrzebne w maju. Cezary dzięki za propozycję, na pewno się odezwę w odpowiednim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STREMER Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Kompletny ze mnie lajkonik w sprawie ech, stąd moje pytania: - czy są do kupienia echa wykrywające ryby ale w dali? Np 50, 100m przed nami? Łowiska o głębokości do 5-6 metrów. - czy dostępne echa mają możliwość zapisywania w pamięci obrazu 3D "mapy" dna? Z góry dzięki za info Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez STREMER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilk325 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Kompletny ze mnie lajkonik w sprawie ech, stąd moje pytania:- czy są do kupienia echa wykrywające ryby ale w dali? Np 50, 100m przed nami? Łowiska o głębokości do 5-6 metrów.- czy dostępne echa mają możliwość zapisywania w pamięci obrazu 3D "mapy" dna? Z góry dzięki za info Są, ale tanio nie będzie bo aby zapisywać jeszcze to HB Helix (lub wyzej) z serii 9,10 12 + 360 image Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez wilk325 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Garmin ma chyba też panoptixa jakiegoś co patrz do przodu , ale to zabawki w.przedziale 20k zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
alien19999
Witam wszystkich.
Proszę o doradzenie w sprawie echosondy najlepiej z GPS na płytkie wody. Wody o głębokościach do 10m przeważnie około 2,5m.
Dziękuję za informację.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi