AndrzejK18 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Woblerki z myślą o kleniku i jaziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw34 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Jakieś łudząco podobne do prezentowanych już przez kogoś innego...Choć kolorystyka bogatsza, ciekawe jak praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszA Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 bardzo podobne wobki, ale łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ciekawe do czyich Lecz i tak najważniejsza jest praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Kopia to nie jest bo te wobki robię od 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Koleś wrzuca swoje fotki jak inni tutaj a Wy od razu kopia ...Wiele woblerów jest do siebie bardzo mocno podobnych... Panowie wyluzujcie. Może jakaś siłownia, rowerek? skoro rybki nie biorą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Andrzej wie do czyich są podobne i nie mam tu moich na myśli. PS. Andrzeju kupiłem jednak nowy podbierak taki cacy. Ciekawe czy coś podbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Oby podebrał wiele ... A w moim kanałku o którym Ci pisałem pusto ... wody jak w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Jakub na pewno, rybki lubią twoje wobki, a tu kolejne tym razem na kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 A tu kilka rybek które skusiły się na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Andrzej ty lepiej powiedz gdzie masz tą sadzawkę z tymi pstrągami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Jak ty mi powiesz gdzie trzymasz te Jaziorki a tu masz jeszcze na pobudzenie coś ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Oj fajny fajny. Rób woblery w niedziele jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Się robią na jutro będzie kilka gotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Coś na piegowate rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Mam woblery Andrzeja dobra robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ostatnia seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 I to mi się podoba - nieważne co do czego podobne. Ważne jest to, że idziecie do przodu i robicie swoje. Jak się swoje robi to w końcu staje się przedmiotem kopiowania . A najważniejsze, że robi się to co się lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 I to jest najważniejsze, zrobić samemu i jeszcze coś na nie połowić. Uklejki to 1 moja seria myślę że wypadną pozytywnie, i rybki je też polubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 tu coś na piegowate rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 coś tam dłubię w wolnych chwilach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Z przykrością informuję że Andrzej zmarł. Był dobrym kompanem i twórcą przynęt , człowiekiem. Przegrał walkę z rakiem. Pogrzeb odbędzie się w Trawnikach w czwartek o godzinie 15:00 Moderatorów proszę o przeniesienie jeśli to nie miejsce na taką informację. Tam się w końcu nałowi ... Edytowane 18 Lutego 2014 przez Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Pokój jego duszy [*]Smutna informacja Edytowane 18 Lutego 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi