Skocz do zawartości

Świnoujście

KOMANCZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Biorac przyklad z panujacych tu ostatnio mód:

Lowilismy z Gumofilcem w powyzej opisywanym lowisku dzis od ok. 9:00 do 15:00. Wiekszosc bran byla do 11:00, jedno ok. 14:00. Zaczal Gumo 104/8,5kg, potem ja 123/15kg oraz 92cm/nie wazony. Gumo skonczyl 95cm/nie wazony.

Wszystkie ryby z trollingu na bardzo rózne woblery - Bomber, Storm, Nils Master....w okolicach 6-7m. Woblerów Salmo wtenczas unikam.

Sasiednia zaloga (Marek + Yoko) miala dzis 94cm i 70cm. Mieli tez wczoraj cos ponad metr, ale ile ryb dokladnie - nie wiem.

Zdjecia...owszem, sa. Poczekamy aż pojawia sie inne, zalegle doniesienia i zdjecia. Nie chcemy wychodzic przed orkiestre.

Gratuluje wszystkim tych niesamowitych wyników. Zastanawiam się tylko jak szybko te informacje rozniosą się wśród mięsiarzy/sieciowców/elektryków lub innych niegodziwców i uda im się przetrzebić tą wodę. Wiem, że obszar wielki, ale Mazurom już dali radę :( Teraz co niektórzy podobno pracują nad wyrybieniem Szwecji. Gdyby znalazł się ktoś z głową i zadbał o tą wodę to chyba dałoby się na tym nieźle zarobić. Udowodniliście, że ta woda chyba nie ma konkurencji w Polsce jeśli chodzi o zasób sporych szczupaków.

Pozdrawiam

Tak aż miło poczytać, że i w naszym kraju polowic duże szczupaki można. Ciekaw jestem jak z zalwewm wislanym? czy tam tez można liczyc na tak znakomite wyniki?

GRATULACJE !!!

..

mifek to moze i robi, kto go tam wie? :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

a to ja juz teraz wiem czemu Mifek mnie wypytuje jak dobrze zdjęcia robic i je obrabiać!! :lol: :lol: Kolarze i montaże robimy :lol: :lol: :lol:

pozd jerzy :D

przed chwilą rozmawiałem z @Gumo, chłopaki ciągle są na wodzie i walczą. Dotychczacowy bilas: 123, 104, 95, 92.... przed chwila @Gumo zeszła kolejna 90-ka, widac jeszcze się nie rozkręcił :unsure:

Wszystkim lapaczom wielkich szczupaków Wielkie Gratulacje. :D

Ja cie niemoge toż to lepiej niż w szwecji,jeszcze troche to w ofertach firm turystycznych będzie Swinoujście jako Super Lowisko Szczupaków.

Jednym slowem woda marzenie :D

Jeszcze raz gratuluje :D

Gdyby znalazł się ktoś z głową i zadbał o tą wodę to chyba dałoby się na tym nieźle zarobić.

Lepiej niech zostanie tak jak jest. Przydaly by sie kontrole, jak wszedzie. Poza tym nie jest prosto je tu znalezc, aczkolwiek ktos uwaznie czytajacy wszystkie doniesienia mialby juz jakies szanse...