Skocz do zawartości

Świnoujście

KOMANCZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Pitt, Piotrze, z tym niedowierzaniem to ja mam doświadczenie....... II Zlot Salmo nad Wygoninem - Jakubek złapał w piątek 92cm szczupaka. W sobotę odbywają sie zawody na przynęty Salmo, łapiemy najwiekszego szczupaka... lecz część kolegów nie wierzy, aby to ekipa ze Świnoujścia uwolniła szczupaka...... podobno miał stać zapalikowany na sznurku na dzień zawodów...... ot dobrze ,że wówczas w sobotę pływałem z Karolem.

Każdy mnie pyta, czy warto było pisać relacje, ujawnić łowisko !? Pzrecież mięsiarze rozjadą łowisko. Przecież z Interenetu korzystają rozumni ludzie......

Niesamowity ten listopad :o . Piekne wyniki i porazajace wielkosci ...wszystko na bazie przyjacielskiej wspolpracy ...szanujmy TO :D....123 i 15 kilosow , mam nadzieje Kubus ze napstrykales zdiec ...nie czesto sie zdarza ...moje gratulacje ...jak by to powiedziec Legia Pany :lol:

Witam po powrocie.

Na wstępie chcę podziekować Komaczowi i Mifkowi. Koledzy maja tam w tym swoich miejscach ryby ktore biora dopiero po wypowiedzeniu hasła. Troche to trwało nim Matka nakłoniła mnie by wypowiedział je na głos ale potem poszło juz szybko :mellow:

Co do Kuby i Gumo to Koledzy pokazali klasę w trollingu. Jeszcze raz wielkie gratulację! Warto też powiedzieć, że Koledzy ryby złowili w nowych miejscach kierując się własnym doświadczeniem.

Ja wyjazd zakończylem dwoma rybami - 96 i 94 cm. W zasadzie przy potworze Kuby to chyba nie wypada o nich wspominac :D

pozdrawiam,

Marek

@Komancz - Doszły mnie wieści i o Twoich 108 cm szczęścia. Gratulować po raz kolejny nie będę, gdyż zrobiłem to przy wcześniejszych rybach, a poza tym jeszcze w jakiś samozachwyt popadniecie, gdyż to robi się norma. Gdy Komancz wypływa pada metrówka! <_< :mellow:

Natomiast chciałbym się odwołać do Twego stwierdzenia, że przecież z netu korzystają inteligentni ludzie. Oj trochę to naiwnie zabrzmiało. Inteligentnych inaczej w naszym kraju nie brakuje. Przykre to, ale chciałbym aby Twoje wody jak najdłużej cieszyły was wielkimi szczupakami. Przykładów jednak na najazdy po publikacjach internetowych jest jednak sporo. Jak pokazuje Kuba i Gumo i bez przewodnika się obejdzie...

Obym się mylił! :wacko:

Lukomat ja natomiast podziwiam ich za to że cokolwiek piszą o tak pięknych połowach :huh: .W naszej polskiej mięsiarskiej rzeczywistości o takich miejscach raczej się nie mówi :unsure:

Ja na moje miejscówki nie biorę już nikogo bo przy mnie wypuszczają wszystko a potem przyjeżdzają z kumplami i jazda na całego.

Mogą mnie ciąć i solić pary nie puszczę. ;)

Kuba, skrobniecie z Gumo relację?

Nie wiem. Nie jestem pewien, czy nalezy sie rozpisywac o tym jak i na co, bo gdzie to juz chyba cala Polska wie. Ot, dzis wieczorem luzowal nas Pepe z salmobrygada w sile 5 osobników, tylko patrzec innych...wystarczy paru miesnych cwaniaków i z tego lowiska niewiele zostanie, chocby nie wiem jak bylo wielkie.

Przegadam jeszcze z Gumofilcem i podejmiemy decyzje wspólnie.

Ponadto, jak pisalem, nie chcemy wychodzic przed orkiestre, czekamy na relacje z wypraw PT Adminów.

Ponadto, jak pisalem, nie chcemy wychodzic przed orkiestre, czekamy na relacje z wypraw PT Adminów.

Z tym to nie ma sprawy. My relację umieścimy tylko ... pozostało jeszcze kilka spraw z naszej strony do załatwienia - krótkie artykuliki podsumowania każdego odcinka Taaakiej Ryby. Tak więc trudno ciągnąć kilka srok za ogony :D

Zastanówcie się proszę.

Pozdrawiam

Remek

Hehe, @tomi nie zrozumiales mnie, nie o to mi chodzi, zeby powiedzieli mi namiary na miejscowki, tylko o robienie takiej dziwnej tajemnicy :wacko:

@drogi lukomacie, nie chodzi tu o jakies dziwne tajemnice a jedynie o mozliwosci sprzetowe. Tego dnia sprezentowalem moja miarke YOKOZUNIE w zwiazku z czym moja najwieksza ryba do tej pory nie jest dokladnie zmierzona. Jak na razie zostala tylko przymierzona to burty lodzi, na ktorej naniesiony zostal znacznik. Nastepnym razem zmierze dokladnie ile mial. Ot i cala tajemnica...

Zjezdzajac z Wolina widzialem sporo lódek w...ciesninie? kanale? no, czyms co prowadzi z morza. Co tez oni tam lowili? Szczupaka, sandacza, moze okonia...ciekawe :wacko:

Klon obok opisywal zachowania autorytetów wedkarskich nad Asunden. Moze lepiej, zeby tu tacy jednak nie przyjezdzali? Na Wicku tluka szczupaka az milo :(

Witam po powrocie i dziekuje za cieple slowa.

Dziekuje naszemu gospodarzowi, Mifkowi, bez ktorego pomocy jakos tak bysmy sie pewnie nie zdecydowali na przejechanie 3/4 Polski.

A i po wypowiedziach dochodze do wniosku, ze naleza sie podziekowania rowniez Komanczowi, ktory udzielil blogoslawienstwa (bo musial to zrobic, skoro ryby dopisaly :D )

Dziekuje naszym wspoltowarzyszom wyprawy Markowi i Yoko.

Pozdro

Gumo

Zjezdzajac z Wolina widzialem sporo lódek w...ciesninie? kanale? no, czyms co prowadzi z morza. Co tez oni tam lowili? Szczupaka, sandacza, moze okonia...ciekawe :wacko:

Klon obok opisywal zachowania autorytetów wedkarskich nad Asunden. Moze lepiej, zeby tu tacy jednak nie przyjezdzali? Na Wicku tluka szczupaka az milo :(

Ci wspaniali wedkarze wala w leb po 50-60kg okonia (sorry okonka 12cm). Jest tego tam strasznie duzo jak ciagnie do Zalewu, ale miejscowi mistrzowie sobie radza...

Niemcy kupuja to Polacy wala.