jerry hzs Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Wiem , wiem ze Yoko i Marek przy Was plywali ale Gumo i Kuba tez podobno mieli tam lowic . Czekam tez na ich rezultatos . Salmo - Magiczny - Yokozuna ...piekna trojeczka powiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Może się powtarzam Ale GRATULACJE Mifek, jeszcze się poprzedni rekord nie uprawomocnił a tu już następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 melduje, że KUBA złapał 123cm szczupaka .... i 104cm (informacja od Marka i Mifka ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 o cholera... GRATULUJĘ!!! 123 to brzmi poważnie! Może trzeba przemyśleć terminy i jednak wykaraskać jakiś jeden wolny łykend na wody Komanczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Poważnie?? To brzmi jak bajka!!! Wrzućcie jakąś fotkę, chociaż ogona, albo płetwy... czegokolwiek! Jestem pod ogromnym wrażeniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 melduje, że KUBA złapał 123cm szczupaka .... i 104cm (informacja od Marka i Mifka ! )Szkoda, że mam tam tak daleko Ale może w przyszłym roku w sierpniu lub wrześniu sie tam wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 melduje, że KUBA złapał 123cm szczupaka .... i 104cm (informacja od Marka i Mifka ! ) Wow! Zamykam się Trzymam kciuki za dalsze powodzenie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Tak myślałem że @Gumo z @Kubą pokażą klasę... profesjonaliści po prostu... czapki z głów Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 przed chwilą rozmawiałem z @Gumo, chłopaki ciągle są na wodzie i walczą. Dotychczacowy bilas: 123, 104, 95, 92.... przed chwila @Gumo zeszła kolejna 90-ka, widac jeszcze się nie rozkręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Coś mi się widzi że będziemy mieli kolejną relację z wyprawy <_< . Nic tylko pogratulować i życzyć kolejnych okazów.P.S. Nie wyłówcie wszystkich szczupaków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 To już się robi poważna sprawa Kuba, W I E L K I E G R A T U L A C J E. Trzymam kciuki za kolejne sukcesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Biorac przyklad z panujacych tu ostatnio mód: Lowilismy z Gumofilcem w powyzej opisywanym lowisku dzis od ok. 9:00 do 15:00. Wiekszosc bran byla do 11:00, jedno ok. 14:00. Zaczal Gumo 104/8,5kg, potem ja 123/15kg oraz 92cm/nie wazony. Gumo skonczyl 95cm/nie wazony.Wszystkie ryby z trollingu na bardzo rózne woblery - Bomber, Storm, Nils Master....w okolicach 6-7m. Woblerów Salmo wtenczas unikam.Sasiednia zaloga (Marek + Yoko) miala dzis 94cm i 70cm. Mieli tez wczoraj cos ponad metr, ale ile ryb dokladnie - nie wiem.Zdjecia...owszem, sa. Poczekamy aż pojawia sie inne, zalegle doniesienia i zdjecia. Nie chcemy wychodzic przed orkiestre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 no chłopaki to daliscie czadu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Naprawdę jestem pełen podziwu dla kolegów! Potwierdziło się ,że ryby w Świnoujściu jeszcze pływają..... bo znam komentarze, że Komancz z Mifkiem robi fotomontaże..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 az milo poczytac, gratuluje serdecznie wszystkim zalewowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ej robert, to zwykla zazdrosc, nie przejmuj sie ...mifek to moze i robi, kto go tam wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Gratuluje wszystkim tych niesamowitych wyników. Zastanawiam się tylko jak szybko te informacje rozniosą się wśród mięsiarzy/sieciowców/elektryków lub innych niegodziwców i uda im się przetrzebić tą wodę. Wiem, że obszar wielki, ale Mazurom już dali radę Teraz co niektórzy podobno pracują nad wyrybieniem Szwecji. Gdyby znalazł się ktoś z głową i zadbał o tą wodę to chyba dałoby się na tym nieźle zarobić. Udowodniliście, że ta woda chyba nie ma konkurencji w Polsce jeśli chodzi o zasób sporych szczupaków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ej robert, to zwykla zazdrosc, nie przejmuj sie ...mifek to moze i robi, kto go tam wie? dzieki pitt - cholero jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 eeeeeeee tam,zaraz cholero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Tak aż miło poczytać, że i w naszym kraju polowic duże szczupaki można. Ciekaw jestem jak z zalwewm wislanym? czy tam tez można liczyc na tak znakomite wyniki?GRATULACJE !!! .. mifek to moze i robi, kto go tam wie? a to ja juz teraz wiem czemu Mifek mnie wypytuje jak dobrze zdjęcia robic i je obrabiać!! Kolarze i montaże robimy pozd jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Te szczupaczki to od dawna łowicie? Kilka lat czy to przebój tego roku na przykład? Zastanawia mnie niesamowita regularność, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 przed chwilą rozmawiałem z @Gumo, chłopaki ciągle są na wodzie i walczą. Dotychczacowy bilas: 123, 104, 95, 92.... przed chwila @Gumo zeszła kolejna 90-ka, widac jeszcze się nie rozkręcił Wszystkim lapaczom wielkich szczupaków Wielkie Gratulacje. Ja cie niemoge toż to lepiej niż w szwecji,jeszcze troche to w ofertach firm turystycznych będzie Swinoujście jako Super Lowisko Szczupaków.Jednym slowem woda marzenie Jeszcze raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 no chłopaki to daliscie czadu!Gdybys nas tu nie zaprosil i ugoscil, byloby trudno. Wielkie dzieki, Rafal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ale zeby zaraz lowic wieksze ryby od nas... do tego was nie zachecalem kuna nastepnym razem myto bedziecie musieli zaplacic - zrobie Wa m przegląd pudelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Gdyby znalazł się ktoś z głową i zadbał o tą wodę to chyba dałoby się na tym nieźle zarobić. Lepiej niech zostanie tak jak jest. Przydaly by sie kontrole, jak wszedzie. Poza tym nie jest prosto je tu znalezc, aczkolwiek ktos uwaznie czytajacy wszystkie doniesienia mialby juz jakies szanse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi