Baloo Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Z pierwszych wieści od ekipy Salmo: Wczoraj tj. 29.11 - padły cztery rybki między 92-97cm. Dziś zmieniła się niby pogoda i do 13 byli bez ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 A czy na casting aby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Ci wspaniali wedkarze wala w leb po 50-60kg okonia (sorry okonka 12cm). Niemcy kupuja to Polacy wala.Mówił mi gospodarz ze miejscowi lowia w zasadzie tylko okonie...teraz wiem, dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Mifku ale ta miarka kończyła się na 100cm ..... Mifek widocznie nie wierzył że złapie/złapiesz rybkę ponad 100 cm <_< poza tym mialem nadzieje ze dla mnie bedzie za mala No i była... niniejszym chciałbym donieść, że zmierzono dokładnie wszelkie oznakowania na łodzi. W chwili obecnej moj aktualny rekord owy szczupak ma 106 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Gratulacje! Dobre wieści! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 fotki, Mifek, fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 106cm to taki fajny rozmiar Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 MGOR - drogi chłopcze zapewniam Cię, że wszystko będzie w relacji. A muszę przyznać, że fotki tej 106 zrobily na mnie duuuuuuuze wrazenie.... szczegolnie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 @phala sugerujesz coś??? a moze tez masz pulap na tym samym poziomie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 MGOR - drogi chłopcze Wiesz co Mifek, to drogi chłopcze bardzo mi się spodobało - dobrze mieć takich nauczycieli, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 heh, teraz to ześ pojechał jeszcze se ludzie pomysla ze cos potrafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 @phala sugerujesz coś??? a moze tez masz pulap na tym samym poziomie??? No tak się jakoś śmiesznie złożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 hehe, no to milo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 masz szczescie, zes sie przyznal <_< gratulki mifek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 pitt dzisiaj wazylem nasze / moje bullfrogi w stanie nieuzbrojonym ok 130-140 gram sama guma... i pomyslec ze ostatnio probowalem rzucac czymsc takim z glowka ok 40 gram z mojego AC66HF - wstyd sie przyznac... nie polecam nasladowania ale jutro i tak bede nimi wlaczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 maniaku frogi pracuja ladnie juz z glowkami 18-21 gram, ale musisz jeszcze przetestowac, jak kotwice uzbroisz wedlug mojego patentu, gumis bedzie dodatkowo ustabilizowanyja bym tam nimi nie rzucal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 dobra dobra - zobaczymy co na temat rzucania nimi powie armata w zestawieniu a caimanem (wiedzialem ze po cos go trzymam ) Pitt wielkie dzieki za sprzedanie patentu, jest tak prosty ze az dziwne ze na niego nie wpadlem... masz u nie piwo - na zlocie co to sie na niego w koncu wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Dzisiaj tj. 8 grudnia ekipa Golubiaków penetruje wody Zalewu! Na kiju Łubka - Sławka szczupak 122cm i 14,kg na SALMO pike z pomarańczowym brzuszkiem ! O pozostałych 90tkach nie wspominam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Wow! Gratulacje dla łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Z moich informacji 122 cm i 14,5 kg. Przy moim skromnym udziale (pożyczony kołowrotek ). Dodam, że jest film z tego epokowego połowu od momentu zacięcia do uwolnienia potwora. No i oczywiście masa zdjęć, ale to później.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 no coz, nc tylko pogratulowac i dodac, że ja tam łowię jutro... nawet ciamana odswiezylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Baaaaardzo się cieszę! Dzięki za wieści i gratulacje! Mogę sobie wyobrazić jak Golubiacy będą świętować to rybsko. Świętuję z Wami! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Oj świętowanie rozpoczeli, tuż po złapaniu szczupaka w zielonym domku. Był tatar z łososia i świeży sandacz w sosie koperkowym a co do napitków to wolę nie wspominać ..... nie byli w stanie odbierać telefonów z gratulacjami ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Z sobotnich informacji wynika że złowiono kilka 90-tek. Jakiś miejscowy wędkarz przepływając obok pokazywał szczupaka 110 cm niestety już martwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Z sobotnich informacji wynika że złowiono kilka 90-tek. Jakiś miejscowy wędkarz przepływając obok pokazywał szczupaka 110 cm niestety już martwego.oraz jedna 6-tke - oczywiscie tez ubita... cos... autochton... byl bardzo dumny bo to jego pierwsze takie szczupaki i do tego na gnomika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi