arrowana Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam, chciałbym poznać Wasze opinie o tym kołowrotku. Przeznaczenie to lekkie łowienie kijem Fenwick HMX do 14gr. Łowisko to przewa?źnie rzeka Wkra i jej klenie Pozdrawiam Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Kup sobie lepiej normalną, starą ceratkę zamiast tego nowego wygibasa... W sumie taka Bradia ze szpulką oblepioną w kratkę i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 @Guzu sprzedawał superowego Luwiasa Made in Japan.Skrobnij do niego czy go jeszcze ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrowana Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dzięki za odpowiedzi Panowie Jednak wolałbym coś nowego, a jaki nowy kołowrotek w cenie powiedzmy do tysiaka byście polecili. Pozdrawiam Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dzięki za odpowiedzi Panowie Jednak wolałbym coś nowego, a jaki nowy kołowrotek w cenie powiedzmy do tysiaka byście polecili. Pozdrawiam Mariusz.Trudne zadanie, sam szukam i znaleźć nie mogę...jedyne co mi do głowy przychodzi to Stella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dzięki za odpowiedzi Panowie Jednak wolałbym coś nowego, a jaki nowy kołowrotek w cenie powiedzmy do tysiaka byście polecili. Pozdrawiam Mariusz.Trudne zadanie, sam szukam i znaleźć nie mogę...jedyne co mi do głowy przychodzi to Stella No z nową do powiedzmy tysiaka, to mo?źe być letki kłopot... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrowana Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dzięki za odpowiedzi Panowie Jednak wolałbym coś nowego, a jaki nowy kołowrotek w cenie powiedzmy do tysiaka byście polecili. Pozdrawiam Mariusz.Trudne zadanie, sam szukam i znaleźć nie mogę...jedyne co mi do głowy przychodzi to Stella Stellka to nie te pienią?źki i czy, a?ź taki wariat jest potrzebny do łowienia w małej rzeczce A na ten przykład taka Daiwa Caldia X2500 bądz Stradik 2500 FC by nie stykął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Miałem namyśli, ?źe po prostu nic do tysiaka sensownego nie kupisz. Myślałem nawet o Daiwie Certate, ale jakoś szkoda mi tyle kasy, wolałbym dorzucić i kupić Stelle, nawet tą '07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Co znaczy Tą 07!!!!!!Gorsza od tej 10!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Co znaczy Tą 07!!!!!!Gorsza od tej 10!!!!!Skąd te niepotrzebne nerwy?! Z zało?źenia to kupiłbym nową '10, pisząc nawet '07 miałem na myśli u?źywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to masz szczęście.Miałem obie w ręce i zdania nie zmienię bardziej 07 mi le?źy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Choć widziałem, ?źe zdarzają się jeszcze n?łwki '07 w sprzeda?źy.Tylko kręciłem nim na sucho, sprawił wra?źenie perfekcyjnego, biorąc pod uwagę to, ?źe był katowany 4 lata na boleniach. Nie przepadam kupować rzeczy u?źywanych, ale model '07 bym łyknął ps. Zn?łw obiegamy trochę od tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 tysiąc złotych i nic sensownego... Chłop chce klenie łowić, a tu takie propozycje Ja bym zmniejszył pulę do 450złotych i kupił coś sensownego co w zupełności wystarczy. Tym bardziej , ?źe nawijadło nie będzie słu?źyło do orki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Sama poezja Panie, ale kupiony od Ciebie czarny 4000 jako substytut do biegania po krzaczorach jest te?ź niczego sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 tysiąc złotych i nic sensownego... Chłop chce klenie łowić, a tu takie propozycje Ja bym zmniejszył pulę do 450złotych i kupił coś sensownego co w zupełności wystarczy. Tym bardziej , ?źe nawijadło nie będzie słu?źyło do orki Dlatego wychodzę z zało?źenia, ?źe lepiej kupić Spro Blue/Red Arc'a lub dobrą starszą japonkę ni?ź coś nowego do tysiąca złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 i te?ź tak myślę...A nowe Spro wygląda całkiem fajnie no i wiadomo , ?źe bebechy wytrzymają niejeden sezon kleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Tak, tutaj ni?źej Stelli to wszystko jest chichotem losu.Ale tak szczerze m?łwiąc, na klenie, pstrągi, jazie czy okonie z powodzeniem sprawdzi się nawet TAKIKrecę tym modelem ju?ź sporo czasu i dość intensywnie nawet. Na domiar niespecjalnie staram się wydłu?źać jego trwałość. Nie mam powod?łw do narzekania Nie wiem tylko czy cena jest rzeczywiście okazyjna, jak wciska sprzedający.A i TEGO z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/shimano-technium-fc- g5-a17-p35-k9282.htmlA toto cudo np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 1978 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Tu jest nawet przystepna cena tego twin powera 2500 fb. http://www.sklep-wodnik.pl/shimano-twin-power-2500-fb-p-121. html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Co znaczy Tą 07!!!!!!Gorsza od tej 10!!!!!No pewnie, ?źe gorsza... Stary rupieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie wiem tylko czy cena jest rzeczywiście okazyjna, jak wciska sprzedający.Miałem taki kołowrotek i kupiłem u?źywkę z rok-dwa temu za 6st?łwek, więc cena wydaję się być dobra.Og?łlnie nie narzekałem, ale zamarzyła mi się wtedy Stella, wyszło jak wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jeśli ju?ź miałbym wybierać między Technium FC, Stradic FC etc. to wybrałbym zdecydowanie TP FB, najlepiej japonkę Trochę starszy model, bardziej sprawdzony i zapewne wytrzymalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrowana Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Tu jest nawet przystepna cena tego twin powera 2500 fb. http://www.sklep-wodnik.pl/shimano-twin-power-2500-fb-p-121. html O proszę chyba skorzystam z kolegi propozycji Dzięki za link Panowie czy to jest TP Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 I z tak oto bezbarwnej dyskusji kolega zakupi sprzęt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Tu jest nawet przystepna cena tego twin powera 2500 fb. http://www.sklep-wodnik.pl/shimano-twin-power-2500-fb-p-121. html O proszę chyba skorzystam z kolegi propozycji Dzięki za link Panowie czy to jest TP Japan Obawiam się, ?źe nie pozostaje Tobie nic innego jak zapytać się u źr?łdła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi