lukomat Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Podobnie jak Peresada nie mam w zwyczaju i czasu na czyszczenie linek. Do DH używam głównie Airflo i Rio, do SH dochodzi do tego jeszcze kilka innych firm. Nie zauważyłem zniszczenia poza tonącymi tipami, ale jak wiadomo te są najbardziej narażone na uszkodzenia, najczęściej mechaniczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek40 Opublikowano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja Jaką linkę do długiej nimfy możecie polecić? Będę łowił małymi nimfami " pedałkami" Linka w 4 klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja Jaką linkę do długiej nimfy możecie polecić? Będę łowił małymi nimfami " pedałkami" Linka w 4 klasie.Mi do tej metody najlepiej sprawdzała się RIO LT Trout... Ale nie wiem czy ją jeszcze robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Jaką linkę do długiej nimfy możecie polecić? Będę łowił małymi nimfami " pedałkami" Linka w 4 klasie.Witam.A jakie linki używasz obecnie do łowienia ?Z jakimi mialeś styczność / jakie używałeś do "muchowania" ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek40 Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Witam.A jakie linki używasz obecnie do łowienia ?Z jakimi mialeś styczność / jakie używałeś do "muchowania" ?Pozdrawiam. sa amplitude infinity #4 łowię nią na suchą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja sa amplitude infinity #4 łowię nią na suchą .Witam.No rzekł bym że profil tej linki predysponuje ją bardziej właśnie do nimfek niż suchara Żle Ci się nią łowi nimfami ?Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek40 Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Dopiero zacznę łowić na długą nimfę. Wcześniej tylko krótka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja (edytowane) Może te "pedałki" mają 3mm główkę wolframową? IMHO przy prawdziwych, lekkich "micronimfkach" nie widzę sensu zamieniać (na siłę) świetną SA Infinity na coś innego... Edytowane 16 Maja przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Mi do tej metody najlepiej sprawdzała się RIO LT Trout... Ale nie wiem czy ją jeszcze robiąniestety niedostępna, jedna z lepszych linek do suchej muchy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi