Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Tak na marginesie dopiero co przebrzmiałej orkiestry medialnej i czysto onanistycznego , zbiorowego upustu emocji , jakże niepokojące votum separatum Alana Watta : http://radtrap.wordpress.com/2011/10/17/alan-watt-szok-i-trw oga/ http://www.prisonplanet.pl/multimedia/alan_watt_wielka_globa lna,p2027324986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 E, lepsi by się znaleźli w USA. Głosicieli teorii że 09/11 to inside job, że lądowanie na księżycu zostało sfingowane, że ziemia jest płaska - do wyboru, do koloru A ponieważ zgodnie z kalendarzem Majów w grudniu będzie konieć świata, to jakby ktoś się chciał pozbyć nadmiaru dóbr doczesnych ( co by łatwiej przecisnąć się przez ucho igielne ) - to ja chętnie przyjmę, w szczególności blanki, komponenty, elektronikę wędkarską, wszelkie pływadła, przyczepki etc - adres do wysyłki podaję na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Niechaj Ci wiecznie gra do słuchu , ta monopolowa , no .. orkiestra !! Nasze elity , w tym politycy oraz celebryci , osiągnęły taki poziom zaawansowania , że w sposób najoczywistszy upoważnia je to i predestynuje do przyjęcia świetnie płatnej posady : jako opowiadacz morałów i bajek świniom w masarni . Czyżbyś próbował się w tym mechaniźmie pozycjonować , Paweł .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Daleki jestem od tego, podobnie jak mam nadzieję i Ty Sławku jako człowiek o wesołym usposobieniu lubię się po prostu czasem pośmiać z rozmaitych teorii spiskowych, to na szczęście jeszcze wolno, nawet moderatorowi To co natomiast rzuciło mi się w oczy to to że tego typu teorie powstają głównie w USA a np. nie w Europie, pod tym względem społeczeństwo amerykańskie wydaje mi się dosyć specyficzne. Taką poczyniłem obserwację po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Alex Jones... Tego jeszcze brakowało Sławku <_< ...Mam nadzieję, ze to nie są poczatki demencji A w zwiazku z końcem świata, ja to chętnie łódki, złoto, walutę, sprzęt muchowy ...Pamiętajcie - koniec świata nadchodzi, jest już tuż za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Alex Jones... Tego jeszcze brakowało Sławku <_< ...Mam nadzieję, ze to nie są poczatki demencji A w zwiazku z końcem świata, ja to chętnie łódki, złoto, walutę, sprzęt muchowy ...Pamiętajcie - koniec świata nadchodzi, jest już tuż za Wami 21 grudnia są moje imieniny Więc wszelkie prezenty mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jak to każdy posiadacz imienin szybko znalazł , po co przyszedł , katastrofista jeden z drugim Jest Wells , Huxley , Orwell , jest Matrix , jest też i Watt . I wszyscy oni o utopiach , tudzież ich mechanizmach , choć z różnych poziomów perspektyw widzianych . Czy to śmieszniej i głupiej , niż w naszym tutaj reality show ?? Ameryka , Ameryka !! A w Moskwie to bloki mieszkalne nie wylatują w niebo ? Każdy chce mieć jakaś założycielską katastrofę i jej interpretację . Tak jak my okrągły stół , którą to narodową tragedię na potrzeby społecznej propagandy nazwaliśmy transformacją .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Temu, kto z niepokojem pytałby, co wypada w obecnej sytuacji czynić, odpowiedzmy uczciwie, że dziś przystoi tylko bezsilna jasność umysłuNicolas Gomez Davili ( w tłumaczeniu K.Urbanka) Obawiam się że niektórzy Koledzy będą opatrznie interpretować powyższy tekst. No więc dodam, że zerżniety z felietonu W.Łysiaka w ostatnim Uważam Rze Teraz wszszytko jasne! Łysiak kończy: Czyżby? Może miast jasnej bezsilności - trzeba po prostu walczyć przeciwko desuwerenizacji krajuU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Tia, na barykady!!Tylko pliz nie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Barykady z jednobrzmiących telewizorów , naturalnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Barykady z jednobrzmiących telewizorów , naturalnie ..Z tym będziesz miec problem, wszak Tv Trwam nie dostała przydziału Zawsze radioodbiorniki pozostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Właśnie teraz chór medialny brzmi jednym , słusznym głosem , a Polska rośnie w siłę , i ludność żyje dostatnio , aż dobrze ułożony młody może zakrzyknąć : Partia , D... Ja to już w tym kraju przerabiałem .. Bo to Kuba pluralizm jest made in III RP maści .. . Święta WOŚP Owsiaka jest ze swoim objazdowym cyrkiem , oraz budżetem z dobrowolnych zrzutek - imprezą o najwyższej wiarygodności finansowej . Inni , w żadnym razie nie są tak godni . Chyba złych darczyńców maja .. I tak dobrze , że oprócz śliny dzisiejszych ZMS-owców , na Toruń z F 16 powracających z orkiestrowej defilady , w ramach zbiorowej odpowiedzialności , napalm nie spadnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 chyba Wam się ostro nudzi, Panowie. Naprawdę nie macie nic do roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 dobreCieszy mnie Twoj śmiech Kubo albowiem przykazano aby w Cafe wesoło bylo Pamietajmy że Fridrich der Grose dociskał poddanym śrubę niemiłosiernie. Dopóki kleli i złorzeczyli dalej gnebił biedny naród. Gdy zaś w koncu doniesiono mu, że naród się śmieje natychmiast wycofał się ze swych postanowień Tak więc w Twym śmiechu poniekąd upatruje światełko w tunelu. Jako biolog zapewne staniesz w opozycji do mego stwierdzenia, że kastracja nie zawsze zapobiega rozmnażaniu Zwłaszcza słowa !U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 chyba Wam się ostro nudzi, Panowie. Naprawdę nie macie nic do roboty? Paweł, blanty za słabe. Ot i cała prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czołem kryst , dawno Cię tu nie było Blanty i butapren to gówniarska domena , my bourbona wznosimy ponad inne . Razem , ale osobno - zdrowia Panowie !! I Tobie też , jątrzący moderatorze Friko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Skoro przy używkach już Panowie jesteście, chętnie dołączę, za przyzwoleniem oczywiście; ponad podziały się nie wznosząc, ale do toastu rękę tak - Zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja toastu nie wzniosę i nie zamierzam kadzić tej radosnej prześmiewce w niektórych fragmentach autorstwa @Sławka O.-B. Bo tam, gdzie ratuje się ludzkie życie i zdrowie, żartów nie ma – po prostu. Tak więc nazywanie WOŚP-u objazdowym cyrkiem odbieram w kategoriach gówniarstwa, tudzież nikłego styrania przez życie. Kto babrze się w szeroko pojętej ochronie zdrowia troszkę częściej niż raz do roku na kontrolnej morfologii – obojętnie czy z perspektywy pacjenta, czy też pracownika – wie, że sprzęt z serduszkiem jest widoczny na szpitalnych salach. Możemy zatem robić wokół „cyrku” Owsiaka smród, rzucać gównem, tudzież pseudoliterackim stylem – wszystko sprowadza się do tego jednego – na łóżku reanimacyjnym tudzież intensywnym sporo się zmienia, a dla lekarza czy pacjenta nie liczy się wtedy, czy kogoś ściąga na lewo, czy prawo w politycznych przekonaniach tudzież ile milionów darczyńca zdefraudował i jak bardzo utytłany jest w „zbiorowym, onanistycznym upuście emocji”. Za to, gdy już człowiek zaczyna jednym okiem podziwiać pocztówki znad Styksu w czterech szpitalnych ścianach, to nagle z jakąś dziwną taką nadzieją niejeden może spojrzeć na darowane sprzęty, których wcale po tych wszystkich latach zbiórek niemało. Szkoda tylko, że trzeba z nich ścierać flegmę ignorancji. PSPowyższy wątek obserwowałem dziś od początku dyżuru. Naprawdę dziwnie się czułem, patrząc na dwie, oddalone ode mnie dosłownie o parę metrów, darowizny z logo WOŚP-u. Przymiotniki: zbiorowy i onanistyczny pasują mi bardziej zatem do tego, czemu wyraz sprzeciwu dałem powyżej. Darując zaś sobie dozę asertywności i dobrego wychowania, nazwałbym to jednak forumowym waleniem gruchy. Dziękuję za uwagę, smakujcie dalej burbona, panowie... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Pozwolicie Panowie, że powrócę do sprawdzonych metod życzę dobrej nocy, mam nadzieję że będziecie kimać po tym burbonie jak aniołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi