Kuba Standera Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 makamba.Powiedz, pomyliłeś nasz portal z allegro?prawie 20 postów w 3 dni, z tego jeden nie będacy ogłoszeniem handlowym...Dobry start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w.d.wobler Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jestem ciekaw co z tego wyniknie . Skany wszelkich dokumentów osobistych odpadają, bo to przechowywanie danych osobowych. Łamanie zasad kultury osobistej i tak nie jest ścigane, pozatym nie z tym tutaj tak strasznie. Jeśli chodzi o oszustwa, to są skutecznie ścigane przy obecnym stanie informacji. Stawiam, że statystyka kliknięć jednak wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o oszustwa, to są skutecznie ścigane przy obecnym stanie informacji. Tjaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ech... Kamil, miałem na myśli, że są podstawy prawme. O tym, jak do tego podchodzą organy nie będę nic pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w.d.wobler Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Trafiłem na ten wątek przypadkiem i włos mi się na głowie zjeżył jak przeczytałem pomysł żeby ogłoszenie sprzedam mogli zamieszczać tylko użytkownicy z 300 postami. Trochę mi smutno, że w tym przypadku straciłbym prawo do korzystania z giełdy. Nie jestem jakimś wielkim sprzedawcą, sprzedałem dwa kijki i nieudolnie usiłowałem opchnąć dwa kołowrotki i szpule. Jak na 5 sezonów wędkarskich to nie jest chyba dużo. O problemie na giełdzie j.pl usłyszałem nie tak dawno od kumpla który postów ma niewiele, jednak na portalu jest prawie od początku. Skarżył się, że sprzedawca ogłosił co następuje: oferty kupna mogą składać tylko użytkownicy z odpowiednią liczbą postów. Sam sprzedawca był zarejestrowany niecały rok lub coś koło tego, ale oczywiście miał nastukane kilkaset postów. Czy cenniejsze jest kilka sensownych postów czy kilkaset bzdurnych? Aktywny czytelnik też jest wartościowy. Jerkbait to nie tylko google, ale też słowne rekomendacje portalu i treści w nim zawartych między znajomymi. Promujemy C&R najmocniej w polskiej sieci i cieszyłbym się gdyby tę ideę poznawało jak najwięcej wędkarzy. Pokusiłbym się o stwierdzenie, że zasadniczy wpływ na szerzenie idei C&R w Polsce ma właśnie j.pl. Zasięg ma większy niż gazety wędkarskie, łącząc to z pozycją lidera opinii. Nie warto wylewać dziecka z kąpielą. Szykują się podobno jakieś zmiany. Jeśli już mają być ograniczenia w minimalnej ilości postów, to może dołóżcie też alternatywny warunek w postaci obecności na forum przez określony czas. Nawet rok załatwiałby sprawę świeżych sprzedawców. Choć najbardziej to akurat pasuje mi pomysł @Kuby: Wystarczyłoby pod nickiem i avatarem podawać imię, nazwisko i miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bjpol Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Przewrotnie powiem, że nie widzę powodu aby czepiać się giełdy. Patrząc na inne działy zauważyłem, że jako świeży spinningista najwięcej o informacji o tym jakie ryby na jakie przynęty łowić, co stosować na wiosnę a co na jesień, jakie kije i kołowrotki do jakiego łowienia się nadają uzyskałem właśnie na giełdzie Obecnie znacznie więcej o przynętach na poszczególne ryby można znaleźć w giełdzie niż np. w Wieściach znad wody. Natomiast co do postów, to przedmówcy mają rację, można ich nabić setki, ograniczając się jedynie do gratulacji pod zdjęciami okazów Inna sprawa, że właśnie dzięki giełdzie oswoiłem się ze specyficznym językiem używanym w innych działach (nazwy przynet, itp.) oraz zobaczyłem jak takie rzeczy faktycznie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 właśnie dzięki giełdzie oswoiłem się ze specyficznym językiem używanym w innych działach (nazwy przynet, itp.) oraz zobaczyłem jak takie rzeczy faktycznie wyglądają. I myślisz że zabraknie tego gdy zostaną wprowadzone jakieś obostrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bjpol Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Nie, nie zbraknie, ale chodzi o to, że teraz do giełdy często wchodzę nie tylko po to aby coś kupić, ale np. po to, aby poczytać o sprzęcie .... a chyba to powinno być w innych wątkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ostatnio w zwiazku z rozwijającym się pomysłem kajakowania po morzu za rybami, trochę porejestrowałem się po nowych forachNa KAŻDYM jest zakaz umieszczania nowych wątków w dziale kupię/sprzedam bez minimalnej liczby postów - na ogół 50.Dodatkowo brak dostępu do wieści z nad wody bez przynajmniej kilku postówDodatkowo możliwości postowania jedynie w wątku przywitania, do przywitania się i napisania czegoś o sobie, skąd się jest itd.Dodatkowo - dopóki forum nie stwierdzi, ze jest się swoim posty umieszczane są dopiero po akceptacji przez moderatora. I jakoś nie ma gadania o wolności słowa, roszczeniowego tupania i pouczania ludzi jak maja sobie ustawiać reguły na SWOIM forum. Po prostu - akceptujesz wiele określonych na wstępie reguł albo - nie masz dostępu. Twój wybór, nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma. I jakoś dałem radę to zaakceptować, bo ilość wiadomości jest przeogromna, a znaleźć ich nigdzie po za tymi działami pewnie nie znajdę. Wręcz zależało mi by mieć do nich dostęp. Ale, może to zła droga, może trzeba było wysłać maila do moderatorów i ich zjebać i wytłumaczyć, ze krepują wolność wypowiedzi, cenzurują, trzymają za mordę, nie pozwalają na kontrowersyjne tematy i totalną samowolkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Kuba to jest proste jak budowa cepa, np.masz prawo jazdy możesz poruszać się po drodze publicznej bez konsekwencji, jest jeszcze wiele innych przykładów.Nie widzę problemu aby i na tym forum był ustalony tok postępowania.Z zażenowaniem częstotak jest 2 post zawodnika a już sprzedam <_< .Może wszystko być puszczone wolno na zasadzie róbta co chceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 No i @Michaelfly sie znowu pojawil, Lamiglas przez pare miesiecy od ostatniego bana sie nie sprzedal to jerkbait wita :D Jeszcze tylko Petrusa trzeba wyczaic bo nie watpie, ze ma nastepne konto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 1978 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Moim skromnym zdaniem nie można generalizowac sprawy z iloscią postow ,ktos kto bedzie chcial oszukać innych nabije nawet 100 postow dla wlasnej korzyści jezeli będzie tego świadom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 chronologicznie o takich rzeczach powinna dedydowac redakcja lub ewtl. grupa odpowiedzialna z podforum a nie ilosc postow wiecej sie by tego znalazlo i dlatego sie zastanawiam po co gdybac w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 @Pitt-jak miałem jeszcze siłę to starałem się wyłapywać tych co dzień dobry mówią w handlowym i dyskretnie zwracać uwagę, po jakimś czasie ktoś zarzucił mi, że nabijam sobie w ten sposób posty w sumie to może racje miał, bo przecież jak można przez 5 lat nabić tylko 800 postów?blado wyglądam na tle tych co robią to w rok czy nawet pół roku i najwyraźniej muszę się dowartościować bo spać nie mogę z tego powodu wcale..........Teraz głównie obserwuję forum,raz po raz coś palnę w jakimś wątku,ale zmiany w perspektywie upływu pięciu lat są zauważalne, nie tylko dotyczy handlowego resztę mógłbym napisać w sąsiednim wątku,ale po co? kto zareaguje? Nie ma już Ciebie bo się Tobie emerytura zamarzyła,Kuba, Michał, Daniel, Jerzy czy Seba też już nie mają mocy urzędowej,liczyłem na @friko vel DELETE, bo zawsze budził lęk wśród ogółu ,teraz czepia się tylko gleby i tematów religijnych Sławek pilnuje tego do czego został powołany,Remigiusz jest boss więc może sobie wolne wziąć,@GUMO-moim zdaniem, pewnie łowi ryby gdzieś nad rzeką,został Rafał....problemy chwilowe ale pewnie wróci na służbę,i tu zadam pytanie czy tylu co zostało da radę ogarnąć forum pięć razy większe niż pięć lat temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Zasadniczym problemem jest niewdzięczność funkcji moderatora.W sensie - zawsze komuś się nie podoba, a na ogół jeszcze masz do czynienia z kimś kto wie lepiej.Ale. Myślę, że będzie dobrze. Padło tu kilka ciekawych pomysłów, zastosować i alleluja, do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 To jest rozważane w kategorii problem? Przecież to jest okazja! Get a life! trzeba zplacic prowizje od sprzedazy, np. na utrzymanie serwerow jerkbaita.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 zauwaz, ze ten wpis ma dwa lata ... czyli najwyrazniej problem i do tego luksusowy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Remigiusz jest boss więc może sobie wolne wziąć Remek ciężko pracuje. Mi.in. dlatego dzisiaj mieliśmy małą awarię na stronie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 i tu zadam pytanie czy tylu co zostało da radę ogarnąć forum pięć razy większe niż pięć lat temu?z cala pewnoscia nie ... jak widac np. tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=344629 msg_344629 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 co za ekspercie wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ponieważ obserwujemy notoryczne łamanie regulaminu poprzez niezgodną z zasadami aktualizację ogłoszeń ustaliliśmy w gronie redakcyjnym, że:- będziemy usuwać CAŁE wątki w przypadku łamania regulaminu Odowiązuje od teraz. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 @biosteron. A mógłbyś zaktualizować ten cytat o datę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 środa 04 maj 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Wobec uwag dotyczących funkcjonowania działu GIEŁDA zdecydowaliśmy się utworzyć dla tego działu funkcję dedykowanego moderatora, którą objął @mario: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=31553&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
makamba.
Powiedz, pomyliłeś nasz portal z allegro?
prawie 20 postów w 3 dni, z tego jeden nie będacy ogłoszeniem handlowym...
Dobry start!
Top użytkownicy dla tego pytania
12
11
4
4
Popularne dni
11 Sty
26
25 Gru
12
12 Sty