cezorator Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ciekaw jestem czy to cudo jest Ok czy sa do niego jakieś ąsy ?????? http://www.allegro.pl/item136204458_shina_lure_bass_ss_malo_ uzywany_.htmlWygląd ma super, ale czy jakość jest także ok ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Wygląd ma super, ale czy jakość jest także ok ????? Możliwe że kupię to powiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 23 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Możliwe że kupię to powiem co i jak Wielkie dzięki za poświęcenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ciekaw jestem czy to cudo jest Ok czy sa do niego jakieś ąsy ?????? http://www.allegro.pl/item136204458_shina_lure_bass_ss_malo_ uzywany_.htmlWygląd ma super, ale czy jakość jest także ok ????? Niestety nic nie wiem na temat tej konstrukcji, ale ... za myślę, że ruszyć szpulkę takiego kołowrotka to będzie potrafiła jedynie większa przynęta. Z drugiej strony nie wiem czy większa przynęta nie zakatuje tego multiplikatora. Nadal jestem za tym by inwestować w znane konstrukcje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 @remek, nie znam tego modelu i nie wykluczam, ze jest znakomity.Kiedys (bedzie jakies 10 lat temu) uleglem presji sprzedawcy w Bassie i kupilem staloszpulowca tej firmy, bo ktos wtedy sporo Shiny zaimportowal. Niestety, mój mial wade fabryczna (krzywa os) i dosc kiepsko nawijal, wiec go zwolnilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Witam. A jak ta maszynka ma się do tej shiny. ?? shimano chromica Czy to będzie dobre do przynęt rzędu 4 gr.- 10 gr. ?? I czy można na niego nawinąć plecionkę a jeżeli tak to jaką grubość ?? Pytam sie o to bo cena jest nie wysoka a narazie nie stać mnie na nic droższego .pozdrawiam zamker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 obawiam się że do takich lekkich przynęt się raczej nie nada...oszczędzaj kasę na scorpiona na przykład.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ja już oszczędzam, a i Ty Peresada masz w tym swój udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 @Zamker druchu, wystarczy spojrzeć na tę chromike, zeby stwierdzić, ze to mynek na przynety typu slider 7 i większe Ale 4-10g??? No way! (no moze 10g OK) Jak już jesteś zmuszony do kupowania na allegro to ta Daiwa Procaster 100HL bedzie chyba lepsza, bo to sprzet nie uzywany. Na tym forum jest kilku posiadaczy tego multika, albo takich, co mieli z nim jakies doswiadczenia. Zapytaj o szczegoły. Jak sparujesz tem młynek np. z triumphem 3/4 oz albo innym średnim kijem to te 10-15 g wyrzucisz nawet bez większego problemu. Lżej też sie da, ale przy pewnej wprawie i raczej nie daleko. Ja rzucałem 7g przynety z ABU 4601, po wymianie bloczków na Ultra cast i można było jakoś lowić, ale tylko z łodki pod warunkiem bardzo bliskiego podpłyniecia do łowiska. Z tym scorpionem to niezła myśl. Na Ebayu można ją kupic za 138 $ w japońskim sklepie wysylkowym ginrinpeche.com. Wysylka gratis. Nic lepszego za te pieniądze nie kupisz w chwili obecnej. O shinie nic ci nie powiem, ale uwazam podobnie jak Remek, ze należy kupować sprzęt sprawdzony i markowy. Zreszta wydaje mi się, że shina ma udawać Shimano jak panasanix Panasonica Pozd jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi