piter Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 jesli mozesz to zacytuj to moje zdanie z trawa bo nie kumam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 @Wedkarz87 napiaslPstrąg Bujo leżał na świeżej,zielonej trawie,na dodatek mokrej co było widać po odcisku buta w błocie,natomiast pstrąg pitter'a nie dość że leżał na suchej (nie mokrej),to była to wyschnięta,sztywna trawa bardziej przypominająca trzcinę. kolego jak ty nie rozrozniasz trawy od trzciny do moje gratulacje Dla precyzji, to o palmie to było jakby pociągnięcie Twojej odpowiedzi. Koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 tak to mozna do usranej smierci ciagnac watek . ja na tym konczeP.S atak na marginesie to widze tu sie zrobil KLUB WZAJEMNEJ ADORACJI Zegnam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 nie wiem jak Wy ale ja wolę suchą trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja pierd... jakie wy macie problemy! Gdy odczepiacie rybę lub trzymacie do zdjęcia to też zostaje na łapach kupa śluzu, ale rozumiem, że to jest ok.? Łowienie ryb z natury nie jest dla nich zdrowe więc dajcie już sobie na luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 nie wiem jak Wy ale ja wolę suchą trawkę Ja też wole suchą- zdecydowanie nie mokrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 A wszystko to, co powyżej, tylko dlatego, że nie ma gdzie na rybki wyskoczyć albo nie biorą. Jedynie @forecast łowi Jazie w zimie, a niech Go <_< <_< P.S. I jeszcze na tra.., a nie sorki na trzcinie je fotografuje, tak na wszelki wypadek napiszę, że to żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Sama nazwa tego wątku budzi skrajne emocje na szczęście za dwa miechy zima się skończy i wszystko powinno wrócić do normy bo jak to czytam to mnie mdli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Sama nazwa tego wątku budzi skrajne emocje na szczęście za dwa miechy zima się skończy i wszystko powinno wrócić do normy bo jak to czytam to mnie mdli. Dokładnie, za dwa miechy, jak piszesz nikt o TYM nie bedzie pamiętał. I o to chodzi, i o to chodzi ... , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Panowie, zmieńmy wreszcie temat dyskusji na jakiś ciekawy.Cycki może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Gdy odczepiacie rybę lub trzymacie do zdjęcia to też zostaje na łapach kupa śluzu, ale rozumiem, że to jest ok.? ... nie, to nie jest o.kej... ale jakoś trzeba z tym żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Panowie, zmieńmy wreszcie temat dyskusji na jakiś ciekawy.Cycki może?? Cycki powiadasz, a proszę bardzo: i może jeszcze; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Problem jest w tym, że (jak zwykle) najgłośniej krzyczą ci, którzy mają najmniej wiedzy Niestety to tak działa, że jeżeli na forum jakaś opcja jest preferowana, to szybko prowadzi do ortodoksji. Oczywiście bardzo trudno/ (niemożliwe?) jest ustalić jakąś sensowną granicę, ale ten wątek to dobry przykład.Refleksyjnie napiszę, że brak wiedzy zawsze prowadzi do ortodoksyjnych zachowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 brak wiedzy zawsze prowadzi do ortodoksyjnych zachowań To tak względem pierwszego zdjęcia z postu Janusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Problem jest w tym, że (jak zwykle) najgłośniej krzyczą ci, którzy mają najmniej wiedzy Niestety to tak działa, że jeżeli na forum jakaś opcja jest preferowana, to szybko prowadzi do ortodoksji. Oczywiście bardzo trudno/ (niemożliwe?) jest ustalić jakąś sensowną granicę, ale ten wątek to dobry przykład.Refleksyjnie napiszę, że brak wiedzy zawsze prowadzi do ortodoksyjnych zachowań ... masz na myśli gołe cycki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 kolego jak ty nie rozrozniasz trawy od trzciny do moje gratulacje Oj się czepiacie Miałem na myśli to że źdźbła tego na czym położona była ryba bardziej przypominały liść trzciny aniżeli źdźbło trawki. Bezzz przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Problem jest w tym, że (jak zwykle) najgłośniej krzyczą ci, którzy mają najmniej wiedzy Niestety to tak działa, że jeżeli na forum jakaś opcja jest preferowana, to szybko prowadzi do ortodoksji. Oczywiście bardzo trudno/ (niemożliwe?) jest ustalić jakąś sensowną granicę, ale ten wątek to dobry przykład.Refleksyjnie napiszę, że brak wiedzy zawsze prowadzi do ortodoksyjnych zachowań ... masz na myśli gołe cycki?Akurat ani Kuby ani Janusza o brak wiedzy w tym zakresie nie śmiem podejrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Oj widzę że co niektórym doprawdy się nudzi coraz to lepsze tematy wydzielone z wątku. Może byście na ryby poszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wątek o trawce bardzo ciekawy i rozwija się w pożądanym kierunku.., myślę o zdjęciach.., tych z kuflami oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Janusz, fajne, fajne te cycuszki.Czy o dupie tez moge sie wtracic, przepraszam o dupeczkach jak jabłuszka...mniam. W sumie tez jakas tczina tam jest, piasek czasem wlezie. Jak sucho tez zle...Tak !!! Bez dwoch zdan zdecydowanie na mokrym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 formuła tej dyskusji chyba się wyczerpała i jako że na koniec pojawił się miły akcent, to proponuję postawić w tym miejscu kropkę. Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi