Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Może ktoś ma wieści z tegorocznego spotkania pod bocianami . Głucho wszędzie , ani słychu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 W sęsię Kelt Łeby 2012?Nie wiem nic, nie byłem, choć z KRK mocna ekipa rabusiów się wybrała, jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Padło 5 ryb, wygrał mój serdeczny kolega rybskiem 62 cm nagród nie mogli zapakować do bagażnika, powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Łowią tam także srebrniaki.Tylko muszą być warunki,muszą być w rzece,no i warto zaatakawać dolny odcinek.No i chyba 2 rok z rzędu można było ocalić rybie życie. 130 chłopa i 5 ryb.Mnie w tym roku nie było.Wybrałem pstrągi.Dobry wybór,bo sie nałowiłem. Moj serdeczny kolega był drugi.Nagrody zapakowali do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No i znów się okazuje , że j.pl jest nieskończenie obszernym źródłem wiedzy . Za newsa wdzięcznym jest, Bujo .. Ale też dodam , że runowskie jamboree cenię sobie najbardziej spośród innych w których brałem udział . Ma sens , treść , aurę i pachnie na niej czystym flyfishingiem , a nie zalatuje jakimś tam bzdurnym monofilamentem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steril Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nagrody zajebiaszcze, klimat jeszcze lepszy, rozmowa polskiego Włocha z Góralami o łowiu na muchę - nie do wy...ebania:) Miło było się spotkać i nie gadać o rybach, popić wódki, zapalić frana i zapomnieć o bożym świecie. A trocie - jak to trocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 A czy ten polski Włoch nie miał na imię Michał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steril Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tak, mieszkałem a nim w pokoju, bardzo sympatyczny człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 W sobotę będzie prowadził warsztaty muchowe nad Parsętą więc będę się z nim widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi