Witam koleg?łw! W tym sezonie planuje trollować na jeziorach za drapie?źnikiem, ale moja wiedza na ten temat jest znikoma I tu prośba o jakieś, linki w kt?łrych znajdę artykuły, relacje z wypraw itp, itd Ewentualnie tytuły ksią?źek jeśli takie są Moja jedyna wiedza jaką dotychczas posiadam jest zaczerpnięta z artykuł?łw forumowego kolegi Krzyśka (wielki szacunek za tą lekturę) i pięciu samotnych wypad?łw nad jezioro Szukałem troszkę w necie na ten temat i cię?źko coś znaleźć Pozdrawiam
Pytanie
wisnia023
Witam koleg?łw! W tym sezonie planuje trollować na jeziorach za drapie?źnikiem, ale moja wiedza na ten temat jest znikoma
I tu prośba o jakieś, linki w kt?łrych znajdę artykuły, relacje z wypraw itp, itd
Ewentualnie tytuły ksią?źek jeśli takie są
Moja jedyna wiedza jaką dotychczas posiadam jest zaczerpnięta z artykuł?łw forumowego kolegi Krzyśka (wielki szacunek za tą lekturę) i pięciu samotnych wypad?łw nad jezioro
Szukałem troszkę w necie na ten temat i cię?źko coś znaleźć Pozdrawiam 
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi