Taps Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 WitamPo gorącej dyskusji na temat nowości firmy Salmo, chciałbym zaprezentować rownież ciekawą przynętę na bolki.Popper przy dlugości 9cm waży okolo 15 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 juz znamy troche osob z forum ogladalo go na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Taps to Twoje dzieło???? Mozesz przybliżyc nieco sposób pracy i tego typu szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ale to przecież nie jest popper... Podobne przynęty są robione w Tarnowie i są niesamowitymi killerami na bolenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Otrzymałem od Michała te powierzchniowce kilka miesięcy temu.Są po prostu niesamowite. Wprawdzie w Irlandii nie ma boleni, ale doskonale spisują się na oceanie.Przede wszystkim niesamowicie daleko rzuca się nimi (żyłka 0,22-25), są też bardzo stabilne w locie. W wodzie zachowuje się jak baraszkująca pod powierzchnią rybka (bardzo często tego woblera atakują ptaki!!!!).Nie złowiłem na niego wielkich ryb, ale mam niesamowitą zabawę z kilogramowymi rdzawcami. W tym tygodniu miałem na niego piękne branie, niestety nie zacięte...Po uderzeniu ryba zostawiła na powierzchni oceanu wir o średnicy 1,5 metra...To na razie tyle, idę na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Witam,może mi ktoś powiedziećgdzie takie cudo można kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Tommku niedawno były na allegro. Szpiegu chyba ma gdzieś linka, jeśli dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Jest tuhttp://www.allegro.pl/item135976545_wobler_na_bolenia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 www.allegro.pl/item135976545_wobler_na_bolenia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Sorry cos mi się popierdzielilo Zkopiujcie adres i wklejcie w nową karte to otworzy Zawsze to się i pierdzieli fatum jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Na rybkach byłem 1,5 godziny. Efekt kilka rdzawców i....Sea bass!!! I to w środku dnia Do tej pory bassy zawsze łowiłem wieczorem i na gumy. Na koniec urwałem wobler, a w sekundzie zaczął wiać silny wiatr, trzeba było wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Dzięki Trout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Cześć,A ktoś mógłby dać mi na priv kontakt do tego gościa? Ja niestetny nie jestem użytkownikiem Allegro Z góry dziękuję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 remek mowisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Teraz dla mnie killerkami są Twoje wyroby. Świetnie się wczoraj sprawdziły! Dzięki! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Moje Popperki produkuję od kilku miesięcy w swoich standardowych kolorach:Ukleja,Ukleja Flash,Ciernik i Ciernik Flash (Woblery Kujawskie). Z kalkomanią dopiero raczkuję,wiec na razie są to wzory.Już wkrótce otrzymam trzecią,poprawioną próbkę kalkomanii,wiec bedę mógł trochę przynęt stworzyć.Jak je zaakceptuję zamówię wiekszą ich partię,tak aby umieścić je w mojej ofercie.Myśle ,że za 2-3 tygodnie bedą dostępne.W przygotowaniu są także Popperki w rozmiarze 7 cm,a także ich wersje ze sterem.Wersja 9 centymetrowa,jak już Tomek Ekert napisał muszkuje pod powierzchnią wody.Podczas ściągania delikatnie zamiata ogonkiem Przy szybszym prowadzeniu wypływa pod powierzchnię i lekko ją smuży.Przynęta jest tak wyważona, że podczas opadania kolebie się na boki.Pierwszymi rybami jakie złowiłem na tę przynętę były szczupaki w jeziorkach mocno zarośniętych moczarką.Zaliczyłem także kilka wiślanych wypadów za boleniem.Najbardziej sprawdzało mi sie prowadzenie przynęty tuż pod powierzchnią w poprzek nurtu.Jak bedę miał troszkę gotowych Popperków z kilkoma kolorami grzbietów(będą także dwa odcienie łusek)to podeślę fotę na forum.Michał Osiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 a jak sie zachowuje ten woblerek szybko sciagany pod prąd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 @Taps - rozumiem, że jak się zdecyduję na kilka sztuk to nie musze czekac na okazje na allegro tylko walić bezpośrednio do Ciebie... Nawet tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Dobre pytanie Mifek! <_< Może jeszcze cenę tych uklejek ktoś zdradzi?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Dla czystości gatunku..Na 100% nie można nazwać tego cacka popper.W zależności od wyważenia może być to topwalker lubo też topwater.Jeśli zadek będzie ciężki, to może chodzić jako pencil..Popper to typowy chlapak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Piękne cacko, urwałem ostatniego siudaka więc musze zrobić zapasy wobków na przyszły rok, więc czekam na info odnośnie ceny i kiedy i jak moge nabyć kilka sztuk <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Jabym sie pisał na takie cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 reszta woblerow kujawskich Dla mnie ciekawe sa rowniez, poza boleniowcami, np. takie horwaty.Zeby sie nie wykladaly w najszybszym nurcie... Bardzo ciekawe sa tez Gloogi w podanej kategorii i chyba sie zainteresuje.Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 To moze się pochwalę, że ten - jak na razie ostatni z allegro - padł moją ofiarą drżyjcie bolki pudełko uzupełnię jak pojadę na święta... do Bydgoszczy ps. choć chyba nieco przepłaciłem, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi