Czoper Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Panowie w związku z tym, że chcę troszkę połowić castingiem ..potrzebuję pomocy w wyborze dobrych i skutecznych przynęt..zestaw powiedzmy 6-8sztuk..chciałbym zakupić po 1 sztuce każdego modelu..jakie doradzicie..wasze ulubioneprzynęty z zakresu 5-8cm do 35g...mój zestaw nie należy do tych ciężkich ..łapanie bardziej finezyjne czekam na wasze propozycje Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 na początek to chyba skuteczny slider 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Slidera oraz Dorado Drunk już mam ... teraz kilka w innych kształtach..coś bardziej smukłego..uklejkopodobnego by sie przydało...może jakiś kanibal szczupakowy...jedno pudełko ale z szerszym zakresem zastosowań by sie przydało... mógłbym zaryzykować i jakieś tam samemu kupic..ale czasami warto zapytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 rapala long castg minnow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 o właśnie coś takiego...powolutku po troszku zestawik sam się zrobi dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 szkoda że nikt inny nie chce się wypowiedzieć.ja niedawno kupiłem casta 10-30g i fajnie mi się macha gumami na główkach 10g.mam troszkę przewagę bo zamierzam sam skonstruować jerki mieszczace się w przedziale kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewicz Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Może jeszcze uda Wam się gdzieś dostać tzw. Sławkowe Leszczyki - oryginalna nazwa to chyba BigBait Wander o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 na podobny wzór robiłem 3 częściowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewicz Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wandery są dostępne w Fishing Marcie - http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/bigbait-wander-g5-a2 0-p1380-k7783.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 o właśnie coś takiego... Jednak o wiele lepiej gra FLR10 YP http://www.rapala.com/Flat-Rap/Flat%20Rap,default,pd.html?st art=15&cgid=rapala-lures podkreszliam color YP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi