woblerek48 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 osobiście co byś mi polecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 TAKA-G 60 8KG, to mój osobisty faworyt. Bardzo uniwersalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Panowie blanki już są dostępne i Xzoga 7kg już w przyszłym tygodniu powinna u mnie być. Teraz kolejny problem ze zbrojeniem. Spirala czy klasycznie, jakbyście to widzieli? Lighta mam uzbrojonego spiralnie i jest git, ale nie widziałem jeszcze Xzogi zbrojonej spiralnie. Jak takie zbrojenie sprawdza się w jerkówkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) No wiec jest, trafil w moje rece taki blank co nie bedzie bal sie kijanek To Batsonowski REVC68H, opisany katalogowo 25 lb i 1 1/4oz.... aleNo wlasnie... dolem opisany od 3/8... na golym blanku gdy podwiesilem Fatso10 uznalem ze to jest jego dolny zakres, w gore... Sweeper17czyli okolice 100g. Na pewno do twardych przynent, w szczycie blank ma 2,6 mm i scianke szczytowki ze do srodka igle trudno wcisnac. miesisty od dolu, co potwierdza moje oko:) Na wadze z Ikei 75g caly, w reku wrazenie lekkosci, w kieszeni tez, dobrze zbalansowany, waga skupiona w dolnej czesci i gnie sie tak wlasnie ze dolnik stoi a progresja naprawde cieszy oko... No i oczywiscie nie bylbym soba, gdybym nie zajzal pod czarny mat.... podskrobalem dolnik na dl 30cm, doczyscilem papierami, przemylem benz ekstrakcyjna... grafit na tej dl pieknie spolerowany, gladki, bez skaz, nawijek, przekladek, sekow.... Ten czarny mat robi wrazenie przy zdejmowaniu ... jakiejs pasty, jest go dosc grubo, gdyby go zdjac z calosci mysle ze blank by odetchnal ... Jednym slowem bardzo, bardzo pozytywne odczucia mam co do tego modelu. Edytowane 13 Marca 2014 przez yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 pojedzie do Guzzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 @ygloczy moglbys jakies interesujace zdjecia wstawic, jezeli uda ci sie wykonac? czlowiek nigdy nie ma dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Poleci do SE , a zdjecia... samego blanku? Rozumiem ze chodzi o ugiecie, wiec jak tylko druga para rak sie pojawi z wizyta to cykniemy kilka fotek wygietego blanku, a po ostatnich Pawle doswiadczeniach z Twoim castem... pojde drobno jak na ten blank... MNST6/2,6 potem w dol 6L 6L6L zaforhanowane i juz dwustopkowo do 12 Edytowane 13 Marca 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 6L to nie jest drobno Zbyszek, 5L to jest jak to mówią semi-micro, drobno to by było #4 lub mniej. Ja bym się zastanowił nad zrobieniem tego patyka w K - np. KW + KT, kończąc na KT 5.5 Dla Andrzeja ? Uzupełnienie dla jigowego PacBay'a ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Oj, przy blanku 25lb o szczycie 2,6 i dolniku 13,3mm o dl 202cm az sie prosi 8 na szczyt i po calosci dwustopkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Gotowa wedke bedzie stala w Geteborgu, jak zawitam moja, a pomiedzy jak sie Andrzejowi zachce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Zdążę ją obejrzeć przed kwietniem ? Bardzo jestem ciekawy co uda Ci się wycisnąć z tego Batsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Juz go Pawle troche wycisnalem... ma teraz 7ft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Dużo po oskrobaniu odeszło z wagi blanku? przedłużka? Wow a po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Nie wiem czy bedzie skrobany, proba byla z ciekawosci grafitu. Przedluzka, bo bedzie dluga rekojesc, 33 cm od konca uchwytu do konca dolnika i zeby nie tracic dl uzytkowej, tych modeli castingowych 7'2ft 25lb nie ma w Fc bo taki bylby nabyty... Edytowane 13 Marca 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Rozumiem. Ciekawy jestem efektu, daj znać jak skończysz Zbychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Blank nie zostal wybranyBiezace tematy wedkarsko zbrojeniowe zepchnely ten projekt na plan dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Daniel, jak ogarniesz Delte, zapraszam na pokaz jerkowki uniwersalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Daniel, jak ogarniesz Delte, zapraszam na pokaz jerkowki uniwersalnej Dziękuję bardzo. Czuje się zaproszonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 To ja wpadnę bez zaproszenia, na krzywy ryj ktoś w końcu musi przynieść tą najlepszą jerkówkę żeby pokaz miał sens, a przecież najlepszą jerkówkę mam właśnie ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 a przecież najlepszą jerkówkę mam właśnie ja ja bym polemizowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 To ja wpadnę bez zaproszenia, na krzywy ryj ktoś w końcu musi przynieść tą najlepszą jerkówkę żeby pokaz miał sens, a przecież najlepszą jerkówkę mam właśnie ja ...którą poskładałem do kupy ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Dobra chlopaki, zorganizuje majowe ognisko z pieczeniem kielbasek...wejsciowka to jerkowka wlasna, ktora z.kielbasa nad ogniem wytrzyma najdluzej... ta najlepsza ! PS. Kielbase zapewniam Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dobra chlopaki, zorganizuje majowe ognisko z pieczeniem kielbasek...wejsciowka to jerkowka wlasna, ktora z.kielbasa nad ogniem wytrzyma najdluzej... ta najlepsza ! PS. Kielbase zapewniam Friko sie odchudza...ale moze do maja skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ja mam najbliżej, a przynajmniej dobry dojazd. Piszę się, wezmę namiocik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi