milupa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam, Mam pewien problem ze slammerem 360 na ostatnim wyjeździe zaczęła puszczać blokada biegu wstecznego ( w jednym położeniu korbki ).Jak poleżał sobie w domu objawy ustąpiły , czy to wina łożyska ? Dodam że kołowrotek był użyty raptem 3-4 razy od czasu powrotu z servisowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Piotrze a w jakiej temperaturze (nad wodą)? Różnica spora? Bo czasem tak wychodzi, jak oliwka na oporówce zgęstnieje.Domysł taki ale też to znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Problem z zimnem ? Przy niskich temparaturach ten problem sie moze pojawiac.Moze byc jakas drobna ilosc smaru w lozysku oporowym. Ta drobina w niskiej temp tezeje i blokuje jedna ze sprezynek w oporowym.A zablokowana sprezynka nie dociska waleczkow i przepuszcza oporowka. Moze tak byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie ma to jak synchronizacja mysli z Waldkiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 też pomyślałem o oporówce , w sobotę było ok 2-3 stopni i nie spodziewałem się kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Daniel. Znam ludzi, którzy testują kołowrotki po wyjęciu z ..... zamrażarki. Do niedawna sądziłem, że to jakaś zgrywa. Wiem już, że niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to trzeba go będzie rozebrać i wymyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Daniel. Znam ludzi, którzy testują kołowrotki po wyjęciu z ..... zamrażarki. Do niedawna sądziłem, że to jakaś zgrywa. Wiem już, że niekoniecznie. a zrobię zaraz taki test, co mi szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Daniel. Znam ludzi, którzy testują kołowrotki po wyjęciu z ..... zamrażarki. Do niedawna sądziłem, że to jakaś zgrywa. Wiem już, że niekoniecznie. a zrobię zaraz taki test, co mi szkodzi spytaj wczesniej mrozonki co one na takiego towarzysza snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jako ciekawostka. Mój, przesmarowany w jednym z wątków własnoręcznie a dzisiaj wspomniany na Ogólnym Twinek FB, po wyjęciu z zamrażalnika, na dość długo zapomniał, co to jest, to dziwne łożysko oporowe .Test robiłem nie z potrzeby a z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Slammer się mrozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 szybki test wystarczył oporówka puszcza aż niemiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Otwieraj, czysc i bedzie milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 szybki test wystarczył oporówka puszcza aż niemiło Przynajmniej wiesz, że to nie jest poważniejsza awaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dobre i to, popsuło tylko moje spojrzenie na pana który go serwisował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 od lat mrożę kręcki test przed zimnym łowieniem to podstawa,ważne żeby usunąć nadmiar smarów w oporowym,minimalne kurczenie rolek tez ma wpływ,spręzynki jesli chodzi o shimano trzeba rozgiąć troszke by bardziej pchały rolki na tuleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Otwieraj, czysc i bedzie milo Od poniedziałku idę na urlop to będzie czas na serwisowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Czasem jest ciężko utrafić z właściwym przesmarowaniem oporówki .Do wściekłości potrafi doprowadzać .Miałem tak w daiwie lagunie, ale po kręceniu i kilku wypadach nad wodą w ciepłe dni(czerwiec) problem sam zniknął .Rozpłynęło się smarowidło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Oporówka wykąpana w benzynie.Nadmiar oliwy zmyty.Test w zamrażarce wypadł pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 I gra muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi