Jozi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ale?ź szybki jesteś .Zmień nick na Szybki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzw1990 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 jakas aluzja? ;Pp kompletuje sprzet pieniazki sa poczytalem o wedce kolowrotku i kupilem nie lubie myslec za dlugo nad decyzja bo sie rozmyslam ;Pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzw1990 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam z powrotem wszystko przylecialo z USA choc czekalem ponad trzy tygodnie ;/ ST Croix avid avs86mhf2 prezentuje sie przepieknie, idealnie wykonana ale to co potrafi pokaze dopoiero nad woda Penn Battle 3000 rowniez pieknie sie prezentuje cicha rowna praca i perfekcyjne wykonanie // mam pytanie czy ktos z was jak kupowal wedke ST Croix dostal ja w jakims pokrowcu tubie? bo mi przyszla w tubie transportowej wiadomo zeby nic sie jej nie stalo i poprostu zapakowana w folie...? Przy takiej klasie wedki powinna jednak byc jakas tuba...ma ktos tube do tej wedki do sprzedania albo poleca jakis konkretny model tuby godny uwagi? dla wszystkich zainteresowanych ktorzy pytali na priv o koszty przesylki > koszt wysylki z USA do UK 40$ za wedke i 40$ za kolowrotek (kupowalem od roznych sprzedawcow) za wedke doliczyli mi clo w wysokosci 18,70 funtow tak ze tragedi nie ma pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 No niestety taki urok wędek ze stan?łw jak St.Croix czy G.Loomis. Amerykanie nie bawią się w pokrowce,rzucają swoje wędki na pickupa i jadą w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzw1990 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ehhh no to niefajnie...chociaz jakis szmaciany pokrowiec ST Croix by mogli rzucic a tak to poprostu oryginalnie zapakowana w folie troche mnie to zdziwilo hehe no ale nie pokrowiec kupowalem tylko wedke w takim razie polecasz moze jakas dobra tube? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie nie u?źywam tub,ale ktoś inny na pewno coś podpowie,cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=22814&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Na allegro jest Leszczuniu z nawojowej.Robi dobre tuby ja brałem u niego.Obszyte cordurą.Ale ten link co masz podany w poście wy?źej te tuby są extra więc rozmawiaj z kolegą z forum .W szoku jestem, ?źe szmaciaka na kija nie dają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzw1990 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie powiem bo niczego sobie sa te tuby od kolegi z forum naprawde francja elegancja bede musial sie z nim skontaktowac i dogadac co i jak ale najpierw sciagne ze stanow pokrowiec St Croix bo niestety nie stac chlopakow z USA zeby dac razem z wedka tylko trzeba osobno kupowac... Troche to zenujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Za drogo Cię wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzw1990 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Okolo 12£ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Miałem luzaczka ale przerobiłem do 4 części?łwki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzw1990 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Pokrowiec z St Croix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi