Piotr Maciejczyk Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 I takie małe stadko śledzików. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 A powiedz,czy Kommodo zbrojone bez obciążenia w samą sprężyne nie obracają się wokół własnej osi? Testowales taki sposób zbrojenia,czy tylko z ołowiem idzie je normalnie prowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Witam nie miałem potrzeby bez ołowiu z 5 g. obciążeniem nimi trolluje i łowie z łapy. Ale sprawdzę z samym wkrętem.Miałem takie gumy duże oczywiście gdzie tylko wbijanie ołowiu w brzuch przynosiło efekt.Tu wystarczy parę gram z przodu i guma działa prawidłowo.Z tak małym obciążeniem jestem w stanie bez problemu prowadzić ją przy powierzchni.Z kilkoma gramami ołowiu lepiej się rzuca.Dam znać. Edytowane 13 Czerwca 2018 przez Piotr Maciejczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Takie jeszcze potworki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 I takie małe stadko śledzików. bbbnbbbb.jpg bbb.jpg Tak bym powiedział śledzik na raz hhehehe tyle mięsa że kilka razy trzeba dziabać. Dobre te Twoje ,, śledziki,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Witam.Byłem testowałem sprawdzałem praca gum bez ołowiu . Oglądałem na yt pracę przynęt przystosowanych do takiego zbrojenia typu pig shad .mają dużo węższe ogony.Moja przynęta ma kawał łopaty w trollu na 30 metrowym wypuście widać na wędce ruchy ogona.Mimo to nagrałem filmiki i chętnych zapraszam do obejrzenia.Myślę że mimo swojej budowy której celem była praca w trollingu bez konieczności wbijania, kombinowania z ołowiem wypada niezle. Szybko okazało się że fajnie się tym łowi z łapy i z kilkoma gramami ołowiu można gumą robić co się chce.Miło by było gdyby ktoś łowiący w ten sposób i mający pojęcie napisał czy jest w miarę spoko.Link https://www.facebook.com/pg/HMtrollingbaits/posts/?ref=page_internal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Takie tygryski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Na wiosenne i letnie szczupaki 15 i 20 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Oryginalne podejście do woblerów Czy otwory w sterze są wykonane pod konkretne agrafki? Czy jest jeszcze inny punkt mocowania, czy wyłącznie całość przenoszona jest przez ster? Jak wygląda wytrzymałość tej konstrukcji, czyli czy ster nie wypadnie lub się nie odkształci? Wykonywałeś jakieś testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Może stelaż łapie ster z 1 strony.Mocowanie to być może wkładany oo dołu jakiś element i od góry agrafka.editno właśnie - w poście 10 jest pokazane mocowanie do agrafki - tak mi się wydawało, że już to grali Edytowane 26 Lutego 2019 przez Darek K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 W serze jest pin z kółkiem do tego przypon. ster jest wklejony i przykręcony wkrętem. Jest to patent zaczerpnięty od amerykanów. Nic się nie odkształci i nie urwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 W serze jest pin z kółkiem do tego przypon. (...) Chyba muszę pójść do okulisty wcześniej, niż zamierzałem. Skoro piszesz, że jest tam pin, z kółkiem czy bez, a ja tylko ster z dziurkami dostrzegam Fajny patent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Kolejna partyjka się buduje 15 i 20 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ciekawe ,ciekawe -nie wykladaja sie na boki przy szybkim trolu ?Praca bardzo stabina ,lubie wobki ktore nieregolarnie pracuja - jak na filmach widac .Gumy tez niczego sobie -fajne ,fajne a wiosna tuz, tuz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Kolejna partyjka nabiera mocy urzędowej.Jutro dokończyć malowanie i w żywicę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 ACH te osy i szerszenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Jerki 12 i 15cm dębowe. Bedzie duże oko 16mm oczywiście nie kupne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Dab to super materjal na jerki mam kilka i osobiscie uwazam ze przebija na glowe inne rodzaje drewna -nie bój sie dociazyc .Sledze postepy -fajnie sie zapowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Takie oto powstały zbóje tonące. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Maciejczyk Opublikowano 20 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 A tu takie woblery 20 i 15 cm.Większy w trollingu schodzi do ok.4m mniejszy 2,5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi