rafael Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Witam, Kamera internetowa na przepławce rzeki Słupi już działa. W zeszłym tygodniu odbyło się oficjalne uruchomienie.Dla zainteresowanych strona: www.przeplawka.cba.pl pozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Głupi to ma szczęście.... właśnie udało mi się odpalić dwie kamerki jednocześnie. JEdna podwodna druga z widokiem na wylot przepławki (tak mi się wydaje). Pod wodą poza liśmi nie widać nic, nad wodą pojawia się czasami jakis jegomość i cosik tam działa.... probowalem strzelic PrtSc niestety przy zapisie trace obraz kamer i zostaje tylko samo okno z podzialem na kamerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 13:03:57 O żesz kurka... Takiego ogona to jeszcze nie widziałem... ciagle walcze z print screenem.... nie wiem o co chodzi, ale system zamiast wkleic mi zdjęcie, wkleja cale lacze wraz z ruchomym obrazem kamerki. dlatego po zapisie szlag trafia obrazy z kamery... any ideas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafael Opublikowano 25 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Witam, Widzę że macie przednią zabawę <_< . Z ciekawostek dodam, że system podobno zliczy wszyskie rybki jakie skorzystały z przepławki. pozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Witam, Widzę że macie przednią zabawę <_< . Z ciekawostek dodam, że system podobno zliczy wszyskie rybki jakie skorzystały z przepławki. pozdrawiamRafałTo nie nasz wynalazek. Pisałem kiedyś o tym tutaj: http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_simpleboard&Item id=207&func=view&catid=4&id=13631#13631 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ni cholery nie moge tego otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 teraz to nawet mi si enie chce laczyc, ale zapewniam Was ze przy takim swietle nie ma co ogladac. najlepiej jest w swietle dziennym gdy woda jest przeswietlona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafael Opublikowano 26 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Witaj @Klon, To nie nasz wynalazek. Pisałem kiedyś o tym tutaj: Spoko, nigdzie nie napisałem, że to nasz wynalazek. pozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 czy to jeszcze działa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 własnie wlazłem tam i widziałem jakiś spław ,ale co to to nie wiem może ktoś coś rzucił i taka falka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 mnie oczywiście nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 wejdź tu i zainstaluj dla Internet exploratora Oprogramowanie JAVA Sun Microsystems - Inastalacja zdalna - Internet Explorer http://www.pzw.slupsk.pl/strona.php?strona=kamera to jest kamerka zewnętrzna ze strony słupska oficjalna a jeszce jedno ta podwodna z nieoficjalnej stomy nigdy mi nie działała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł nizinny Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Zobaczcie tutaj:http://trzyrzeki.pl/A jeśli chcecie być on line to wystarczy, że cały czas będziecie włączać od nowa nie patrząc na date pozdrawiam Paweł nizinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Piękne rybki z tego co widziałem z tych kilkinastu rybek to chyba tylko 2czy 3 szt miały jakieś objawy pleśniawki ,a moze to były jakieś zadrapania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rafael
Witam,
Kamera internetowa na przepławce rzeki Słupi już działa. W zeszłym tygodniu odbyło się oficjalne uruchomienie.
Dla zainteresowanych strona:
www.przeplawka.cba.pl
pozdrawiam
Rafał
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi