pinqwin Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Heja Mam pytanko posiadam kij Greys G series 2,75 8'0 #3/4 i mam pytanko czy stanie się cosik jeśli wrzucę do tego kijka sznur 5(mój znajomy ma na zbyciu sznur 5 i dlatego tez takie pytanie). Rozglądam sie za nie drogim sznurem a dobrym na moje dalsze nauki(mam trudności ze znalezieniem sznura 4) nie ukrywam wciągnęła mnie sucha mucha bajeranckie efekty przy braniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Czy da się? da się, jak rzucić spinningiem do 30g 50g główką. Ale czy bedzie to wygodne i przyjemne?Na Taimen, za nieduzą kase kupisz linkę na poczatek w #4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 http://www.bogdangawlik.pl/product_info.php/cPath/205_511_20 9/products_id/1201?topSsid=h4b64r6ed1n48umt1ncmjs1g50A taki w dobrym stanie kolegę by nie interesował w klasie4.Miałbym na zbyciu jak koleś przywiezie mi inny jest w dobrym stanie ale do Loomisa stream dance mi nie pasi do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Panowie planuję zmienić sznur w moim szklaku, obecnie mam założony sznur EGO Fighter WF. Zastanawiam się nad zmianą na sznur DT i tutaj moje pytanie: Łowię głównie na niewielkie piankowce na niewielkich odległościach i zastanawiam się nad przeciążeniem kija o klasę albo nawet 2. Ktoś ma do czynienia z tym kijem i może coś podpowiedzieć co do wyboru linki i przeciążenia kija? Sznur myślę do 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Pomyślę, pomyślę. Dzięki za podpowiedź. Edytowane 17 Września 2017 przez BOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi