Wosiu Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Więc tak Składaniec (płotka) długość 13 mm Następny A tutaj moje blaszki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 13cm no to grubo pojechałeś tak na oko ile waży i jak rozłożyłeś obciążenie .Bananek też fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Tym razem inny skladaniec Testy w wannie pracuje extra 14 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ale fajna glizda . Masz może filmik z jego pracą . Jak nie to nakręć i pokaż tu nam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Filmik bedzie jak lód zniknie z mojego lowiska bo teraz jeszcze jego troche jest a z wanny nie chce dawać filmiku bo za mala zeby wszystko fajnie bylo widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Cześć.Mam pytanie,co do malowania.Woblery z pierwszej strony a dokładniej seledyny,tygrys i w kropki.Nitro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witaj Te małe woblerki z 1 strony malowałem wszystkie lakierami do paznokci Dawałem parę warstw i myślę , że wyglądają ciekawie A kupiłem je w jakimś chińskim sklepie po 3 zł za sztukę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Bardzo mi się spodobało takie malowanko,sam musze sobie takich fluo-podobnych porobić.Pewnie na takie klonki też czasem biorą.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 No to następny będzie wegorz .Podaj mi adres w przyszłym tygodniu skończę partyjkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 hehe i teraz mnie Panowie będzie kusiło węgorza zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Witam.Nowy składaniec 14 cm na szczupaka Wagi nie znam niestety..przed lakierowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Kurde , spróbuj zrobić jakieś filmiki z pracą swoich Ikarusów Fajną drogą podąża twoja twórczość takich wobków nikt nie robi ciekawe jak się sprawdzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Takie przed Malowaniem i stelażem Tutaj popper zobaczymy co z niego wyjdzie Tutaj cos na okonka bedzie Jak skoncze wszystkie to dam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ten okonkowy ladniutki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 mam nadzieje ze wszystkie mi ladne wyjda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 To sie postaraj ale i tak praca sie liczy a nie wyglad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Popper 9 cm Łamaniec 12 cm Woblerki jeszcze nie skończone A tutaj moje pudło z woblerkami Lakiery do paznokci którymi maluje No i listewki balsy do małych woblerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Noo chłopie masz więcej lakierów niż moja żona oby to nie poszło w tę stronę .Według mnie te dwa najciekawiej wyszły kolorystycznie , łowisz coś ostatnio ja dzisiaj do dziesiątej za okoniami łaziłem ale tylko zębaty połakomił się na wobka , dobrze ze dosłownie za skórkę się zaczepił bo żyłeczka 0,15 było by po wobku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 hehe ja na 0.18 tego 10.5 kg szczupaka złowiłem A co do okoni to byłem wczoraj i pare dni temu i jeszcze ich nie ma przy brzegu Tzn jest miejsce gdzie one są ale jest tam chyba więcej wędkarzy niż ryb. Szarpią je jakimiś kotwicami masakra ;/ A co do tych woblerków co zaznaczyłeś to już daję fotkę ich z bliska Tutaj taki okonek 2.5 cm A tutaj ten różowy 3 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Coś na szczupaka 7 cm oklejane sreberkiem od papierosów Tutaj uklejka oklejona folia Jaki zrobić jej ster ? A tutaj robię łamańca Pierwszy raz coś z łuską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nieźle, rozwijasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Staram się robić coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ..i siateczkę znalazłeś, bardzo dobrze wyszło. Jak chcesz uprościć sobie sprawę z tym oklejaniem złotkiem to polecam folię samoprzylepną aluminiową, nie mażesz się w kleju, tylko wycinasz i przyklejasz. Ale i tak fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 właśnie myślę żeby sobie taką folię kupić Gdzie mogę ją dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi