kieroz Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Koledzy a czy posiada ktos phenixa 761-1 i moze opisac swoje wrazenia? Czy poradzi sobie z przylowem szczupaka badz sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Koledzy a czy posiada ktos phenixa 761-1 i moze opisac swoje wrazenia? Czy poradzi sobie z przylowem szczupaka badz sandacza?Mam od początku sezonu kijek na tym blanku. Świetny sprzęt na okonie. Z przyłowem sobie poradzi ale to będzie długi i męczący dla ryby hol, kij jest po prostu bardzo delikatny. Pod szczupaczkiem około 45 cm, praktycznie cały pracował.Napisz co dokładnie cię interesuje, to postaram się pomóc ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ogółem kupiłem taki kijek i właśnie czekam na niego ale ta wersja jest przycięta z góry i z dołu do 213 cm wiec wydaje mi się ze może być ciut mocniejsza chodzi mi głównie o przyłowy sandacza bo tego u mnie najwiecej ale i szczupak się zdarzy .Ale rozumiem ze z dużymi oksami sobie poradzi ? [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) 761-2 spokojnie sobie poradzi z przylowem szczupaka. Przy sandaczu może być problem z zacinaniem. Miałem ten kij kilka lat temu i podczas jego testów zaciąłem szczupaka 73cm, dał się wyholowac na lince Dragon Jiggin Braid 0.6 (wprawdzie z przygodami ale bez większych problemów). Owszem, była to wczesnomajowa ryba, wiec jeszcze słaba ale nie było większych problemów. Edytowane 12 Września 2017 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ogółem kupiłem taki kijek i właśnie czekam na niego ale ta wersja jest przycięta z góry i z dołu do 213 cm wiec wydaje mi się ze może być ciut mocniejsza chodzi mi głównie o przyłowy sandacza bo tego u mnie najwiecej ale i szczupak się zdarzy .Ale rozumiem ze z dużymi oksami sobie poradzi ? [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJasne że sobie poradzi, to świetny blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 No to się cieszę uspokoiłes mnie [emoji3] dzięki za info a cała reszta wyjdzie w praniu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) Panowie zna ktoś wymiary elementu blanku, który "chowa" się w złącze ? Chodzi mi konkretnie o model FX 802, drugi z tabelki poniżej. Model Length Line Rating Pieces Taper Action Lure Weight Butt Diameter Tip Size Blank Weight lb. oz. in. mm mm oz. gr. FX801-1X-B 8′ 1-6 Telescopic Mod. Fast 1/32 – 1/4 0.441 11.2 4.0 1.6 1.23 35 FX802-1X-B 8′ 2-8 Telescopic Fast 1/32 – 1/4 0.444 11.3 4.5 1.8 1.73 49 Edytowane 2 Grudnia 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi