Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Extreme 2018 - Wrocław 23.06.2018

admin

Pytanie

STREET FISHING EXTREME 2018 - WROCŁAW

Po niesamowitej Bydgoszczy, gdzie na liście startowej znalazło się aż 308 osób, przyszedł czas na Wrocław i Odrę. Zaczynamy o 7:30 i przez cały dzień, ze spinningiem, muchówką lub castingiem szukamy rekordowych ryb ... ale też dobrze spędzamy czas. Odra to bolenie, klenie, jazie, okonie. To wszystko w otoczeniu zabytkowego miasta.

W tym roku sporo nowości (dodatkowych atrakcji dla naszych uczestników - przygotowane przez Partnerów oraz przez Street Fishing Poland) oraz REKORDOWE wsparcie najlepszych Partnerów z branży wędkarskiej! Seria czterech imprez - Bydgoszcz (19.05.2018), Wrocław (23.06.2018), Poznań (8.09.2018*) i Szczecin (20.10.2018*).

PULA NAGRÓD 30.000PLN 

NAGRODY 1-3, 4-20, NAGRODY NA KONKURSY SMS, DLA WSZYSTKICH PAKIETY STARTOWE Z PRZYNĘTAM I GADŻETAMI

27166f942ba6a188d7c889a61b3160db.jpg

NAGRODY

REKORDOWA PULA NAGRÓD DLA MIEJSC 1-20. PAKIETY STARTOWE (ZE SPRZĘTEM WĘDKARSKIM!!!!) DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW. Podczas zapisów, na bieżąco będziemy informować Ciebie o naszych atrakcjach i Partnerach. Oprócz nagród za klasyfikacje wędkarskie przewidzieliśmy - NAGRODY W POSTACI ATRAKCYJNYCH ZESTAWÓW W KONKURSACH SMS ORAZ NAGRODY SPECJALNE (np. największa ryba). Będzie się działo ... więc dołącz do nas i zaplanuj wizytę we Wrocławiu.

GRAND PRIX

NAGRODA DLA ZWYCIĘSCY - M.IN. WYCIECZKA WĘDKARSKA UFUNDOWANA PRZEZ EVENTUR FISHING. Na podobieństwo poprzednich lat stworzyliśmy klasyfikację Grand Prix. Do klasyfikacji generalnej zaliczamy 3 z 4 najlepiej punktowanych występów podczas naszych rywalizacji. Szczegóły znajdziesz w zakładce Grand Prix. M.in. wycieczka wędkarska ufundowana przez Eventur Fishing, dodatkowy sprzęt wędkarski..

W CENIE BILETU

Pakiet startowy spożywczy, pakiet startowy z atrakcjami od naszych Partnerów, wyżywienie (dwudaniowa obiadokolacja), miarka, smyczka Street Fishing Poland 2018. Dodatkowo potwierdzamy zwolnienie uczestników z opłat PZW (aktualnie czekamy na zielone zgodę). Przewidujemy również kawę z ekspresu (wszystko zależy od jakości prądu :)), przekąski.

TAK BYŁO WE WROCŁAWIU W 2017

facebookhttps://www.facebook.com/streetfishingpl/ 
wwwwww.streetfishing.pl oraz http://jerkbait.pl/

*) Daty orientacyjne. Faktyczne będą potwierdzane w momencie uruchomienia zapisów.

• Like 5

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć,
Wszystkim uczestnikom bardzo dziękujemy za przybycie na nasze wydarzenie oraz stworzenie niezapomnianej atmosfery na wydarzeniu we Wrocławiu. Krótkie, w liczbach, podsumowanie Street Fishing Extreme 2018 - Wrocław. Mamy nadzieję, że jesteście bardzo zadowoleni i już niedługo ponownie spotkamy się w Poznaniu.

b.jpg

Liczba uczestników (zarejestrowanych): 214
Liczba złowionych ryb: 290 (rejestrujemy tylko 2 największe ryby danego gatunku)

Liczba poszczególnych gatunków:
- boleń: 9 - max 55cm
- jaź: 5 - max 37,7cm
- kleń: 19 - max 56,5
- okoń: 251 - max 36,6cm
- sandacz: 1 - max 84cm
- szczupak: 7 - max 69,3cm
- wzdręga: 1 - max 23,6cm

Wyniki szczegółowe naszej rywalizacji znajdziecie pod adresem: WYNIKI WROCŁAW 2018

Bardzo i serdecznie dziękujemy naszym Partnerom w 2018!

Partnerzy2018s.jpg

Zapraszamy do Poznania: http://poznan2018.evenea.pl

• Like 5

• 0

Podziękowania dla organiztorów i zapaleńców co przyjechali do Wrocławia :)

Podziekowania dla ekip - Bez Spiny Team, Amigo, chłopaków z Siedlec i całej reszty poaytywnie zakreconych.

Ja na zawodach testowalem klątwę wędkarską :D czyli złowiona ryba w pierwszym rzucie nie daje nastepnych ryb i to się sprawdza niestety na mojej wodzie :D

no ale cóż do nastepnego

• Like 4

• 0

Tylko okonki jakieś takie cherlawe  ;)

Widok tabeli, to dokładny obraz wędkarstwa w wrocławskich miejskich wodach. Trzeba mieć wiele szczęścia, wiele godzin spędzonych nad wodą i oczywiście umiejętności, aby przebić się przez okoniowe 25, czy kleniowe 35 cm. Bardzo dobre posunięcie i obniżenie wymiarów do punktacji dało szansę wielu zawodnikom uratować honor. Co więcej, wygórowane limity przy małej ilości ryb branych pod uwagę powodowały, że tabela końcowa wyglądałaby bardzo ubogo. Nawet ten jeden okaz sandacza nie ratowałby sytuacji. Patrząc na wyniki widać, że doławiając drugiego większego okonia można było z dalekiej pozycji awansować do premiowanej 20-ki. Tego typu zawody powinny mieć element dynamicznej zmiany, element dodatkowej rywalizacji na dalszych pozycjach. 

Druga sprawa, bardzo ładnie jest widoczna różnica między pierwszym a kolejnymi miejscami. Taktyka złowienia po komplecie z kilku gatunków górą. Chyba o to w tym chodzi.

Tym razem kibicowałem z boku. Trochę za mało informacji na gorąco dla uziemionych.

Dla zwycięzców szczere gratulacje!

• Like 2

• 0

A ja zazdroszczę, że takiej ilości okonia nie ma na mazowieckiej Wiśle. Zaskoczony jestem małą ilością sandacza. Spodziewałem się, że więcej osób go trafi. Tak czy inaczej nie wyzerowałem i mimo pogody dobrze się bawiłem. Mam nadzieje do zobaczenia w Poznaniu ;)

• Like 1

• 0

To taki żarcik. Podnosi ciśnienie tym którzy faktycznie złowili największą rybę.

Ja później liczę punkty i .... co chwila ktoś przychodzi i pyta o te sumy .... no i ... o pomyłkę bardzo łatwo ... ale ... rzeczywiście jest ciekawie i podnosi ciśnienie w żyłach :)