Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kardi Opublikowano 23 Maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 http://telewizjastk.pl/wiadomosci/czytaj/nowatorska-operacja-w-poznaniu-pozdro -Paweł 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Brawo Paweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Jest czym ! Gratuluję ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Rewelacja! Serdeczne gratulacje i slowa uznania. Pozdrawiam Edytowane 23 Maja 2018 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Jestem dumny, że tacy Ludzie jak Ty są tuaj z nami i jestem szczęśliwy ... bo podobno jestem w grupie zagrożonej kardiologicznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Wyrazy najwyższego uznania. Przy okazji widać, jak szerokie spektrum profesji reprezentujemy - jako moczykije. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Jestem dumny, że tacy Ludzie jak Ty są tuaj z nami i jestem szczęśliwy ... bo podobno jestem w grupie zagrożonej kardiologicznie Tobie to najbardziej zagraża kichanie .Paweł - gratulacje ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Szacun szacun i szacun???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Kardi gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) "Obóz kondycyjny" dla rekowalescentów obowiązkowo wędkarski !! Gratulacje oczywiście !! Edytowane 23 Maja 2018 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Miło się dowiadywać o takich osiągnięciach Rodaków. Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Świetnie Paweł .Szczere gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Gratulację. Pan blanki powinien produkować, to wszystkie byłyby idealnie proste 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Gratulacje i najwyższe słowa uznania, teraz nawet jak jakiś Poznaniak wyjmie marlina z Warty to przy Tobie nie będzie miał czym się pochwalić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: Moje serdeczne gratulacje, jest czym się chwalić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Gratuluję i wielki szacunek ,najwyższe słowa uznania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Nono - nigdy nie wiadomo kto się kryje pod tymi nickami i avatarami. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Chylę swoje "stetryczałe " czoło, serdecznie gratuluję.pozdrawiam byniwk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Szacun!I fajnie że napisałeś na naszym forum o takich!!!! osiągnięciach.Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Gratulacje!!!!! Wielki szacun!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Szacunek. Właśnie dwa dni temu zastawka była mątowana u mego taty, postęp mamy duży a jeszcze wiele przed nami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Pawle , wyrazy uznania i absolutnego podziwu ! Im więcej lat na karku , z tym większą atencją śledzę tego typu newsy sprawiające , że z odrobiną choćby spokoju można patrzeć w przyszłość ( a przynajmniej mieć taką nadzieję ) . A pewność rączki prowadzącej nitkę podpowiada , że muchi to spod niej wychodzić muszą zacne . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Nasz Pablo....., jakże ja jestem dumny, że tak mogę napisać, jakże ja dziękuję „Jerkbaitowi”, że pozwolił nam się poznać, jakże chciałbym by nasze bliskie relacje ograniczyły się do wymiaru wędkarskiego, a nie zawodowego.I tak mi jakoś smutno, że reprezentuję profesję, z efektów pracy której nigdy wszyscy nie są zadowoleni. Brawo Pawełku !!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi