Skocz do zawartości

A co tam...pochwalę się !

kardi

Rekomendowane odpowiedzi

Z całą pewnością jest się czym "chwalić" Paweł, choć słowo "chwalić" nie bardzo pasuje do osiągnięcia Twojego i Twojego zespołu.

Wydaje mi się, że dzięki takim osiągnięciom i przez ich pokazywanie przekazujemy innym jeszcze coś ważnego, a mianowicie to, że praca nie jest, albo przynajmniej nie powinna być sposobem na pełne konto na koniec miesiąca.... 

Więcej nie moralizuję bo to nie "słowo na niedzielę" ale trudno mi było uwolnić się w trakcie oglądania tego krótkiego filmiku od obrazów jakie mam w głowie po czytaniu Twoich postów i oglądaniu zdjęć jakie wstawiasz.... Myślę, że dziś nie modne określenie "człowiek renesansu" pasuje do Ciebie jak ulał  ;) Gratuluję i cieszę się, że choć wirtualnie znam takiego Kogoś jak Ty! 

Ps

Fajnie się zbiegło z sukcesem prof.Dudka ;)

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 4

Dzięx Kolegos!

Nie liczyłem na tak budujący, wspaniały odzew.

Od 33 lat operuję serca i serc okolice, ciekawe to bo czasem dodaje skrzydeł, a czasem daje w łeb.

W najbliższym czasie napiszę o tym na blogu, ponieważ ...dzieje się, już mamy nowe pomysły! ;)

Paweł-dawniej "kardi"

post-46397-0-49147300-1527173661_thumb.jpg

• Like 21

Doprawdy, to ogromny zaszczyt, że w naszej małej społeczności (jerkbait), znajdują się tacy Tytani.

Mam nadzieję, że wszyscy potrafią to należycie docenić.

Cóż, od dawna wiedziałem, że Paweł jest kardiochirurgiem, a teraz takie osiągnięcia...Pewnie przyjdą kolejne, czego życzę z całego serca.

• Like 3

Hej!

Może zainteresuje Was dłuższa rozmowa o medycynie, przyrodzie, historii, ludziach i rybach?

Jest tam odpowiedź na istotne dla każdego z nas pytanie "dlaczego łowię?"

pozdrawiam Paweł

http://jerkbait.pl/blog/14/entry-489-dlaczego-%C5%82owi%C4%99/

• Like 4

Hej!

Może zainteresuje Was dłuższa rozmowa o medycynie, przyrodzie, historii, ludziach i rybach?

Jest tam odpowiedź na istotne dla każdego z nas pytanie "dlaczego łowię?"

pozdrawiam Paweł

http://jerkbait.pl/blog/14/entry-489-dlaczego-%C5%82owi%C4%99/

Znakomity wywiad !  Jeśli ktoś chce się dowiedzieć więcej, Jeśli chcemy też usłyszeć z czym borykają się nasi lekarze, a czego dokonują.

Wreszcie gdy chcemy posluchać pięknej polszczyzny. Gorąco polecam !

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 4