fubu08 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Połówki już gotowe do caponu oraz 2.5cm wobki z jajem w drodze. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 . Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Woblery skończone 4cm okolo 3-4gram. Jakoś takie inne malowanie mi wyszło. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jonek222 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Nie są złe wyglądają dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Nowe 3 wzory zobaczymy co z tego wyjdzie narazie trzeba przetestować i dobrze ustawić obciążenie. 4cm oraz 4.5cm.Wobki z jajem czekaja już tylko na ster i kotwiczki niedlugo się pojawia foty. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Woblerki z jajem balsa 2.5-3 gram tonące.Kleniowo-jaziowo choć narazie same okonie łowią. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Próba łamańca 3 segmentowego orazGłęboko schodzący łamaniec do obławiania głębokich rynien. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Pstrągówki na upalne dni haha Mamuśka i synuś.Balsa, stelarz przez całość, wolno tonące. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Piękna pogoda stryganie idzie pełną parą Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi