Zanderix Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Miałem ostanio okazję powędkować z George'm W. Bush'em. Mówił że nawet niezłe te SALMO from Poland P.S.Dzięki Friko - sam bym podobieństwa nie zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 rzeczywiście!! O kurcze nieśle PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Rzeczywiście Sławek wygląda na tym zdjęciu jak Prezydent Usa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Który z tych trzech to prezydent? Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Który z tych trzech to prezydent? Pozdrawiam Gromit dobre!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A gdzie lowiliscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 @KubaDrużno - tam gdzie giną ludzie i szczupaki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Szkoda tych szczupaków . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 To nie prawda że Bush nie lubi łowić Może objąłby Drużno prezydentckim patronatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 O rany! To ja kilka razy łowiłem z takim jendnym fajnym wędkarzem co był strasznie podobny do tego prezydenta.. i nie wziąłem nawet autografu.. Super zdjęcie Arek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brygiel Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 elblazaki-cwaniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi