Xibi Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam Ja polecam film MARSJANIN reżyseria: Ridley Scott http://www.filmweb.pl/film/Marsjanin-2015-715533 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Rzadko ostatnio chodzę do kina. Dziś "Moje córki krowy" Tytuł niezbyt szczęśliwy, ale film zdecydowanie polecam. Świetna Agata Kulesza. genialny Dorocinski w epizodycznej rólce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xibi Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witam Kolejny film, który polecam to Sicario - kryminalny, thriller http://www.filmweb.pl/film/Sicario-2015-713103 PolecamXibi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja polecam "Zjawę" z DiCaprio:https://www.youtube.com/watch?v=YsmZUJBAQO0 http://www.imdb.com/title/tt1663202/?ref_=nv_sr_1Obejrzałem. Bardzo naturalistyczne i świetny DiCaprio. Ale trochę niedorzeczne i nudnawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonik Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Może w końcu Di Caprio dostanie Oscara.A film polecam.,,Marsjanin" też godny polecenia Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Obejrzałem. Bardzo naturalistyczne i świetny DiCaprio. Ale trochę niedorzeczne i nudnawe. Film jest oparty na faktach, pewnie dodatkowo trochę upiększony. Ja tam jakichś wielkich niedorzeczności nie wyłapałem i nie nudziłem się Najlepszy był atak niedźwiedzia grizzly Edytowane 19 Stycznia 2016 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zjawa fajna, mi sie bardzo podobał, atak niedzwiedzia super, no i przyroda w tym filmie ukazana jest bardzo pięknie:)Film opowiada prrawdziwą historię trapera Hugh glassa, ten sam temat porusza film z 1971 roku "Człowiek w dziczy" Bardzo fajne filmy, które ostanio oglądałem to "Most szpiegów" z Hanksem, kręcony m.in we Wrocławiu oraz "Spotlight" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Postanowiłem wydobyć temat z głębokich czeluści jerkbaita filmem, który wg mnie jest wart tego zachodu. Mam na myśli: WIPLASH Gdy zobaczyłem, że dostał jakieś oscary a otoczką jest jazz byłem deczko sceptyczny, na szczęście obejrzałem no i bingo! Nie trzeba być wielkim miłośnikiem muzyki aby do niego się przekonać, choć dobrze by było, aby w duszy trochę tej muzyki grało, odbiór będzie jeszcze przyjemniejszy.Polecam wszystkim miłośnikom dobrego kina a także tym, którzy akurat wędki mają w naprawie lub chwilowo są pogniewani ze swoimi rybami... P.S.Polecany wcześniej SICARIO to też kawał solidnego kina. Edytowane 10 Marca 2016 przez maggot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Oglądałem Whiplasha! Porządny film, koniecznie do obejrzenia na porządnym nagłośnieniu a nie jakimś laptopowym pitu pitu.Film zrobił na mnie ogromne wrażenie:) Ostatnio oglądałem klasykę kina czyli Cinema Paradiso. Włoski film o milości do kina, miłości w ogóle i przyjaźni. Dla lubiących włoską prowincje pozycja obowiązkowa:)A w ramach dnia kobiet obejrzałem Lato w Prowansji z Jeanem Reno. Niezły francuski komediodramat o dziadku-starym hipisie i jego wnukach. Fajny klimat prowincji tym razem francuskiej. Jak nie macie czego oglądać z dziewczyną wieczorem to polecam:) Dla posiadających TV, to dziś na kanale AleKino dwa dobre fimy. Palestyński "Omar" i późnym wieczorem "W objęciach węża", produkacja kolumbijska i nominacja do Oscara w kat. filmy nieanglojęzyczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Zjawa fajna, mi sie bardzo podobał, atak niedzwiedzia super, no i przyroda w tym filmie ukazana jest bardzo pięknie:)Film opowiada prrawdziwą historię trapera Hugh glassa, ten sam temat porusza film z 1971 roku "Człowiek w dziczy" Bardzo fajne filmy, które ostanio oglądałem to "Most szpiegów" z Hanksem, kręcony m.in we Wrocławiu oraz "Spotlight""Spotlight" to żałosny produkt Pokazuje że na katolicy w Hollywood to jedyna mniejszość na jaką można pluć do woli. Słabo zagrany. Koścół przedstawiany jako organizacja przestępcza - teksty typu "oni są wszędzie" i "kontrolują wszystko" ! Po za wszystkim do poziomu "oskarowego" baaardzo mu daleko Nie polecam !M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 "Spotlight" to żałosny produkt Pokazuje że na katolicy w Hollywood to jedyna mniejszość na jaką można pluć do woli. Słabo zagrany. Koścół przedstawiany jako organizacja przestępcza - teksty typu "oni są wszędzie" i "kontrolują wszystko" ! Po za wszystkim do poziomu "oskarowego" baaardzo mu daleko Nie polecam !MTylko że opluwani są hierarchowie kościoła a nie katolicy. Te fakty i ta afera miały miejsce. Wiadomo, do celów filmowych to i tamto podkoloryzowano.Film faktycznie średni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Oj, słabiutki, w mojej skali ocen. Temat kontrowersyjny, trudny, przykry, realizacja po prostu słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Tylko że opluwani są hierarchowie kościoła a nie katolicy. Te fakty i ta afera miały miejsce. Wiadomo, do celów filmowych to i tamto podkoloryzowano.Film faktycznie średni.Zgoda ! Wydarzenia z 2002 r. w Bostonie miały miejsce. Z pewnością godne pożałowania. Wiecie co wkurza mnie najbardziej ? O takich przypadkach zawsze głośno. Poniekąd słusznie albowiem ci którzy roszczą sobie prawo do bycia autorytetami moralnymi winni być bez skazy. Natomiast nikt nie nagłaśnia faktu, że księża katoliccy są grupą o najniższym procencie pedfili ze wszystkich(wg niezaleznych badań amerykanskich i niemieckich 0,3% i 0,4% - źr. na życzenie). Natomiast są grupy, pozwólcie że ich nie wymienię, gdzie wedle tychże badań jest to od ok 30 do 60% Nie piszę tego by wszcznać niepotrzebne w tym miejscu dyskusje ale by zgłosic do twórców kinowych, zwłaszcza z Hollywood, pretensje, ze nie poruszają tych problemów i niewątpliwych dramatów osób skrzywdzonych. M. Edytowane 10 Marca 2016 przez Marcin Rafalski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Polecam polski film animowany "Ludobójstwo" . Mocny i prawdziwy. Świetna kreska.Obejrzałem połowę i zrobiłem przerwę. Tyle śmierci... . Edytowane 27 Marca 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wczoraj pojawił się Deadpool Dawno się tak nie uśmiałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Ostatnio oglądałem;Interstellar-jak dla mnie 10/10 mega film polecam!Marsjanin-ciekawy warty uwagi 8/10Coś za mną chodzi-super horror taki jak lubię bez tandetnych straszydeł ,muzyka piorunująca 8/10 Zjawa , whiplash ,birdman i papierowe miasta też bardzo fajne Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Simon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XuMut_kErGc Słynny film Roberta De Niro nt. szczepionek. Zakazany i wycofywany z festiwali. Pozycja obowiązkowa dla każdego kto ma dziecko w wieku przed szczepionkowym, jak również dla wszystkich potencjalnych rodziców. W tym roku Ministerstwo zdrowia chce klepnąć przymus szczepienia MMR dla dorosłych, pod rygorem wykonania przy pomocy przymusu bezpośredniego. Ściągajcie film dopóki jest dostępny i przekazujcie innym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 W środę mam iść z rocznym dzieckiem na szczepienie. Szczepienie jest obowiązkowe a muszę podpisać papiery że jestem świadom zagrożenia jakie one niesie. chyba trzeba będzie się zastanowić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Kto jeszcze pamięta tego dobrego aktora i odważnego faceta ? https://pl.wikipedia.org/wiki/Lee_Marvin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jeszcze kilka zmarszczek i moze mnie na marvinowego syna przyjma ???? Jest w LM jakas moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Very fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Polecam film, który ostatnio obejrzałem o z angielska brzmiącym tytule: Professor Marston and the Wonder Women.http://www.filmweb.pl/film/Professor+Marston+and+the+Wonder+Women-2017-787690https://www.cda.pl/video/19217875dFilm niezwykły, który zapada w pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Trzy billboardy za Ebbing, Missourihttp://www.imdb.com/title/tt5027774/Dawno nie widziałem tak dobrego filmu. Jestem kilka dni po seansie a wciąż zdarza mi się wracać do niego myślami...to chyba najlepsza recenzja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Trzy billboardy za Ebbing, Missourihttp://www.imdb.com/title/tt5027774/Dawno nie widziałem tak dobrego filmu. Jestem kilka dni po seansie a wciąż zdarza mi się wracać do niego myślami...to chyba najlepsza recenzja Potwierdzam. Sam miałem napisać ale uprzedziłeś mnie. Według mnie to główny kandydat do Oscara 2018 i tego filmu każdy kinoman nie może przegapić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Trzy billboardy za Ebbing, Missourihttp://www.imdb.com/title/tt5027774/Dawno nie widziałem tak dobrego filmu. Jestem kilka dni po seansie a wciąż zdarza mi się wracać do niego myślami...to chyba najlepsza recenzja Również polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi