Skalaar Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Ja wczoraj popełniłem Ad Astra. jako niepoprawny fan wszelakiego s-f pewnikiem jestem spaczon ale naprawdę ciekawy film. Nie dla fanów strzelanek do wyskakujących za węgła obcych czy lęgnących się po kątach "robaków" (choć i takie oczywiście lubie /;-)) Wolna akcja, długie ujęcia, dobra muza. I nawet niezły Pitt którego bardzo polubiłem od czasów obejrzenia "Kaliforni" a utwierdziłem się po "Przekręcie" i "Bękartach" (swoją drogą polecam jak ktoś jeszcze nie widział). Edytowane 5 Lutego 2020 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 A mnie on nie urzekł... Jakis taki przereklamowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Marian ale ja nawet nie wiedzialem, ze powstał (wstyd) i nigdy nie czytam recenzji przed seansem. Dla mnie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Z SF z ostatnich lat podobały mi się mega EXmachina i Interstellar ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Ktoś coś poleci na tą domową zasiadkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Kręć koguty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Kręć kogutyMam ich multum,a po za tym trzeba przetestować nowy TV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Ktoś coś poleci na tą domową zasiadkę?NP. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Vako,jeszcze raz dzięki...Mam sporo zaległości i proszę o więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Ciekawy dokument: i zapowiedz:https://www.youtube.com/watch?v=_JrtoEXQsWc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Z wojennych filmów które ostatnio obejrzałem polecam Midway 2019 oraz nieco ambitniejszą produkcję gruzińską pt. Mandarynki. Edytowane 19 Marca 2020 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Polecam nagradzany "Parasite" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Ciekawy dokument: Dzięki, nie słyszałem o nim wcześniej. Dodałem do "do obejrzenia".Ten z Hanksem też ma fajny zwiastun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Panie i Panowie, nie wiem czy widzieliście, ale polecam film "Fanatyk". Od początku do końca dotyczy naszego hobby. Koniecznie trzeba zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Panie i Panowie, nie wiem czy widzieliście, ale polecam film "Fanatyk". Od początku do końca dotyczy naszego hobby. Koniecznie trzeba zobaczyć!A to nie jest tak że każdy wędkarz w kraju już to oglądał????? Edytowane 19 Marca 2020 przez WiktorK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) A to nie jest tak że każdy wędkarz w kraju już to oglądał? Być może, ja obejrzałem dopiero dzisiaj. Faktycznie jest wątek na forum, moje niedopatrzenie. Edytowane 19 Marca 2020 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Vako,jeszcze raz dzięki...Mam sporo zaległości i proszę o więcej...Cofnij się w wątku kilka miesięcy. Jest wszystko co powinno się obejrzeć. Dla mnie film zeszłego roku to Jojo Rabbit. Pasożyt trochę mnie rozczarował.PS. To samo jeśli chodzi o seriale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Filmy ,filmy...Ciężka praca...Trafiłem na taki filmik jak ,,Operacja Overlord,,Polecam. https://www.cda.pl/video/436466463 Edytowane 20 Marca 2020 przez chlodnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Z produkcji Polskiej oglądałem ostatnio Sługi Wojny Proceder Sługi Wojny ze zmarłym ostatnio Pawłem Królikowskim , średnie kino sensacyjne. A Proceder dla fanów hip-hopu i twórczości Chady itp. , choć w sumie o trudnej młodości w blokowiskach i jeszcze trudniejszych wyborach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Kiedyś to było jak S-F. Dzisiaj nie koniecznie,na czasie: https://www.cda.pl/video/148401e8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Coś dla fanów SF, https://youtu.be/aOC8E8z_ifw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Trochę się spóźniłeś, bo pierwszy sezon już zakończony i czekamy na drugi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Do jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Obejrzałem właśnie Psy III. Oczywiście ujęcia współczesne ale muzyka trzyma klimat poprzednich części. Generalnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 PSY dobre , jeszcze "Jak zostałem gangsterem" warto obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi