Robert Crocker Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Oba wspomniane wyżej filmy to taka raczej 3 liga kina. Psy mozna było jeszcze bardziej zepsuć - Pazura i muzyka je nieco uratowali. Co do "Jak zostałem gangsterem" - to nigdy nie spodoba mi się film, w który nie uwierzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak film gangsterski, to nie może się obejść bez Chłopaków z ferajny ???? Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez fish28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Chłopaki z ferajny to TOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 A kto obejrzał Chłopaków z ferajny to powinien też obejrzeć Irlandczyka???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Oba wspomniane wyżej filmy to taka raczej 3 liga kina. Psy mozna było jeszcze bardziej zepsuć - Pazura i muzyka je nieco uratowali. Co do "Jak zostałem gangsterem" - to nigdy nie spodoba mi się film, w który nie uwierzę.3 liga powiadasz . ..To wymień proszę coś z pierwszej ligi Polskiej,z ostatnich lat , tylko proszę nie coś w stylu 'Iga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Kac Wawa? ???????? Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Właśnie przypomniałem sobie Manhunter / Czerwony Smok, 1986, reż. Michael Mannhttps://www.cda.pl/video/511960efDamn good! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ja polecam Rzekę życia w chwili obecnej na kanale Ale kino.Życzę miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Poratuje ktoś linkiem pod którym można obejrzeć Psy 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Poratuje ktoś linkiem pod którym można obejrzeć Psy 3?legalnie chyba nie ma na żadnej platformie VOD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mons Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 https://ekino-tv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Poratuje ktoś linkiem pod którym można obejrzeć Psy 3?Ja oglądałem na CDA premium. Nie wiem czy nie ma ograniczeń licencyjnych w Polsce bo ten film i wiele innych nowych jest w rubryce polecane dla widzów na terenie Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Pieski oglądałem na internetowa.tv ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Dziękuję. Jak dla mnie Psy 3 trzymają klimat. Bardzo dobrze mi się oglądało, polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 W obecnym czasie na chwilę odreagowania, co prawda bez wizji ale książka lub słuchowisko bardziej działa na wyobraźnię.Lubię Pana Gajosa, lecz w roli don vito wolałbym Pana H. Talara.https://zaq2.pl/video/pikbq 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Polecam zobaczyć dwie znakomite kreacje aktorskie w filmach Joker (Joaquin Phoenix) oraz Jackie (Natalie Portman). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Blake Lively w każdym filmie, w którym się pojawi stwarza kreację o której trudno zaraz zapomnieć. Tym razem - The Rhythm Section. Też warto obejrzeć: All I See Is You. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zbliża się kolejna ekranizacja mojej ulubionej powieści SF: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Przyprawa...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Polecam zobaczyć dwie znakomite kreacje aktorskie w filmach Joker (Joaquin Phoenix) oraz Jackie (Natalie Portman).Jokera gdzie można obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jokera na cda, upc tez ma w wypozyczalni chyba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jokera gdzie można obejrzeć?Na https://www.zajefajna.com jest na pewno do pobrania . Ale w dobie siedzenia w domu strona jest mocno przeciążona... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jokera gdzie można obejrzeć?Oglądałem na CDA premium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi