Małkociniak Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Gdzie można obejrzeć ?Pozdrawiamhttps://player.pl/playerplus/filmy-online/dzentelmeni,176339 Trzeba zapłacić 18 pln na 48h a wiec możesz go tłuc dwie doby, film OK. Niestety wkurw.....ce jest ich kodowanie film co chwile jest mocno nie wyraźny i jest tego dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Przekręt to to nie jest ale ..obejrzałem i też miałem wrzucić /;-))P.S. Na noże - bardzo OK, polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Na noże jest tutaj: https://3filmy.com/film/na-noze-knives-out-3x3o1h94.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Polecam miłośnikom czarnego humoru https://www.youtube.com/watch?v=ADkWAdL8pLA Parę razy uśmiałem się solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Co by trochę wątek odświeżyć to wrzucam taki oto film :https://www.filmweb.pl/film/Trzy+sekundy-2019-801405/video Jest Polski akcent (nie mowa o zespole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Coś się wątek w odmętach zawieruszył... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Kurde zobaczyłem dzisiaj i mimo że nie powinienem, to powiem.... film robi ten sam reżyser co Blade Runner 2049.... może być genialna produkcja. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Polecam jak wszystko co dobre już Widzieliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Ma ktoś pomysł gdzie mogę obejrzeć ten film za "free"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nie wiem gdzie, ale warto szukać. Świetny, bardzo mocny film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 https://www.ogladaj.to/zaloguj?ref=/pogorzelisko-incendies-2010.html Tu jest po 17 godzinie dla zalogowanych od rana bez problemów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 @SID, "Pogorzelisko" jest dostępne w płatnym serwisie Cineman, ale jeśli jesteś nowym użytkownikiem 7 dni jest za darmo. Wadą jest konieczność podpięcia karty z tego co pamiętam. Moim zdaniem najlepszy serwis dla kinomaniaków. Sam film kapitalny, zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Maggot@, Pogorzelisko jest na platformie przedstawionej przez MajKar@, ale dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) Panowie, pora na coś luźniejszego. Wychowałem się na kinie kopanym (Bruce Lee, wczesny Steven Seagal czy Van Damme) i teraz, kiedy od dawna myślałem, że z takiego kina już wyrosłem trafiłem przypadkowo na prawdziwą perełkę na której bawiłem się jak za młodu Fabuła nie jest zbyt skomplikowana (co uważam za zaletę w tym przypadku!): oto elitarna jednostka antyterrorystyczna przypuszcza szturm na budynek opanowany przez złoczyńców, zdobywając kolejne piętra, niczym levele w grze komputerowej...Idealny film na weekend do obejrzenia przy piwku, najlepiej z kumplami. Zresztą, zobaczcie zwiastun: The Raid 2 nie polecam, zdecydowanie słabszy i przesadnie brutalny. Edytowane 3 Listopada 2020 przez Grzegorz B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Polecam zobaczyć fantastyczny film - świetny dokument do obejrzenia z dziećmi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Polecam zobaczyć fantastyczny film - świetny dokument do obejrzenia z dziećmi. https://www.youtube.com/watch?v=wCrStEauhw0Możesz podać tytuł bo film się nie wyświetla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Możesz podać tytuł bo film się nie wyświetla? Polski tytuł:Nasze miejsce na ziemi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Nie wiem gdzie, ale warto szukać. Świetny, bardzo mocny filmRobert, ten film obdziera ze złudzeń, pokazując ile człowiek potrafi znieść "w imię miłość" wybaczyć oprawcy , a zarazem .......PolecamPs. nie lubię streszczeń książek i filmów, bo ich wtedy nie czytam i nie oglądam, więc potencjalnemu widzowi nie napiszę nic więcej...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Polecam zobaczyć fantastyczny film - świetny dokument do obejrzenia z dziećmi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 https://www.cda.pl/video/463603121?wersja=720p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Wie ktoś gdzie można obejrzeć Coded Bias? Ze znanych mi stron pozostał tylko alltube.tv, ale tam pusto. Macie jakieś inne strony, gdzie można znaleźć filmy online? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Ogarnąłem kodi + wtyczkę. Fajna opcja, telewizja, seriale i filmy. Zainstalowałem na telewizorze i teraz mam dostęp do wszystkiego z poziomu telewizora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Wybawiciel, ciekawy western. Zwiastun radzę odpuścić (zbyt wiele przedstawia). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ukryta gra na netflix, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Fajna pozycja dla fanów historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi