coma Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ktoś wie gdzie można obejrzeć film „Zrodzeni do szabli”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Mam ściągnięty... wyślij mi pendrive'a ,a skopjuję i Ci odeślę...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Mam ściągnięty... wyślij mi pendrive'a ,a skopjuję i Ci odeślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Ktoś wie gdzie można obejrzeć film „Zrodzeni do szabli”?Odblokuj wiadomość do mnie to powiem jak i gdzie. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) . Edytowane 8 Grudnia 2020 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Ktoś wie gdzie można obejrzeć film „Zrodzeni do szabli”?Zrodzeni do szabli (2019) - oglądaj film online - GO VOD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz dużo fajnych filmow jest on line,od wczoraj rozpoczał się Festiwal Polskich Filmow FAbularnych, jest on line sporo filmow do obejrzenia do 12 grudnia.Z kolei od 12 grudnia zaczyna sie Sputnik nad Polska festiwal filmow rosyjskich gdzie też jest sporo oglądania, raczej mało popularnych w polsce rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zrodzeni do szabli (2019) - oglądaj film online - GO VOD Dziękuję. Świetna opowieść połączona z dokumentem, gorąco polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 W sumie od dawna nie oglądałem jakiejś ciekawej nowości. Ta spełnia kryteria polecenia i obejrzenia: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Dobry klimat i gra aktorska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Polecam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Ostatnio obejrzane:- Szarlatan, taki se, czeski z polską rezyserką, o uzdrowicielu- Obiecująca, Mloda. Kobieta - bardzo fajny, historia kobiety, która się mści w nietypowy sposób- Nomadland- o bezdomnych amerykanach, historia kobiety żyjącej w kamperze, proste kino, bez fajerwerków, ale mające swój urok- Na rauszu, duńska historia, słodko gorzka, polecam obejrzeć, momentami śmiesznie a momentami sklania do refleksji- Berlin Aleksanderplatz, ciekawe kino gangsterskie, dosc nietypowe, historia imigrancka, wizualnie fajna, troche narkotyczny trip, ostrzegam 3 h trwa, ale nie dluzy sie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Przedwczoraj obejrzałem z żoną "Elegię dla bidoków". Świetne, emocjonujące kino. Wspaniała Glenn Close. Film jest dostępny na netflixie.Zwiastun 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Dla mnie 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Taki krótki film:https://www.facebook.com/toshibanabros/videos/3985840274799372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 https://www.youtube.com/watch?v=JMCj75fvuOYDla mnie 10/10Byłem w kinie. Chętnie obejrzałbym raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Polecam. o tak, bardzo dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 - Obiecująca, Mloda. Kobieta - bardzo fajny, historia kobiety, która się mści w nietypowy sposób- Nomadland- o bezdomnych amerykanach, historia kobiety żyjącej w kamperze, proste kino, bez fajerwerków, ale mające swój urok Są na mojej liście, ale kino mi zamknęli ☹. "Sound of Metal" obejrzałem razem z córką i żoną. Byliśmy jedynymi widzami na sali. Co za czasy ☹☹☹. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Dobry dokument na Netflix: Ciemne strony rybołówstwa - Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 https://www.filmweb.pl/film/Ojciec-2020-835469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Absolutny top. Netflix, 6 sezonów, maestria. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Nie oglądałem ale chcę zobaczyć. Nobody | The Bus Fight in 4K HDR - YouTube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 https://www.cda.pl/video/833841076Chcesz i masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 https://www.cda.pl/video/833841076Chcesz i masz Właśnie jestem w trakcie oglądania na Viderze ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Zapowiada się ciekawie: FATHER STU - Official Trailer (HD) - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi