vako Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Ponoć w grudniu wraca Jake Sully. Ta zapowiedź prawdopodobnie pochodzi z gry. Ale jest niezła i może zapowiadać z czym będziemy mieli do czynienia zimąhttps://twitter.com/antiputler_news/status/1522832002277335040 Edytowane 7 Maja 2022 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Oglądajcie bo to jednak trailer A2! Coś gdzieś poszło nie tak. Nie wiadomo jak długo będzie dostępny w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Teraz już oficjalna zapowiedź Awatar 2. Premiera trailera na Jerku była 7 maja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 „The Silencing” (Milczenie) - bardzo fajny thriller. Polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 „The Tax Collector” - kolejny film wart obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 A może takie kino na lekko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Księgowy na netflix. Fajnie mi się oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Arkansas - podobał mi się. Film dostępny na prime video. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Powrót na Pandorę coraz bliżej. Edytowane 3 Listopada 2022 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Snu o Pandorze CD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 https://www.youtube.com/watch?v=uTYTKLVKXgc Dae-ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Nowy miniserial z Wiedźminem jest na Netflix. Jak dla mnie fajny prequel, wciągnąłem cały za jednym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 "Glass onion (Na noże)" na Netflix. Warto też pierwszą części "Na noże" - jest na Amazon prime. Części łączy tylko postać detektywa = można oglądać niezależnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 "Glass onion (Na noże)" na Netflix. Warto też pierwszą części "Na noże" - jest na Amazon prime. Części łączy tylko postać detektywa = można oglądać niezależnie.Ciekawy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Byłem dzisiaj na Avatarze. Szczerze polecam, chociaż w kinie było zimno, ja wybrałem się w koszulce, nie mogłem wyjść do auta po kurtkę bo... "się działo nonstop". Dawno tak nie zmarzłem ale było warto. Zdecydowanie dwójka przebija część pierwszą, polecam 2d dubbing. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 To się ciesz, że chłodno miałeś. W szczecińskim multikinie oszczędzają na klimie. Gorąco jak w piekle i śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Byłem dzisiaj na Avatarze. Szczerze polecam, chociaż w kinie było zimno, ja wybrałem się w koszulce, nie mogłem wyjść do auta po kurtkę bo... "się działo nonstop". Dawno tak nie zmarzłem ale było warto. Zdecydowanie dwójka przebija część pierwszą, polecam 2d dubbing.Ja też jestem już po premierze ale do kina pójdę jak przetoczą się dzikie tłumy i na sali będzie co najwyzej kilka osób. Nic tak mnie nie wkurza jak odgłosy konsumpcji i wzdychania dzieciarni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Rozumiem Ciebie i to chyba nawet bardziej niż może się wydawać... całe szczęście podczas projekcji, efekty dźwiękowe zagłuszają odgłosy żucia prażonej kukurydzy i siorbania coca coli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Nowy miniserial z Wiedźminem jest na Netflix. Jak dla mnie fajny prequel, wciągnąłem cały za jednym razem.Jestem po pierwszym odcinku. Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 No to i Ja po AvatarzeAle dla mnie 1 część była lepszaMoże dlatego że miała jakiś taki "powiew świerzości" w sensie nieznanego świata PandoryDwójka jest powtarzalna i przewidywalnaZmienili góry na wodę, minerał na serum młodości a reszta w zasadzie bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 „Menu” - dawno nie oglądałem bardziej pokręconego filmu. Ale polecam. Dostępny na Disney+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 „Menu” - dawno nie oglądałem bardziej pokręconego filmu. Ale polecam. Dostępny na Disney+Mam mieszane odczucia co do tego filmu. Polecam natomiast Amsterdam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 A jak ktoś lubi dobre komedie ale nie głupie, to polecam "Patrz jak kręcą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Mam mieszane odczucia co do tego filmu. Polecam natomiast Amsterdam.Amsterdam obejrzałem wczoraj. Przyjemne kino, gwiazdorska obsada, nieoczywista historia, polecam. Nadrobiłem też top gun maverick, bez zachwytu z mojej strony. Typowa miałka historia o amerykańskim bohaterze. Powrót do wczesnych lat 90' Realizmu jak na lekarstwo, chociaż wiem że film nie na tym miał się opierać. Ale walka powietrzna myśliwców f18 opierająca się głównie na kontakcie wzrokowym jak w czasach czerwonego barona, to mi się kupy nie trzymało Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi