ORKA Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 (edytowane) Też zdecydowanie polecam Avatara.Ale jeśli macie możliwość to zdecydowanie polecam obejrzeć go w IMAX-e 3D. Edytowane 9 Stycznia 2023 przez ORKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Jak ktoś lubi amerykańskie kino od strony prowincji to polecam film "Red Rocket" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Obejrzałem Piratów, zdaje się tego zwyodnialca, Polańskiego. Jak ktoś lubi, albo nawet czytał, prozę Sienkiewicza, to będzie ukontentowany. Na YT za darmochę, nie licząc transferu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 „Rodzina nie ma ceny” - bardzo przyjemna komedia na netflix. Da się zrobić jednak film bez przemycania pseudonowoczesnych ideologii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Duchy Isherin - koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Dziś się właśnie wybieram bogunow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Johnny na Netflix. Polecam. Bardzo dobry film. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Ja też o Johnnym, ale Wick'u Siekanka na maxa od początku, do końca. W moim odczuciu najsłabsza część pod względem fabuły ( o ile można mówić o fabule w tym gatunku). Efekty specjalne, sceny walki, bardzo wysoki poziom.Fajna rozrywka, ale w pamięci nie zapadnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Dzieci me wyciągnęły mnie do kina na Johna Wicka ..... O zgrozo, jedne z najgorszych dwóch godzin kina w moim życiu. Ból porównywalny z obejrzeniem polskiej komedii romantycznej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Co !? Nie pasi dźwięk Lugera i charkot konających zamiast dialogów i ścieżki dźwiękowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 A ja polecam Bullet TrainW sam raz na piątkowy lub sobotni wieczór. Rozrywka bez napiny, nakręcona ciekawie i z pomysłem. Dobra komedia sensacyjna.Styl, moim zdaniem, trochę zainspirowany Tarantino.Brad Pitt świetny w swojej roli.Do obejrzenia na HBO max 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 https://www.youtube.com/watch?v=ANgIWiAxq_U&ab_channel=WarnerBrosPolskaKiedy okazało się, że szykuje się ekranizacja Diuny, miałem nadzieję, że Denis Villeneuve będzie reżyserem, bo jak mało kto pasował do tego klimatu i był w stanie udźwignąć ten tytuł. Udźwignął, ale... liczyłem na więcej i druga część mam nadzieję, że będzie jeszcze lepsza???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Kolejny film na który czekam z niecierpliwością: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Mężczyzna imieniem Otto z Tomem HanksemDo obejrzenia na HBO - Polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Oglądałem wczoraj, również polecam Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 No właśnie - tyle tematów jest do podniesienia dla wyjątkowo zdolnej, kosmopolitycznej reżyserówny - np. mur w Izraelu, judenraty, burzenie palestyńskich wiosek itp. Nie tylko wieczne cenzurowanie Polski, która tak bardzo tutejszych europejsów uwiera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Dobra wystarczy już tego. Weekend się zbliża idźcie Panowie na ryby. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zawsze lubiłem, mocne, szorstkie, francuskie, kino, bez zbędnego patosu i ta pozycja się do niego zalicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Poprzedni rok byl slaby, niestety ten nie zapowiada sie lepiej. Przynajmniej jesli chodzi o produkcje z Hollywoodland. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Kino made in Hollywood jest gorsze od rapu i techno razem wziętych - prawie jak kino radzieckie.. tyle że wielobarwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 (edytowane) Jeśli chodzi o nie amerykańskie kino, to w sobotę na Netfliksie przypadkowo trafiłem na "Izzat znaczy honor". Polecam, chociaż nie jestem szczególnie fanem kina gangsterskiego, to ten dobrze mnie wciągnął.Nieco wcześniej obejrzałem "Nic nowego pod słońcem" - skandynawski romans, przepiękne zdjęcia, prowincjonalny klimat, troszkę jak z Kolskiego u nas. Dobry do obejrzenia z kobietką.Ze skandynawskich polecam również "Strasznie szczęśliwi", chociaż nie wiem czy jeszcze jest w serwisie, bo oglądałem dość dawno.Aha, i z Netfliksa jeszcze koniecznie "Kaliber". Dawno nie miałem takiego ścisku w żołądku. Edytowane 8 Stycznia 2024 przez Grzegorz B. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi