Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Hmm.. mo?źe ...Nad Bobrem ostatni raz byłem ... nie, nie przyznam się, ale ubiegły to był wiek . Wstępnie - chętnie . Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wiem, ?źe okreg jelenia g?łra wprowadził dodatkowe obostrzenia w sprawie zbrojenia przynet. jesli dobrze pamietam chodzi o max 2 HAKI bez zodziorow. trzeba by temat dobrze sprawdzic bo o ile muchozoli to za bardzo nie interesuje to reszta byc moze bedzie musilaa w wobkach i innych przynetach kotwiczki na haki wymieniac... jesli sie zdecyduja przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wstępnie dopisać mnie do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wymieniać kotwice na haki? to by było dziko, zobaczymy, wstępnie jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 http://www.pzw.jgora.pl/informator.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 dopisać do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No i mamy jasność, a zagniecenie zadzior?łw na kotwiczce, to ?źaden problem.Pzdr,Fatso No to teraz z niecierpliwością trza lutego wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kuba, jak masz miejsce w aucie i byłby to weekend 11-12 albo 24 -26 luty to jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wiem, ?źe okreg jelenia g?łra wprowadził dodatkowe obostrzenia w sprawie zbrojenia przynet. jesli dobrze pamietam chodzi o max 2 HAKI bez zodziorow. trzeba by temat dobrze sprawdzic bo o ile muchozoli to za bardzo nie interesuje to reszta byc moze bedzie musilaa w wobkach i innych przynetach kotwiczki na haki wymieniac... jesli sie zdecyduja przyjechac Wprawdzie ju?ź @Popper dał link do regulaminu...ale ja dodam, ?źe z tego co widziałem, to chłopaki z m.pl z tamtych stron chyba(zaznaczam, ?źe chyba) łowią na kotwice, tak?źe spoko http://www.grodzkie.pl/modules.php?name=News&file=articl e&sid=275 tu jeszcze artykuł, ktory chyba moją teorię pośrednio potwierdza. A pomysł zlotu przedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kuba, a jakieś bli?źsze informacje odnośnie $$$$ całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Na razie kasowych dokładnie nie maWstepna cena B&B to około 50pln. Obiad w miejscowej knajpce (super pizza za jakies śmieszne pieniądze) plus licencja jeśli potrzebna.Czyli na weekend 2 noclegi ze śniadaniem - 100plnLicencja - 75pln?Posiłki - obiad/kolacja - ok 25?Dojazd Chyba nie da się taniej, ja przynajmniej nie potrafię.Michcio, z miejscem raczej nie ma kłopotu, pewnie będzie Bujo pstrągojebca i moze Panek? Tyle ze tylna kanapa, mało miejsca Bardziej ten drugi termin - 21 pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Czy jest tam potrzebna jakaś dodatkowa opłata, czy jeśli mam porozumienie z Jelenią to śmiało mogę łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nie wiem, bo to wody g?łrskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nie wiem, bo to wody g?łrskie Mam g?łrskie wykupione i mam porozumienie z JG Byłoby fajnie. Ja tak?źe wstępnie bym się pisał. Jechałby ktoś z Poznania albo Zielonej G?łry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Bardziej ten drugi termin - 21 pasuje Ja zdecydowanie te?ź bym wolał drugi termin, a wstępnie to będzie piątek, sobota, niedziela czy jakiś dzień nr. 4? <_< A z tym 21 to nie o 18-19 chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 U mnie w kalendarzu 21 to wtorek? Ja chyba wtedy akurat mam ferie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ojebontnie, ten weekend w okolicy 20?17-18-19 albo 25-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 17-18-19 byłoby ok, czekam na info czy jechałby ktoś z Zielonej , Poznania lub og?łlnie z Lubuskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Właśnie, jechałby ktoś z Zielonej? lub przez Nową S?łl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 rozmawiałem z Igorem, wstępnie termin mamy klepniętyZ Poznania to chyba najprędzej Mirat, o ile da znaki ?źycia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wprawdzie ju?ź @Popper dał link do regulaminu...ale ja dodam, ?źe z tego co widziałem, to chłopaki z m.pl z tamtych stron chyba(zaznaczam, ?źe chyba) łowią na kotwice, tak?źe spoko http://www.grodzkie.pl/modules.php?name=News&file=articl e&sid=275 tu jeszcze artykuł, ktory chyba moją teorię pośrednio potwierdza. A pomysł zlotu przedni. Trzeba dobrze przeczytać punkt drugi i o ile jasno napisano w nim, ?źe haki muchowe nie mogą mieć więcej ni?ź JEDNO ostrze to nic takiego nie napisano o hakach przy woblerach .... a definicję o nich mo?źna przeczytać w rapr ... no chyba, ?źe jest jakieś niedom?łwienie albo ja nie umiem czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 A co tam najwy?źej bicyklem dojadę, Kuba dawaj na listę.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wprawdzie ju?ź @Popper dał link do regulaminu...ale ja dodam, ?źe z tego co widziałem, to chłopaki z m.pl z tamtych stron chyba(zaznaczam, ?źe chyba) łowią na kotwice, tak?źe spoko http://www.grodzkie.pl/modules.php?name=News&file=articl e&sid=275 tu jeszcze artykuł, ktory chyba moją teorię pośrednio potwierdza. A pomysł zlotu przedni. Trzeba dobrze przeczytać punkt drugi i o ile jasno napisano w nim, ?źe haki muchowe nie mogą mieć więcej ni?ź JEDNO ostrze to nic takiego nie napisano o hakach przy woblerach .... a definicję o nich mo?źna przeczytać w rapr ... no chyba, ?źe jest jakieś niedom?łwienie albo ja nie umiem czytać. Wprawdzie w RAPR się nie zagłębiałem ale...Jak dla mnie to jasne - lege non distinguente. Mo?źna kotwiczkami, tylko usunięte zadziory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 1. Kuba Standera2. Fatso3. LadyD4. Fido Angel5. Pablom6. michcio7. Panek8. wobler1299. Tornado10. Bujo Od razu m?łwię - lista jest ograniczona do nastu miejsc, myślę ?źe max 15, by była szansa na kwaterze się zmieścić. Takze - deklaracje szybkie i na powa?źnie, by nie blokować zdecydowanym miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut