Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wiem, ?źe okreg jelenia g?łra wprowadził dodatkowe obostrzenia w sprawie zbrojenia przynet. jesli dobrze pamietam chodzi o max 2 HAKI bez zodziorow. trzeba by temat dobrze sprawdzic bo o ile muchozoli to za bardzo nie interesuje to reszta byc moze bedzie musilaa w wobkach i innych przynetach kotwiczki na haki wymieniac... jesli sie zdecyduja przyjechac :D

• 0

Wiem, ?źe okreg jelenia g?łra wprowadził dodatkowe obostrzenia w sprawie zbrojenia przynet. jesli dobrze pamietam chodzi o max 2 HAKI bez zodziorow. trzeba by temat dobrze sprawdzic bo o ile muchozoli to za bardzo nie interesuje to reszta byc moze bedzie musilaa w wobkach i innych przynetach kotwiczki na haki wymieniac... jesli sie zdecyduja przyjechac :D

Wprawdzie ju?ź @Popper dał link do regulaminu...

ale ja dodam, ?źe z tego co widziałem, to chłopaki z m.pl z tamtych stron chyba(zaznaczam, ?źe chyba) łowią na kotwice, tak?źe spoko :D

http://www.grodzkie.pl/modules.php?name=News&file=articl e&sid=275

tu jeszcze artykuł, ktory chyba moją teorię pośrednio potwierdza.

A pomysł zlotu przedni.

• 0

Na razie kasowych dokładnie nie ma

Wstepna cena B&B to około 50pln. Obiad w miejscowej knajpce (super pizza za jakies śmieszne pieniądze) plus licencja jeśli potrzebna.

Czyli na weekend 2 noclegi ze śniadaniem - 100pln

Licencja - 75pln?

Posiłki - obiad/kolacja - ok 25?

Dojazd

Chyba nie da się taniej, ja przynajmniej nie potrafię.

Michcio, z miejscem raczej nie ma kłopotu, pewnie będzie Bujo pstrągojebca i moze Panek? Tyle ze tylna kanapa, mało miejsca :mellow:

Bardziej ten drugi termin - 21 pasuje

• 0

ale ja dodam, ?źe z tego co widziałem, to chłopaki z m.pl z tamtych stron chyba(zaznaczam, ?źe chyba) łowią na kotwice, tak?źe spoko :D

A pomysł zlotu przedni.

Trzeba dobrze przeczytać punkt drugi i o ile jasno napisano w nim, ?źe haki muchowe nie mogą mieć więcej ni?ź JEDNO ostrze to nic takiego nie napisano o hakach przy woblerach .... a definicję o nich mo?źna przeczytać w rapr ... no chyba, ?źe jest jakieś niedom?łwienie albo ja nie umiem czytać. :unsure:

• 0

A pomysł zlotu przedni.

Trzeba dobrze przeczytać punkt drugi i o ile jasno napisano w nim, ?źe haki muchowe nie mogą mieć więcej ni?ź JEDNO ostrze to nic takiego nie napisano o hakach przy woblerach .... a definicję o nich mo?źna przeczytać w rapr ... no chyba, ?źe jest jakieś niedom?łwienie albo ja nie umiem czytać. :unsure:

Wprawdzie w RAPR się nie zagłębiałem ale...

Jak dla mnie to jasne - lege non distinguente.

Mo?źna kotwiczkami, tylko usunięte zadziory.

• 0

1. Kuba Standera

2. Fatso

3. LadyD

4. Fido Angel

5. Pablom

6. michcio

7. Panek

8. wobler129

9. Tornado

10. Bujo

Od razu m?łwię - lista jest ograniczona do nastu miejsc, myślę ?źe max 15, by była szansa na kwaterze się zmieścić. Takze - deklaracje szybkie i na powa?źnie, by nie blokować zdecydowanym miejsc