Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja (niezale?źnie od tego, czy z Krystem, czy inaczej) mam plan taki sam, jak on. Termin mam zaklepany i zgodę połowicy :blush::mellow: , ale jeśli będzie apiać Syberia, to wątpliwości powstaną ...

Pzdr,

Fatso

Ale Wy się qrna szczypiecie, toć zmro?źone napitki lepiej wchodzą. ;)

:lol:

• 0

Ja biorę wobki na przynętę dla kormoran?łw, ktoś weźmie grubszy kaliber i urządzimy zawody <_< <_< :( :angry: :angry:

Słyszałem, ?źe były pozwolenia na odstrzał itp. mo?źe da się coś zrobić. Ja mam pod nosem rezerwat przyrody - wyspa kormoran?łw -

wygląda tragicznie, jakby drzewa wody nie widziały ze 100lat, tak obsrane, ob?źarte, ?źe szok :huh:

• 0

Kurde! A ja swoje Stingery na alledrogo puściłem :huh:

Po co mi to było :wacko: :lol:

Pzdr,

Fatso

P.S. Co do zlotu, to ja się zdecydowanie wybieram, ale gdyby miało znowu być kilkanaście stopni mrozu, to miałbym średnią ochotę tłuc się p?łł tysia kilometr?łw, jak?źe cenny urlop wykorzystując, ?źeby mi dupa marzła :unsure:

• 0

1. Kuba Standera

2. Fatso

3. LadyD

4. Fido Angel

5. Fido Angelowa

6. michcio

7. Jamesty

8. wobler129

9. kolega woblera129

10. Tornado

11. Bujo ??

12. popper

13. mirat

14. Mikołaj

15. Jack__Daniels (bez noclegu)

16. Kolega mikołaja

17. Kryst??

Tak by wyglądała obecna lista?

Ktoś skreślony przez nieuwagę, ktoś powinien byc skreślony a nadal jest?

• 0

@Igor jak tam warunki u Was ? Jak przypuszczasz, będzie się dało połowić? Sporo śniegu le?źy? Jak temperatura ?

Szamani z IMGW r?ł?źne wersje pogody podają, dlatego wolę zapytać autochtona, co tam w trawie - TFU! - śniego-lodzie zgrzyta

• 0

PABLOM nie jedzie

Mo?źe wpadnę, ale z opcją bez spania. Kilka spraw mi się nakłada w tym terminie. W dodatku tydzień temu poparzyłem rękę - oparzenia 1 i2 stopnia - i nie wiem czy będę m?łgł ją mrozić, a nienawidzę łowić w rękawiczkach, tak?źe nie chcę nikomu blokować terminu. Uda się to dobrze, nie uda się to następnym razem. Siła wy?źsza.

• 0

Żart.

Żeby złowić pierwszą rybę na zlocie zamierzam uzbroić się w:

http://www.basspro.com/Sworming-Hornet-%22The-Swarm%22-Casta ble-Umbrella-Rig/product/1111040247/310687?cmCat=CROSSSELL_P RODUCT

lub

http://www.basspro.com/Mannsreg ;-Original-Alabama-Rigreg;/product/12010405012419/357665?cmC at=CROSSSELL_HOMEPAGE#description

ewentualnie

http://www.tackletour.com/reviewumbrellarig101pt1.html

Ha, ha, ha! :lol: :lol: :lol:

• 0

No tak, ale chcę wypr?łbować selektywność przynęt: glizda mała, glizda du?źa, krewetka, kieł?ź, PowerBait Berkley'a, ikrę, pijawkę itp.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Krzychu, zapomniałeś o akumulatorze z przetwornicą, kt?łre to ustrojstwa są odpowiednio połączone z obręczą Duuu?źegooo podbieraka. ;)

:lol: :lol: I co teraz powiesz ??? :mellow:

• 0

Wymiękam.

Nie, nie wymiękam. <_< Mam Aku -130Ah (takie do w?łzk?łw inwalidzkich, ale diabelstwo cię?źkie), podbierak z obręczą aluminiową, na 4-metrowej teleskopowej sztycy, co prawda z wł?łkna węglowego, ale jakąś szmatą się odizoluje <_< . Neopreny te?ź posiadam!

Janusz, ale będzie jazda!

• 0

Wymiękam.

Nie, nie wymiękam. <_< Mam Aku -130Ah (takie do w?łzk?łw inwalidzkich, ale diabelstwo cię?źkie), podbierak z obręczą aluminiową, na 4-metrowej teleskopowej sztycy, co prawda z wł?łkna węglowego, ale jakąś szmatą się odizoluje <_< . Neopreny te?ź posiadam!

Janusz, ale będzie jazda!

Krzychu, jazda to będzie, jak co niekt?łrzy nie załapią ?źartu. :lol: To dopiero będzie jazda i to bez trzymanki. ;)

B) :lol: