Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Michał wyślij mi na pw albo sms numer do Krysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja jadę (kr?łtki ten m?łj wpis ale z tel w pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jedziemy, mo?źe nawet w czwartek będziemy. Najwy?źej wędek nie wezmę a w to miejsce jeszcze jedną beczkę wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mnie ju?ź w Warszawie nie będzie ale jedzie jeszcze Kryst wiec w jego voyagera spokojnie się zmieścicie Michał, drobna poprawka. Ja planuję wyjazd na zlot. Decyzję podejmę w oparciu o prognozę pogody. Jeśli wr?łci mr?łz, to bardzo będę się zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja (niezale?źnie od tego, czy z Krystem, czy inaczej) mam plan taki sam, jak on. Termin mam zaklepany i zgodę połowicy , ale jeśli będzie apiać Syberia, to wątpliwości powstaną ... Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Woda płynie i będzie płynęła, niestety niezliczone stada kormoran?łw, mimo usilnych naszych starań, pustoszą rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja (niezale?źnie od tego, czy z Krystem, czy inaczej) mam plan taki sam, jak on. Termin mam zaklepany i zgodę połowicy , ale jeśli będzie apiać Syberia, to wątpliwości powstaną ... Pzdr,Fatso Ale Wy się qrna szczypiecie, toć zmro?źone napitki lepiej wchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Woda płynie i będzie płynęła, niestety niezliczone stada kormoran?łw, mimo usilnych naszych starań, pustoszą rzekę. Ech Igor, to smutna sprawa, tym bardziej ze woda pod domem i i tak tym kurwiom nic sie zrobić nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ja biorę wobki na przynętę dla kormoran?łw, ktoś weźmie grubszy kaliber i urządzimy zawody <_< <_< Słyszałem, ?źe były pozwolenia na odstrzał itp. mo?źe da się coś zrobić. Ja mam pod nosem rezerwat przyrody - wyspa kormoran?łw - wygląda tragicznie, jakby drzewa wody nie widziały ze 100lat, tak obsrane, ob?źarte, ?źe szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kurde! A ja swoje Stingery na alledrogo puściłem Po co mi to było Pzdr,Fatso P.S. Co do zlotu, to ja się zdecydowanie wybieram, ale gdyby miało znowu być kilkanaście stopni mrozu, to miałbym średnią ochotę tłuc się p?łł tysia kilometr?łw, jak?źe cenny urlop wykorzystując, ?źeby mi dupa marzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 No tak, stingery sprzedane, bateria patriot?łw niedawno z wiekim fochem opusciła forum znikąd ratunku.Mo?źe chocia?ź Kryst mając kontakty przywiezie ze sobą jakąś małą ł?łdź podwodną od naszego Drogiego Sojusznika <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 U mnie dziś -3 więc spokojnie da radę łowić, właśnie przetestowałem całe stadko wobk?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Na kormorany najlepsze są inne ptaki - koguty, najlepiej na 35g gł?łwce i wypuszczone bardzo szybko na dynamicznym kiju.Co do przyjazdu ja się dostosuję, choć to nie ma znaczenia bo i tak miejsca nikomu nie zabieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No i kupa po całości zostaje z poprawką w dniu zlotu tak więc moje miejsce wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 1. Kuba Standera2. Fatso3. LadyD4. Fido Angel5. Fido Angelowa6. michcio7. Jamesty8. wobler1299. kolega woblera12910. Tornado11. Bujo ??12. popper13. mirat14. Mikołaj15. Jack__Daniels (bez noclegu)16. Kolega mikołaja17. Kryst?? Tak by wyglądała obecna lista?Ktoś skreślony przez nieuwagę, ktoś powinien byc skreślony a nadal jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 PABLOM nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 @Igor jak tam warunki u Was ? Jak przypuszczasz, będzie się dało połowić? Sporo śniegu le?źy? Jak temperatura ? Szamani z IMGW r?ł?źne wersje pogody podają, dlatego wolę zapytać autochtona, co tam w trawie - TFU! - śniego-lodzie zgrzyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 PABLOM nie jedzie Mo?źe wpadnę, ale z opcją bez spania. Kilka spraw mi się nakłada w tym terminie. W dodatku tydzień temu poparzyłem rękę - oparzenia 1 i2 stopnia - i nie wiem czy będę m?łgł ją mrozić, a nienawidzę łowić w rękawiczkach, tak?źe nie chcę nikomu blokować terminu. Uda się to dobrze, nie uda się to następnym razem. Siła wy?źsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Żart. Żeby złowić pierwszą rybę na zlocie zamierzam uzbroić się w: http://www.basspro.com/Sworming-Hornet-%22The-Swarm%22-Casta ble-Umbrella-Rig/product/1111040247/310687?cmCat=CROSSSELL_P RODUCT lub http://www.basspro.com/Mannsreg ;-Original-Alabama-Rigreg;/product/12010405012419/357665?cmC at=CROSSSELL_HOMEPAGE#description ewentualnie http://www.tackletour.com/reviewumbrellarig101pt1.html Ha, ha, ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A nie prościej z Krisu23 pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 No tak, ale chcę wypr?łbować selektywność przynęt: glizda mała, glizda du?źa, krewetka, kieł?ź, PowerBait Berkley'a, ikrę, pijawkę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 No tak, ale chcę wypr?łbować selektywność przynęt: glizda mała, glizda du?źa, krewetka, kieł?ź, PowerBait Berkley'a, ikrę, pijawkę itp. Krzychu, zapomniałeś o akumulatorze z przetwornicą, kt?łre to ustrojstwa są odpowiednio połączone z obręczą Duuu?źegooo podbieraka. I co teraz powiesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Wymiękam. Nie, nie wymiękam. <_< Mam Aku -130Ah (takie do w?łzk?łw inwalidzkich, ale diabelstwo cię?źkie), podbierak z obręczą aluminiową, na 4-metrowej teleskopowej sztycy, co prawda z wł?łkna węglowego, ale jakąś szmatą się odizoluje <_< . Neopreny te?ź posiadam! Janusz, ale będzie jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Wymiękam. Nie, nie wymiękam. <_< Mam Aku -130Ah (takie do w?łzk?łw inwalidzkich, ale diabelstwo cię?źkie), podbierak z obręczą aluminiową, na 4-metrowej teleskopowej sztycy, co prawda z wł?łkna węglowego, ale jakąś szmatą się odizoluje <_< . Neopreny te?ź posiadam! Janusz, ale będzie jazda! Krzychu, jazda to będzie, jak co niekt?łrzy nie załapią ?źartu. To dopiero będzie jazda i to bez trzymanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Janusz, Wątek wymięka z pogodą, więc trochę tradycjonalizmu w połowach nie zaszkodzi! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
13 Lut
37
27 Lut