Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Janusz, Wątek wymięka z pogodą, więc trochę tradycjonalizmu w połowach nie zaszkodzi! <_< Oj to fakt, bo jak będzie tak dalej, to na kropki bedzie trza jechać ze świdrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 O, cholera! Zapomniałem o tej szlachetnej metodzie! Mało doświadczony jestem. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 O, cholera! Zapomniałem o tej szlachetnej metodzie! Mało doświadczony jestem. <_< Ty nie pitol, ?źe zapomniałeś, miałeś takie prawo ! Ka?źdy w naszym wieku ma prawo to i owo zapomnieć A dla zilustrowania, ?źe się da zajrzyj do wątku Klenie 2012, tam łowią kluski spod lodu, niekt?łrzy komentujący nawet wierzą, ?źe na Brombe czego oczywiście autorzy wątku nie dementują. Zresztą, mniejsza o to co za przynęta skusiła owe kluski i tak jest to rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 @michcio, warunki do łowienia w chwili obecnej są dość extremalne, mr?łz trzymie, woda niska, pełny przepływ. Wojna z kormoranami trwa, je?źeli mr?łz odpuści , a ma to się stać za kilka dni, będzie to jedyne miejsce w okolicy gdzie będzie mo?źna łowić. pozdrawiamigor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ja cały czas gł?łwkuje i kalkuluje, kasa się rozpływa jak zawsze. Przydałoby się poszerzyć znajomości, z drugiej strony sprzęt do wobk?łw te?ź by się przydał Mam dylemat, jak narazie wybieram zlot, mo?źecie jakoś mnie przekonać i upewnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ....... Mam dylemat, jak narazie wybieram zlot, mo?źecie jakoś mnie przekonać i upewnić? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 No i kolejny argument, wa?źna rozmowa z Popperem Chyba nie ma co kombinować tylko jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 @michcio, warunki do łowienia w chwili obecnej są dość extremalne, mr?łz trzymie, woda niska, pełny przepływ. Wojna z kormoranami trwa, je?źeli mr?łz odpuści , a ma to się stać za kilka dni, będzie to jedyne miejsce w okolicy gdzie będzie mo?źna łowić. pozdrawiamigora jak długi odcinek rzeki nale?źy do Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Od źr?łdła od ujścia. Bałtyku. <_< <_< A kto nam zabroni? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kryst@ dobrze napisał, nie za bardzo rozumiem pytanie. pozdrawiam Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 najtrudniej jest wpuścić brombe pod l?łd, trzeba rękę głęboko wsadzić. Jak ju?ź złapie nurt to tylko gra i zabawa... Nie ma co się śmiać ino czytać dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kryst@ dobrze napisał, nie za bardzo rozumiem pytanie. pozdrawiam Igorteraz to nawet ja nie wiem o co mi chodziło hahaha.A tak na powa?źnie, jesteście ulokowani nad rzeką. Piszesz nam, ?źe trwa walka z kormoranami ( poczytałem , obejrzałem zdjęcia - kawał dobrej roboty!). Chodzi mi o to, o jaki odcinek dbacie. Jaka jest jego długość.Chyba teraz rozjaśniłem o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 @michcio, jak jeszcze nie widziałeś, tutaj zobacz. Jest i film na dole strony B?łbr Prognoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Cześć Waldek w/g wszelakich prognoz na razie ma być ok ale jast jeszcze 2 tygodnie miejmy nadziele ?źe nie nadejdzie jakiś dziwny fron.ps. myślałem do dziś ?źe 0 to 0 stopni na twojej prognozie jest 0i -0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mirat pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 PanowieZaliczki po 100pln na konto:55 1910 1048 2403 0277 5144 0001Igor Glinda W tytule prosze o podanie nicku, ułatwi nam to nawigację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ok a wstępne koszty nocleg?łw i jedzenia jak wyglądają? Na co mo?źna liczyć w kwestii jedzenia? Obiady, kolacje, śniadania, grill, ognicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Nocleg ze śniadaniem w ł?ł?źku - 50plNocleg ze sniadaniem na punka - 30pln (kilka os?łb się nie zmieści)Obiad - za ok 25-30pln dostaniemy coś dobrego na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kuba opcja czwartkowo wyjazdowa dalej aktualna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Mo?źemy ruszac w czw wieczorem, mo?źemy w pt rano - mnie to rybka. PAnek się wysypał, we dw?łch jedziemy, chyba zeby kogoś po drodze zgarnac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja odstąpię miejsce na ł?ł?źku i sam kimnę sobie na ziemi Będę śmigał pociągiem do poznania tak więc... m?łgłby ktoś wziąć dla mnie materac jeśli to nie jest problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Miejsc ł?łzkowych jest 11, dla reszty wersja materac+ śpiworki, ale przy tej ilości młodych i młodych duchem, myślę ze się spokojnie podzielimy.Na razie akces śpioworowy zgłaszam ja, Bujo i wobler-o-wielu-numerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 i wobler-o-wielu-numerach Jakby ktoś chciał jakieś wobki albo coś to proszę o priv i zachęcam do odwiedzenia działu sprzedam, mogę wsio na zlocik przywieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A Alabama rig masz? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
13 Lut
37
27 Lut