Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

O, cholera! Zapomniałem o tej szlachetnej metodzie! Mało doświadczony jestem. <_<

Ty nie pitol, ?źe zapomniałeś, miałeś takie prawo ! Ka?źdy w naszym wieku ma prawo to i owo zapomnieć :lol: A dla zilustrowania, ?źe się da zajrzyj do wątku Klenie 2012, tam łowią kluski spod lodu, niekt?łrzy komentujący nawet wierzą, ?źe na Brombe czego oczywiście autorzy wątku nie dementują. :lol: Zresztą, mniejsza o to co za przynęta skusiła owe kluski i tak jest to rewelka B)

• 0

Ja cały czas gł?łwkuje i kalkuluje, kasa się rozpływa jak zawsze. Przydałoby się poszerzyć znajomości, z drugiej strony sprzęt do

wobk?łw te?ź by się przydał :lol: Mam dylemat, jak narazie wybieram zlot, mo?źecie jakoś mnie przekonać i upewnić? Embarassed

• 0

@michcio, warunki do łowienia w chwili obecnej są dość extremalne, mr?łz trzymie, woda niska, pełny przepływ. Wojna z kormoranami trwa, je?źeli mr?łz odpuści , a ma to się stać za kilka dni, będzie to jedyne miejsce w okolicy gdzie będzie mo?źna łowić.

pozdrawiam

igor

a jak długi odcinek rzeki nale?źy do Was ?

• 0

Kryst@ dobrze napisał, nie za bardzo rozumiem pytanie.

pozdrawiam

Igor

teraz to nawet ja nie wiem o co mi chodziło hahaha.

A tak na powa?źnie, jesteście ulokowani nad rzeką. Piszesz nam, ?źe trwa walka z kormoranami ( poczytałem , obejrzałem zdjęcia - kawał dobrej roboty!). Chodzi mi o to, o jaki odcinek dbacie. Jaka jest jego długość.

Chyba teraz rozjaśniłem o co mi chodzi