Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Miejsc ł?łzkowych jest 11, dla reszty wersja materac+ śpiworki, ale przy tej ilości młodych i młodych duchem, myślę ze się spokojnie podzielimy.Na razie akces śpioworowy zgłaszam ja, Bujo i wobler-o-wielu-numerachno i ja Ci m?łwiłem ju?ź wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Miejsc ł?łzkowych jest 11, dla reszty wersja materac+ śpiworki, ale przy tej ilości młodych i młodych duchem, myślę ze się spokojnie podzielimy.Na razie akces śpioworowy zgłaszam ja, Bujo i wobler-o-wielu-numerachKuba, Europa, Europą, ale wsp?łlne spanie????? Co Ty tutaj proponujesz? Ja wiem, @Lady D) będzie, ale to i tak nie wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 @Lady D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 but: oiled body, rubber body-dress, ping-pong strap in his mouth, and ..... some alcohol .... specialy when trouts will not bite .... We have to have some fun! Enjoy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 but: oiled body, rubber body-dress, ping-pong strap in his mouth, and ..... some alcohol .... specialy when trouts will not bite .... We have to have some fun! Enjoy! Krzychu, widzę, czytam, ?źe Ciebie ju?ź całkiem pogięło P.S. I nie kracz, ?źe pstrągi nie będą brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Janusz, Some fun will never be a good thing! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Wy się bawcie. Ja tam będę jednak łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Wy się bawcie. Ja tam będę jednak łowił Dzięki za taką zabawę, tak się zastanawiam, czy jednak nie lepiej, ?źe mnie nie będzie. I dochodzę do wniosku, ?źe jednak fajnie by było, choć niekt?łre propozycje są dla mnie zbyt nowatorskie. Zresztą co tu gadać, przyszły tydzień i dalsze to dopiero będzie horror, dla mnie oczywiście. Ale i tak będziecie wszyscy zlotowicze o mnie pamiętali O wszystkim dowiecie się od Kuby, na miejscu. Pozdrawiam i połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jeden się nabija. Drugi tajemniczy. Qrka wodna, czas przelew zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ej stare pierdziele widzę, ?źe na zlocie będę musiał dokładnie opowiedzieć skąd się wziął m?łj nick... Lubię go ze względu na okoliczności i osobę kt?łra mi go nadała. Jak macie coś co lubi się przelewać to wieczorkiem wyłuszczę temat. Jako, ?źe opowieść łodzi i pływania nią się tyczy, wezmę jedno wiosło co by mało pojętnego słuchacza upomnieć w gapiostwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja tam wiem. Ale nie będę fakt?łw uprzedzał. Zresztą, chętnie jeszcze raz usłyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ej stare pierdziele widzę, ?źe na zlocie będę musiał dokładnie opowiedzieć skąd się wziął m?łj nick... Lubię go ze względu na okoliczności i osobę kt?łra mi go nadała. Jak macie coś co lubi się przelewać to wieczorkiem wyłuszczę temat. Jako, ?źe opowieść łodzi i pływania nią się tyczy, wezmę jedno wiosło co by mało pojętnego słuchacza upomnieć w gapiostwie... Cześć stary pierdzielu, jeśli chodzi o Tw?łj nick, to mnie kojarzy się tylko Dianą Spencer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 No i prawidłowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kuba potrzebuję do przelewu jeszcze dane pełne adresowe:kod, ulica itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kuba potrzebuję do przelewu jeszcze dane pełne adresowe:kod, ulica itp. Przesadzasz. Dojdzie. Chyba, ?źe robisz z jakiegoś programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Przelew, przelewem. Pogoda na następny tydzień dobra, choć z naszego, wędkarskiego punktu widzenia, trochę za zimno i trochę za kr?łtko. Szczeg?łlnie w dolinie. Gdzie jest długo cieplej jak przyjdą mrozy, i jest długo zimniej jak odejdą. Chyba, ?źe zapora ma turbo spaliny na wyjściu! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kuba potrzebuję do przelewu jeszcze dane pełne adresowe:kod, ulica itp. Przesadzasz. Dojdzie. Chyba, ?źe robisz z jakiegoś programu. Do przelewu potrzebne jest tylko imię i nazwisko posiadacza rachunku i numer konta. I tak, jak napisał Kuba, tytuł przewu, czyli, Tw?łj Nick i za co płacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Waldek WBK jest upierdliwy jak nie wpiszesz wszystkiego to nie mo?źesz przelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A kto ma konto w wbk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A kto ma konto w wbk? Jak by to powiedzieć Krzysiek ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A po co? Większość bank?łw nie wymaga ju?ź pełnych danych. No mo?źe poza pocztowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A kto ma konto w wbk? Jak by to powiedzieć Krzysiek ja A, ?źe zapytam, WBK to ten Bank co go Depardieu reklamował; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Tak, ale przed sprzeda?źą. I ... tu taka obsuwa ..... W realiach bankowych to zajmuje około 6 miesięcy, ?źeby dojść do .... łatwej bankowości. Te?ź tak było z pko.bp. Pionierzy na rynku nie chwalą się przelewami za 0 -pln. Kasują za coś innego. R?łwnowaga jest zachowana. Nikt nie traci poza nami. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Krzychu napisał;R?łwnowaga jest zachowana. Nikt nie traci poza nami.I to jest k..wa 100% prawdy. Coś bym jeszcze napisał, ale boję się, ?źe mi się klawiatura, qrna, stopi. <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam Panowie jeśli ktoś ma problem z przelewem i potrzebuje jeszcze kilku danych zapraszam do kontaktu prywatnego igorglinda@interia.pl pozdrawiam Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut