Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Jak ktoś ma ulubiony kufel to niech weźmie bo nie wiem jak tam na miejscu ze szkłem do piwa. Do plastiku nie naleję. Nie naleję i ju?ź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam serdecznie Na chwilę obecną 10 os?łb potwierdziło (przez dokonanie wpłaty) obecność. Mam ogromną prośbę, kt?łra ułatwi sprawy organizacyjne. Dajcie proszę znać kto kiedy przyje?źd?źa (czwartek, piątek , czy sobota) i czy zostaje ktoś na obiad w niedzielę? Przypominam,?źe w niedziele w godzinach południowych odbędzie się prezentacja Flyhouse.Będzie mo?źna dokonać zakup?łw. Co do ulubionych kufli? Jeśli ma ktoś taki z kt?łrym się nigdy nie rozstaje to jasna sprawa, ale szkło w bazie jest. Woda wczoraj mimo mocnych roztop?łw ciągle nie wysoka, temp + 7 stopni. pozdrawiam Igor Glinda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Igor, czy nie za p?łźna pora z tą prezentacją - niedziela południe. Z minionych lat pamiętam, ?źe o tym czasie większość była ju?ź w drodze do domu. Oby było komu prezentować te cudeńka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Nie wiem jak B?łbr. Kwisa za to wyglądałaby nieźle, gdyby nie znaczne ilości błotnistej wody, jaka wlewa się wieloma dopływamiRyby r?łwnie?ź nie akcpetowały tego stanu rzeczy i olewały mnie zupełnie http://img696.imageshack.us/img696/4674/beztytuu3wz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 tak to jest z kazda zima ...najpierw obawa o mroz i snieg ...teraz o to ze wszystko bedzie sie topic ....najlepiej jakby lekki mrozik gryzl w nocy i kolo minimalnego plusu w dzien co by woda gwaltownie nie przybierala ...o to w Polsce bedzie trudno w niektorych rejonach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ja poproszę kolegę Mirata o podanie swojego numeru tel. na priv Dogadamy się. My z Miratem i jeszcze kimś wyje?źd?źamy zdaje się w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 o kurde tysz prawda! To?ź to ju?ź w tym tygodniu. Od jutra zaczynam przygotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Odpowiadając na pytanie dotyczące prezentacji sprzętu, Flyhouse jest pod telefonem, panowie macie ochotę na spotkanie z nimi i prezentację skontaktujcie się proszę z nimi, chłopaki są chętni i mobilni, ale za winklem nie mieszkają i tez mają kawałek. nr tel. do Flyhouse tel.: 0603 796 777 | tel./fax: 071 333 14 15. Mo?źe uda sie to przeło?źyć na sobotę. pozdrawiam Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaktus Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Igor, proszę o adres miejsc?łwki. Klepnę to w nawigę, będzie wygodniej. Z g?łry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Zapora Pilchowice, Dolnośląskie, a ściślej pisząc pod zaporą przez most i w prawo. Dojechałeś do celu. pozdrawiam Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Hej szkoda pisać ale nie jadę. Nie dam rady dotrzeć. Myślałem ?źe m?łj szwagier będzie jechał tirem w tamte okolice to bym się zabrał ale nie jedzie.Udanych połow?łw i drinkowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Znaczy odklepujesz miejsce 3 dni przed?SweetZnowu impreza na 10 os?łb :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Kuba noł problem damy radę i w 10-ciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 No właśnie jest problem, bo po raz kolejny brać forumowa wystawia mnie jako organizatora z imprezą do wiatru, łącznie z klimatem wycofania zaliczki (choć wydawać by się mogło ?źe jednak nazwa ta coś wskazuje). Jest to jak dla mnie normalne lecenie w siusiaka z ludźmi i trochę niepowa?źne podejście, blokowanie miejsc, gdzie kilka os?łb rezygnuje z przyjazdu bo nie ma miejsc i w efekcie jest jak zawsze. Nie wspominając, ze inaczej kalkulację imprezy sie robi na 20 prawie ludzi, inaczej na 10...Dlatego - by nie wkurwiać Igora i choćby ekipy flyhouse, mo?źe zadecydujmy, czy ekipa z Wrocławia ma dymać na pokaz sprzętu, czy te?ź raczej na to te?ź kładziemy lagę? Bo jak mają przyjechać w niedzielę w południe, by przywieźć dwa fanty dla LadyD i pogadać sobie ze mną i Igorem, to dajmy spok?łj, bo i tak spotkamy się trochę ponad tydzień p?łźniej na targach.Podobnie z opcją materacową - ekipa wykruszyła się tak bardzo, ze łapiemy się na pokoje, ew jedna osoba nadmiarowa na jakiś materac...Pytanie co z ludźmi co zaliczek nie zapłacili? Przyje?źd?źacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Po części rozumiem tych co odwołują. Czasem na prawdę jest siła wy?źsza - zachoruje Ci dziecko, w pracy nie dostaniesz wolnego. Nie ?źądam od nikogo wytłumaczenia, ale około tydzień przed ka?źdy ju?ź raczej wiedział na co się szykuje i odwoływanie na 3-5 dni przed to jest nie w porządku wobec organizatora. Dlatego te?ź jak organizuje to jakaś firma, to zaliczki nie zwraca. Tutaj wszystko po kole?źeńsku. Ma to być miły wypad i czas spędzony we wps?łlnym wędkarskim gronie. Szkoda, ?źe tak się dzieje, ?źe 3 dni do wyjazdu a humory się pogarszają co poniekt?łrym. Sam Was w og?łle nie znam. P?łki co piszę i wybieram się z obcymi mi ludźmi. Chcę Was poznać i dla mnie nie wa?źne czy będzie 5 czy 25 os?łb. Nie jednokrotnie liczy się jakość a nie ilość Zatem do zobaczenia koledzy w piątek Kuba podaj mi proszę nr telefonu do siebie na prv, zgadamy się co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ja te?ź nikogo nie znam Ale wiem, ?źe warto jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Cześć Jak na m?łj gust to zaoszczędził bym Panom z Flyhouse niepotrzebnej drogi. Są targi w Zabrzu... Co do frekwencji, zawsze fajniej jest być w większym gronie, pod tym względem Jerkbait (zloty) przechodzi kryzys. W miarę jak wzrasta ilość członk?łw forum spada aktywność uczestnictwa na tego typu spotkaniach. Monitor i klawiatura nigdy nie zastąpią kontakt?łw w realu, atmosfery wsp?łlnego łowienia, wieczornych spotkań przy imadle i szklaneczce Whisky. Widzimy się na ZLOCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Tak te?ź chyba zr?łbmy, nie gońmy Wrocławiak?łw by się spotkać w 3 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Specjalnie dla mnie chłopak?łw z FlyHouse nie zapraszajcie bo raz, ?źe we Wrocku jestem 5 dni w tygodniu, a dwa to nieszczeg?łlnie interesuje mnie mo?źliwość zakupu sprzętu z kt?łrym nie wiedziałbym co mam zrobić.Potwierdzam udział, ale ju?ź lekko zmodyfikowany. W sobotę będę z Wami łowił i mam nadzieję, ?źe pogadamy, ale nie wiem o kt?łrej powr?łt i ile dam radę posiedzieć. Niedziela ju?ź zupełnie mi odpadła wiec nie dam rady.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ja nie chcę się usprawiedliwiać ale czasami tak wyjdzie i?ź minio chęci się nie pojedzie. W tamtym roku na zlocie rozmawialiśmy o tym i znam wasze zdanie co do frekwencji. W tamtym roku udało się przyjechać a w tym liczyłem ?źe będzie inaczej. Nawet sprzęt kupiłem z myślą o zlocie ale jest jak jest. Mo?źe innym razem uda się spotkać i kropki pomęczyć. Butelkę z ?źalu sam wypije za wasze zdrowie. Pozdrawiam Jamesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ale ze mnie gapa!Koledzy, jakbyście mieli na sprzeda?ź troszkę kotwiczek nr 10 bez zadzior?łw - weźcie proszę ;)Totalnie zapomniałem o ich zakupie i dopiero teraz widzę ?źe ich nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ale ze mnie gapa!Koledzy, jakbyście mieli na sprzeda?ź troszkę kotwiczek nr 10 bez zadzior?łw - weźcie proszę ;)Totalnie zapomniałem o ich zakupie i dopiero teraz widzę ?źe ich nie mam A du?źo potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Mirat, dołączam się do prośby o tel. na priv. Wobler129, ten ktoś to nie chwaląc się ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Mirat, dołączam się do prośby o tel. na priv. Wobler129, ten ktoś to nie chwaląc się ja Sorki Mikołaj, ale nie chciało mi się wertować w tył stron wątku To jedziemy razem - wesołym samochodzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 hmmm.... dopiero trafiłęm do tego wątku... jak wszystko wypali, to postaram się dojechać w sobotę... choćby na wsp?łlne pogadanki przy piwku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut