Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam serdecznie

Na chwilę obecną 10 os?łb potwierdziło (przez dokonanie wpłaty) obecność. Mam ogromną prośbę, kt?łra ułatwi sprawy organizacyjne.

Dajcie proszę znać kto kiedy przyje?źd?źa (czwartek, piątek , czy sobota) i czy zostaje ktoś na obiad w niedzielę? Przypominam,?źe w niedziele w godzinach południowych odbędzie się prezentacja Flyhouse.Będzie mo?źna dokonać zakup?łw.

Co do ulubionych kufli? Jeśli ma ktoś taki z kt?łrym się nigdy nie rozstaje to jasna sprawa, ale szkło w bazie jest.

Woda wczoraj mimo mocnych roztop?łw ciągle nie wysoka, temp + 7 stopni.

pozdrawiam

Igor Glinda

• 0

Nie wiem jak B?łbr. Kwisa za to wyglądałaby nieźle, gdyby nie znaczne ilości błotnistej wody, jaka wlewa się wieloma dopływami

Ryby r?łwnie?ź nie akcpetowały tego stanu rzeczy i olewały mnie zupełnie :wacko: http://img696.imageshack.us/img696/4674/beztytuu3wz.jpg

• 0

tak to jest z kazda zima ...najpierw obawa o mroz i snieg ...teraz o to ze wszystko bedzie sie topic ....najlepiej jakby lekki mrozik gryzl w nocy i kolo minimalnego plusu w dzien co by woda gwaltownie nie przybierala ...o to w Polsce bedzie trudno w niektorych rejonach ....

• 0

Odpowiadając na pytanie dotyczące prezentacji sprzętu, Flyhouse jest pod telefonem, panowie macie ochotę na spotkanie z nimi i prezentację skontaktujcie się proszę z nimi, chłopaki są chętni i mobilni, ale za winklem nie mieszkają i tez mają kawałek. nr tel. do Flyhouse tel.: 0603 796 777 | tel./fax: 071 333 14 15.

Mo?źe uda sie to przeło?źyć na sobotę.

pozdrawiam

Igor

• 0

No właśnie jest problem, bo po raz kolejny brać forumowa wystawia mnie jako organizatora z imprezą do wiatru, łącznie z klimatem wycofania zaliczki (choć wydawać by się mogło ?źe jednak nazwa ta coś wskazuje). Jest to jak dla mnie normalne lecenie w siusiaka z ludźmi i trochę niepowa?źne podejście, blokowanie miejsc, gdzie kilka os?łb rezygnuje z przyjazdu bo nie ma miejsc i w efekcie jest jak zawsze. Nie wspominając, ze inaczej kalkulację imprezy sie robi na 20 prawie ludzi, inaczej na 10...

Dlatego - by nie wkurwiać Igora i choćby ekipy flyhouse, mo?źe zadecydujmy, czy ekipa z Wrocławia ma dymać na pokaz sprzętu, czy te?ź raczej na to te?ź kładziemy lagę? Bo jak mają przyjechać w niedzielę w południe, by przywieźć dwa fanty dla LadyD i pogadać sobie ze mną i Igorem, to dajmy spok?łj, bo i tak spotkamy się trochę ponad tydzień p?łźniej na targach.

Podobnie z opcją materacową - ekipa wykruszyła się tak bardzo, ze łapiemy się na pokoje, ew jedna osoba nadmiarowa na jakiś materac...

Pytanie co z ludźmi co zaliczek nie zapłacili? Przyje?źd?źacie?

• 0

Po części rozumiem tych co odwołują. Czasem na prawdę jest siła wy?źsza - zachoruje Ci dziecko, w pracy nie dostaniesz wolnego. Nie ?źądam od nikogo wytłumaczenia, ale około tydzień przed ka?źdy ju?ź raczej wiedział na co się szykuje i odwoływanie na 3-5 dni przed to jest nie w porządku wobec organizatora. Dlatego te?ź jak organizuje to jakaś firma, to zaliczki nie zwraca. Tutaj wszystko po kole?źeńsku. Ma to być miły wypad i czas spędzony we wps?łlnym wędkarskim gronie. Szkoda, ?źe tak się dzieje, ?źe 3 dni do wyjazdu a humory się pogarszają co poniekt?łrym. Sam Was w og?łle nie znam. P?łki co piszę i wybieram się z obcymi mi ludźmi. Chcę Was poznać i dla mnie nie wa?źne czy będzie 5 czy 25 os?łb. Nie jednokrotnie liczy się jakość a nie ilość

Zatem do zobaczenia koledzy w piątek :D

Kuba podaj mi proszę nr telefonu do siebie na prv, zgadamy się co i jak.

• 0

Cześć

Jak na m?łj gust to zaoszczędził bym Panom z Flyhouse niepotrzebnej drogi. Są targi w Zabrzu... Co do frekwencji, zawsze fajniej jest być w większym gronie, pod tym względem Jerkbait (zloty) przechodzi kryzys. W miarę jak wzrasta ilość członk?łw forum spada aktywność uczestnictwa na tego typu spotkaniach. Monitor i klawiatura nigdy nie zastąpią kontakt?łw w realu, atmosfery wsp?łlnego łowienia, wieczornych spotkań przy imadle i szklaneczce Whisky. Widzimy się na ZLOCIE. :mellow:

• 0

Specjalnie dla mnie chłopak?łw z FlyHouse nie zapraszajcie bo raz, ?źe we Wrocku jestem 5 dni w tygodniu, a dwa to nieszczeg?łlnie interesuje mnie mo?źliwość zakupu sprzętu z kt?łrym nie wiedziałbym co mam zrobić.

Potwierdzam udział, ale ju?ź lekko zmodyfikowany. W sobotę będę z Wami łowił i mam nadzieję, ?źe pogadamy, ale nie wiem o kt?łrej powr?łt i ile dam radę posiedzieć. Niedziela ju?ź zupełnie mi odpadła wiec nie dam rady.

Do zobaczenia.

• 0

Ja nie chcę się usprawiedliwiać ale czasami tak wyjdzie i?ź minio chęci się nie pojedzie. W tamtym roku na zlocie rozmawialiśmy o tym i znam wasze zdanie co do frekwencji. W tamtym roku udało się przyjechać a w tym liczyłem ?źe będzie inaczej. Nawet sprzęt kupiłem z myślą o zlocie ale jest jak jest. Mo?źe innym razem uda się spotkać i kropki pomęczyć.

Butelkę z ?źalu sam wypije za wasze zdrowie.

Pozdrawiam

Jamesty