Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Hej !Cieszę się, ?źe będę z Wami na zlocie, niestety nie fizycznie ale duchowo. Jednak będę te?ź materialnie ale o tym to ju?ź na miejscu się dowiecie. Pozdrawiam i połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 hmmm.... dopiero trafiłęm do tego wątku... jak wszystko wypali, to postaram się dojechać w sobotę... choćby na wsp?łlne pogadanki przy piwku. Oooo fajnie będzie Cię poznać BALU Mam pytanie - wiem o bezzadziorach, ale jak to wygląda. Czy nie mo?źna mieć w pudełku ani jednej przynęty z zadziorami, czy poprostu ta, na kt?łrą łowimy nie mo?źe mieć zadzior?łw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 W pudełkach mo?źesz mieć co chcesz. Łowić mo?źna tylko przy u?źyciu hak?łw bez zadzior?łw. pozdrawiam Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Oooo fajnie będzie Cię poznać BALU o mnie te?ź będzie miło ŁOBLER129 tak powa?źnie to postaram się dojechać. Choćby na parę godzin. nie wiem jak z łowieniem, bo woda z dnia na dzień coraz wy?źsza, ale mo?źe zapora przytrzyma ten spływający z g?łr syf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 @Baloo nie strasz tym syfem, bo zmienię jeszcze plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 na podniesionej zawsze ryba lepiej ?źeruje... na wszelki wypadek, obok macie zamarznięty zbiornik, a jak dobrze na mapę popatrzeć to jest ich kilka. Mała wędeczka, blaszka i świderek w rezerwie i mozna hulać... Nie będzie źle, jeszcze kilka dni zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ma tylko trochę wiać Ale damy radę. Jak przygotowania, co zabrać? Spodniobuty brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ano sam mam dylematy. Gumiaki czy spodniobuty. Pierwszy raz jadę o takiej porze roku na łowisko kt?łrego nie znam i nie wiem jak wygląda:DMo?źliwe ?źe wezmę jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ano sam mam dylematy. Gumiaki czy spodniobuty. Pierwszy raz jadę o takiej porze roku na łowisko kt?łrego nie znam i nie wiem jak wygląda:DMo?źliwe ?źe wezmę jedno i drugie Mo?źe OP-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 napewno gumowe krotkie wystarcza . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 A coś z szczeg?łłowych pierd?łł, kt?łre mogą odegrać znaczącą rolę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 napewno gumowe krotkie wystarcza . PozdroPiotrek wpadniesz mo?źe? Połazilibyśmy nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Czyli spokojnie gumy do kolan biorę. A jak z wodą na dzisiaj, jakieś info...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 ..... A jak z wodą na dzisiaj, jakieś info...? A z woda jak to z woda... temat kontrowersyjny, ale wszystko jest chyba ok, jest woda, jest whisky jest i piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 A jak z wodą na dzisiaj, jakieś info...?http://www.pogodynka.pl/polska/podest/zlewnia_gornej_odrymo?źna sprawdzić mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Mam bliźniaka dla tej kole?źanki z fotki, zerkam zaraz w podany link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 A mo?źe Igor ma jakieś info odnośnie ryb, wsp?łłpracują? Co zagryzały ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Mam opłacić składkę na wody g?łrskie okręgu Jelenia G?łra 3 dniową w wysokości 75 zł EDIT:znalazłem113 Rzeka B?łbr – IX.3. obw. ryb. rzeki B?łbr nr 3- od tamy zbiornika Pilchowice do jazu przy bazie PKS w Lw?łwku Śląskim – woda g?łrska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Wow to ju?ź jutro... My z Miratem i Mikolajem wyruszamy po 8:00 z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Mnie rozło?źyła choroba, napewno muszę jakieś antybiotyki brać albo coś... Mama m?łwi, ?źe mam nie jechać - ale co tam... Do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Musisz zdecydować, czy słuchasz mamy czy... Radia Z?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Kurde.....zlot nam przybył na Dolny Śląsk, to jak na złość mnie musiało wywalić gdzieś w Pyrlandię...... Połamania Panowie!! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja bym brał jednak spodniobuty - choćby by m?łc siąść i pogadać nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Przed chwilą zrobiłem przelew za trzydniowe wędkowanie (g?łrskie) i mam wydruk z przeprowadzonej transakcji. Dane zgodnie z wymogami Okręgu JG. Chyba nie będą się czepiać... Kuba gaci nie biorę, biorę zydelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Brrrrrrrrrrrum...Pojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
13 Lut
37
27 Lut