Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Mo?źe warto byłoby tą fotkę podpisać, np. nad głowami dać nicki forumowe, bo jak dla mnie to fotka jest po czesku, czyli poznaję czech forumowicz?łw. Kuba, popper i wobler129. Jeśli coś pomylę proszę o korektę. Od lewej stojąKuba, Baloo, Igor, nasz gospodarz, w czapeczce Maciek-Wobler 129, a obok Jack_Daniels z krotką wizytą, Mirat i Mikołaj dwaj Panowie M, Paweł vel Kaktus i piszący tą historię (ten w klapkach ) , Była LadyD czyli Andrzej i Pan Darek z Panią Darkową czyli para Angel?łw naszych browarnik?łw, prawym skrzydłowym jest wierny uczeń Igora, chłonący sztukę muchowania Michał vel Michcio.Przepraszam jeśli coś namieszałem ale liczę, ?źe Pan na A... jeszcze mnie nie dopadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 no nie ... zdiecie do kalendarza ... oczywiscie ostatnie z Lady Jedrusiem To po tym złocistym trunku tak się morale podniosło niekt?łrym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 .... dzieki Poperku za relacyjke zdieciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Po koleiPodziękowania - dla Igora, za najlepsza organizację z tych kt?łre były na zlotach do tej pory. Wielkie uznanie, mogłem zająć się ślęczeniem nad kompem , sączeniem whisky i spoglądaniem przez okna jak rzeka płynie, pierwszy raz na zlocie nie czując się jakbym zarządzał katastrofa naturalną. Klimat miejsca, spok?łj, cisza nocą, przerywana czasem piorunami - to jest coś czego do tej pory na imprezach nie było. Zdecydowanie miejsce a?ź prosi się o swoje miejsce w kalendarzu zlotowym. Plus wielkie brawa za jedzenie, porcje obiadowe od kt?łrych st?łł się uginał. I za umilenie wieczor?łw ruchomymi obrazkami z rybami.- Dla ?źony Igora - Gosi, za tolerowanie najazdu rubasznych grubas?łw i chuderlak?łw.- Dla Janusza vel Jachu - za piękne prezenty dla uczestnik?łw - ka?źdy dostał śliczne wahadełko, za sponsorowane przez Janusza. Jako ze ryby nie było, to nagroda ekstra została podzielona miedzy dw?łch największych ?ź?łłtodziob?łw - wędkarzy z najkr?łtszym sta?źem - Michcia i Kaktusa - niech Wam słu?źy. -Dla Fid?łw (nie wiem jak to odmienić) - przemiłej pary z Wrocławia, za świetne piwo i za to ?źe mimo obowiązk?łw w weekend daliście rade do nas dołączyć- Dla Baloo, ze mimo pracy, obowiązk?łw i pewnie zmęczenia przyjechał spory kawał tylko o to by się z nami spotkać.- dla ka?źdego z uczestnik?łw, specjalne dla Lord Wiatera vel LadyD, skupionego biegacza czyli Michcia, prawdziwego jebaki czyli woblera i wszystkich innych, dla kt?łrych nie obmyśliliśmy zjadliwych ksywek.- dla kota Igora, kt?łry spoglądał przera?źony- dla człowieka z zapory za cynk - uciekajcie z beton?łw, zaraz będzie metrowa fala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dzięki za fajne podsumowanie. A tak sobie myślę, ?źe to jeszcze nie koniec. Bardzo ?źałuję, ?źe nie mogłem być tam z Wami, ale c?ł?ź siła wy?źsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 szczerze zazdroszczę! a tak z ciekawości, od czego się te ksywki brały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Bobrowe muchy z pudełek samego Mistrza Igora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Trudno pomylić kto za tym stoi - zawłaszczone przez Waldka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Kilka fotek z małpki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 A ten kucharz to kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baars Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 fajna relacja i fotki - szczeg?łlnie ta ostatnia z Kucharzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 W związku z mało widoczna wcześniejszą informacją i licznie zgłaszanymi pytaniami fotka składu ekipy z z opisem who is who http://img41.imageshack.us/img41/7873/zlot085.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Dziękuję za fotki, jeśli to nie wszystkie, to prosiłbym jeszcze na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 piekna relacja zdieciowa ...piekna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Kucharz z czajniczkiem zasuwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 popper dobrze przewidział, ?źe będę ?źałował, ?źe nie mam opcji z noclegiem. Cieszę się, ?źe przyjechałem, ?źałuję, ?źe nie znalazłem a?ź tyle czasu, ?źeby z ka?źdym pogadać tak długo jak bym tego chciał. Dziękuję za prezent bo takiej przynęty w pudełku jeszcze nie miałem, liczę, ?źe Odrzańskim kleniom posmakuje, a jak nie to będzie na pstrągi jak się w rodzinnej miejscowości ponownie pojawię. Myślę, ?źe moje zdrowie wypiliście i flaszka nie zaszkodziła .Miejsc?łwka tak urokliwa, ?źe sam byłem zdziwiony, ?źe mając takie miejsce pod nosem w og?łle go nie znałem .Odnowiona stara znajomość z Igorem...Coś mi się wydaje, ze tam się jeszcze spotkamy ... byleby teraz ryby dopisały. Lepsi ode mnie nic nie złowili więc nawet nie ?źałuję, ze wędki z pokrowca nie wyciągnąłem . Pozdrawiam i dziękuję za spotkanie. Mo?źe jak mnie kiedyś w Polskę na jakieś ryby wywieje to będę m?łgł się przypomnieć i z nowymi znajomymi w ich rejonach połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ja to bym tego prezentu chcial zobaczyc zdiecie ...czy ktos zrobil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ja to bym tego prezentu chcial zobaczyc zdiecie ...czy ktos zrobil ? Jurku, nie wiem czy Oni zrobili, ale poniewa?ź maczałem w tym swoje paluchy to proszę uprzejmie, to ta blaszka pierwsza z lewej na fotce, taka czarna przecierana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 dzieki Januszu teraz juz spokojnie mogie isc do pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 popper dobrze przewidział, ?źe będę ?źałował, ?źe nie mam opcji z noclegiem. Cieszę się, ?źe przyjechałem, ?źałuję, ?źe nie znalazłem a?ź tyle czasu, ?źeby z ka?źdym pogadać tak długo jak bym tego chciał. Dziękuję za prezent bo takiej przynęty w pudełku jeszcze nie miałem, liczę, ?źe Odrzańskim kleniom posmakuje, a jak nie to będzie na pstrągi jak się w rodzinnej miejscowości ponownie pojawię. Myślę, ?źe moje zdrowie wypiliście i flaszka nie zaszkodziła .Miejsc?łwka tak urokliwa, ?źe sam byłem zdziwiony, ?źe mając takie miejsce pod nosem w og?łle go nie znałem .Odnowiona stara znajomość z Igorem...Coś mi się wydaje, ze tam się jeszcze spotkamy ... byleby teraz ryby dopisały. Lepsi ode mnie nic nie złowili więc nawet nie ?źałuję, ze wędki z pokrowca nie wyciągnąłem . Pozdrawiam i dziękuję za spotkanie. Mo?źe jak mnie kiedyś w Polskę na jakieś ryby wywieje to będę m?łgł się przypomnieć i z nowymi znajomymi w ich rejonach połowić. Ja tak nieśmiało w kwestii prezentu, sprawdza się na kleniach, jaziach, okoniach i warto stalkę zakładać bo zębatym te?ź podchodzi. Osobiście sprawdzone na Odrze od Chobieni po Widuchową i wy?źej. I ?źeby nie być gołosłownym to podrzucam fotkę jazika złowionego na K3-18g 01.01.2008, zamiast troci się trafił. I co ciekawe, często na Odrze jesienią łowiłem jazie czy klenie, ?źe o boleniach nie wspomnę, właśnie na takie błystki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Janusz od Chobieni a to gdzie Ty sie zapuszczasz na moje rewiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 dzieki Januszu teraz juz spokojnie mogie isc do pracy....Do pracy? O tej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Janusz od Chobieni a to gdzie Ty sie zapuszczasz na moje rewiry No jeździło się trochę na r?ł?źne zawody to i bywało się tu i tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jerzy - m?łwisz, masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
13 Lut
37
27 Lut