Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mo?źe warto byłoby tą fotkę podpisać, np. nad głowami dać nicki forumowe, bo jak dla mnie to fotka jest po czesku, czyli poznaję czech forumowicz?łw. :lol: Kuba, popper i wobler129. ;) B)

Jeśli coś pomylę proszę o korektę. Od lewej stoją

Kuba, Baloo, Igor, nasz gospodarz, w czapeczce Maciek-Wobler 129, a obok Jack_Daniels z krotką wizytą, Mirat i Mikołaj dwaj Panowie M, Paweł vel Kaktus i piszący tą historię (ten w klapkach ) , Była LadyD czyli Andrzej i Pan Darek z Panią Darkową czyli para Angel?łw naszych browarnik?łw, prawym skrzydłowym jest wierny uczeń Igora, chłonący sztukę muchowania Michał vel Michcio.

Przepraszam jeśli coś namieszałem ale liczę, ?źe Pan na A... jeszcze mnie nie dopadł. :unsure:

• 0

Po kolei

Podziękowania

- dla Igora, za najlepsza organizację z tych kt?łre były na zlotach do tej pory. Wielkie uznanie, mogłem zająć się ślęczeniem nad kompem ;), sączeniem whisky i spoglądaniem przez okna jak rzeka płynie, pierwszy raz na zlocie nie czując się jakbym zarządzał katastrofa naturalną. Klimat miejsca, spok?łj, cisza nocą, przerywana czasem piorunami ;) - to jest coś czego do tej pory na imprezach nie było. Zdecydowanie miejsce a?ź prosi się o swoje miejsce w kalendarzu zlotowym. Plus wielkie brawa za jedzenie, porcje obiadowe od kt?łrych st?łł się uginał. I za umilenie wieczor?łw ruchomymi obrazkami z rybami.

- Dla ?źony Igora - Gosi, za tolerowanie najazdu rubasznych grubas?łw i chuderlak?łw.

- Dla Janusza vel Jachu - za piękne prezenty dla uczestnik?łw - ka?źdy dostał śliczne wahadełko, za sponsorowane przez Janusza. Jako ze ryby nie było, to nagroda ekstra została podzielona miedzy dw?łch największych ?ź?łłtodziob?łw - wędkarzy z najkr?łtszym sta?źem - Michcia i Kaktusa - niech Wam słu?źy.

-Dla Fid?łw (nie wiem jak to odmienić) - przemiłej pary z Wrocławia, za świetne piwo i za to ?źe mimo obowiązk?łw w weekend daliście rade do nas dołączyć

- Dla Baloo, ze mimo pracy, obowiązk?łw i pewnie zmęczenia przyjechał spory kawał tylko o to by się z nami spotkać.

- dla ka?źdego z uczestnik?łw, specjalne dla Lord Wiatera vel LadyD, skupionego biegacza czyli Michcia, prawdziwego jebaki czyli woblera i wszystkich innych, dla kt?łrych nie obmyśliliśmy zjadliwych ksywek.

- dla kota Igora, kt?łry spoglądał przera?źony

- dla człowieka z zapory za cynk - uciekajcie z beton?łw, zaraz będzie metrowa fala

• 0

popper dobrze przewidział, ?źe będę ?źałował, ?źe nie mam opcji z noclegiem. Cieszę się, ?źe przyjechałem, ?źałuję, ?źe nie znalazłem a?ź tyle czasu, ?źeby z ka?źdym pogadać tak długo jak bym tego chciał. Dziękuję za prezent bo takiej przynęty w pudełku jeszcze nie miałem, liczę, ?źe Odrzańskim kleniom posmakuje, a jak nie to będzie na pstrągi jak się w rodzinnej miejscowości ponownie pojawię. Myślę, ?źe moje zdrowie wypiliście i flaszka nie zaszkodziła :D.

Miejsc?łwka tak urokliwa, ?źe sam byłem zdziwiony, ?źe mając takie miejsce pod nosem w og?łle go nie znałem :D.

Odnowiona stara znajomość z Igorem...

Coś mi się wydaje, ze tam się jeszcze spotkamy :D... byleby teraz ryby dopisały. Lepsi ode mnie nic nie złowili więc nawet nie ?źałuję, ze wędki z pokrowca nie wyciągnąłem :D.

Pozdrawiam i dziękuję za spotkanie.

Mo?źe jak mnie kiedyś w Polskę na jakieś ryby wywieje to będę m?łgł się przypomnieć i z nowymi znajomymi w ich rejonach połowić.

• 0

ja to bym tego prezentu chcial zobaczyc zdiecie ...czy ktos zrobil ?

Jurku, nie wiem czy Oni zrobili, ale poniewa?ź maczałem w tym swoje paluchy to proszę uprzejmie, to ta blaszka pierwsza z lewej na fotce, taka czarna przecierana. ;)

post-850-1348916623,3955_thumb.jpg

• 0

popper dobrze przewidział, ?źe będę ?źałował, ?źe nie mam opcji z noclegiem. Cieszę się, ?źe przyjechałem, ?źałuję, ?źe nie znalazłem a?ź tyle czasu, ?źeby z ka?źdym pogadać tak długo jak bym tego chciał. Dziękuję za prezent bo takiej przynęty w pudełku jeszcze nie miałem, liczę, ?źe Odrzańskim kleniom posmakuje, a jak nie to będzie na pstrągi jak się w rodzinnej miejscowości ponownie pojawię. Myślę, ?źe moje zdrowie wypiliście i flaszka nie zaszkodziła :D.

Miejsc?łwka tak urokliwa, ?źe sam byłem zdziwiony, ?źe mając takie miejsce pod nosem w og?łle go nie znałem :D.

Odnowiona stara znajomość z Igorem...

Coś mi się wydaje, ze tam się jeszcze spotkamy :D... byleby teraz ryby dopisały. Lepsi ode mnie nic nie złowili więc nawet nie ?źałuję, ze wędki z pokrowca nie wyciągnąłem :D.

Pozdrawiam i dziękuję za spotkanie.

Mo?źe jak mnie kiedyś w Polskę na jakieś ryby wywieje to będę m?łgł się przypomnieć i z nowymi znajomymi w ich rejonach połowić.

Ja tak nieśmiało w kwestii prezentu, sprawdza się na kleniach, jaziach, okoniach i warto stalkę zakładać bo zębatym te?ź podchodzi. ;) Osobiście sprawdzone na Odrze od Chobieni po Widuchową i wy?źej. B)

I ?źeby nie być gołosłownym to podrzucam fotkę jazika złowionego na K3-18g 01.01.2008, zamiast troci się trafił. I co ciekawe, często na Odrze jesienią łowiłem jazie czy klenie, ?źe o boleniach nie wspomnę, właśnie na takie błystki. ;)

post-850-1348916623,6374_thumb.jpg