Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Waldek jak się glut zrobi na muszce to nie puści, to był gł?łwny pow?łd, ?źe wtedy odpuściliśmy (SOBEL). Nie mo?źna było rzucać, granat na lince. Na drugi dzień zmiana miejsca - pojechaliśmy do Sromowiec, tam dało radę. Woda czysta, szry?ź nie płynęła. Widać to na fotkach (link)... I Kuba te?ź się pojawił na horyzoncie. Chyba ostro w nocy walczyli sądząc po jego minie... Oj, to była jedna z lepszych imprez. Trwała do środka nocy, obficie zasilana winem własnej roboty przez kolegę z Moraw wspaniale śpiewajacego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja to mam tak - idę spać myślę o nowych kijach kt?łre powstaną o młynkach kt?łre chciałbym mieć i zasypiam. Rano budzę się i myślę, jak zdobyć środki na ich kupienie. W między czasie kręcę muchy i zbieram blaszki. Czas mija spokojnie, bezstresowo... Tylko to wołanie ?źony o pieniądze na koniec miesiąca mnie denerwuje... No nie wspomnę, ?źe wypada popracować. To do przyjemnych nie nale?źy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Bo to trzeba strategicznie się ustawić.Tydzień pracy umiec sobie zaplanować - musisz jechać nad Dunajec na głowatki, robić zdjęcia, siąść przetłumaczyć tekst o czymś ciekawym, zrobić z kimś wywiad i przy okazji wsp?łlnie połowić I na koniec, po dniu cie?źkiej roboty siąść sobie ze szklaneczką i pokręcić koczkodany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Z kasą Andrzej t zawsze jest problem .Z reguły jest jej mało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 I tu Cię podziwiam, muszę to z Żoną przedyskutować. Gorzej z tym tłumaczeniem. Chyba, ?źe z ich na nasze... Zlot idzie Pany to jest wa?źne, dutki wyciągać, kije szykować, bedzie bal... Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zlot idzie Pany to jest wa?źne, dutki wyciągać, kije szykować, bedzie bal... Hej. Coraz bardziej ?źałuję, ?źe nie mam opcji z noclegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A kto tam będzie spał.Muchowanie, smakowanie, pierd?łł pociskanie, much wiązanie...Tak wygląda zlot - spać będziem w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 autopsja Andrzeju!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Przyznam, bez bicia ?źe najbardziej się cieszę, ?źe będę m?łgł z Wami sobie rękę uścisnąć i poza literkami na ekranie komputera będziecie ludźmi z krwi i kości . Taka to uroda zlot?łw, a jak się coś jeszcze uwiesi na wędce to będzie to miłym dodatkiem. Chyba jestem jednak towarzyskie bydle . Tak mi jeszcze przeleciało przez głowę, ?źe miło by było jakby się udało zorganizować podobne spotkanie gdzieś nad jeziorem w porze roku bardziej sprzyjającej nocnym rozmowom na powietrzu... mo?źna by nawet jakąś węgorz?łwkę zarzucić z glizdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Przyznam, bez bicia ?źe najbardziej się cieszę, ?źe będę m?łgł z Wami sobie rękę uścisnąć i poza literkami na ekranie komputera będziecie ludźmi z krwi i kości . Taka to uroda zlot?łw, a jak się coś jeszcze uwiesi na wędce to będzie to miłym dodatkiem. Chyba jestem jednak towarzyskie bydle . Tak mi jeszcze przeleciało przez głowę, ?źe miło by było jakby się udało zorganizować podobne spotkanie gdzieś nad jeziorem w porze roku bardziej sprzyjającej nocnym rozmowom na powietrzu... mo?źna by nawet jakąś węgorz?łwkę zarzucić z glizdą To pstrąg?łw nie będziemy łowić na glizdy? To po co ja je hoduję? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Na zupkę zlotową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ............. w porze roku bardziej sprzyjającej nocnym rozmowom na powietrzu... Pora nie ma znaczenia. To z nocnych rozm?łw nad Dunajcem.Niekt?łrzy nawet much?łwką ćwiczyli doskonaląc nocne techniki rzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ............. w porze roku bardziej sprzyjającej nocnym rozmowom na powietrzu... Pora nie ma znaczenia. To z nocnych rozm?łw nad Dunajcem.Niekt?łrzy nawet much?łwką ćwiczyli doskonaląc nocne techniki rzutu To ładnie, ?źeście pochlali ))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Niiie. Tylko watry pilnowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Poszła większa seria w pierwszą warstwę lakieru... Są malowane i sprajami i aerografem - te drugie bardziej ładne, praca lekka, często nieregularna Popper będziesz na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Maćku, a dasz połowić na swoje cudaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ano potestujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 ............Popper będziesz na zlocie? Tak Maćku. W zasadzie ju?ź jestem gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 pierwszy zimowy wypad nad wodę za mną, zatem przygotowany na wyjazd w 100% ju?ź się doczekać nie mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Trochę jig?łw przygotowanych na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bass-74 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 zazdroszczę wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 No i się zesrało. Niestety odpadam - siła wy?źsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Proszę o update listy ew nieobecnych.W najbli?źszym czasie zrobimy szybką akcję zaliczkową, by uzyskać ostateczne potwierdzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Kuba ja jadę.ps.zaliczkę będę m?łgł wpłacić najszybciej 13 lutego juto wyje?źd?źam na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja tak?źe jadę - zabieram się z Miratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut