Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Waldek jak się glut zrobi na muszce to nie puści, to był gł?łwny pow?łd, ?źe wtedy odpuściliśmy (SOBEL). Nie mo?źna było rzucać, granat na lince. Na drugi dzień zmiana miejsca - pojechaliśmy do Sromowiec, tam dało radę. Woda czysta, szry?ź nie płynęła. Widać to na fotkach (link)... I Kuba te?ź się pojawił na horyzoncie. Chyba ostro w nocy walczyli sądząc po jego minie... :lol:

Oj, to była jedna z lepszych imprez. Trwała do środka nocy, obficie zasilana winem własnej roboty przez kolegę z Moraw wspaniale śpiewajacego.

• 0

Ja to mam tak - idę spać myślę o nowych kijach kt?łre powstaną o młynkach kt?łre chciałbym mieć i zasypiam. Rano budzę się i myślę, jak zdobyć środki na ich kupienie. W między czasie kręcę muchy i zbieram blaszki. Czas mija spokojnie, bezstresowo... Tylko to wołanie ?źony o pieniądze na koniec miesiąca mnie denerwuje... No nie wspomnę, ?źe wypada popracować. To do przyjemnych nie nale?źy...

• 0

Bo to trzeba strategicznie się ustawić.

Tydzień pracy umiec sobie zaplanować - musisz jechać nad Dunajec na głowatki, robić zdjęcia, siąść przetłumaczyć tekst o czymś ciekawym, zrobić z kimś wywiad i przy okazji wsp?łlnie połowić :mellow:

I na koniec, po dniu cie?źkiej roboty siąść sobie ze szklaneczką i pokręcić koczkodany

• 0

Przyznam, bez bicia :D ?źe najbardziej się cieszę, ?źe będę m?łgł z Wami sobie rękę uścisnąć i poza literkami na ekranie komputera będziecie ludźmi z krwi i kości :D. Taka to uroda zlot?łw, a jak się coś jeszcze uwiesi na wędce to będzie to miłym dodatkiem. Chyba jestem jednak towarzyskie bydle :lol: .

Tak mi jeszcze przeleciało przez głowę, ?źe miło by było jakby się udało zorganizować podobne spotkanie gdzieś nad jeziorem w porze roku bardziej sprzyjającej nocnym rozmowom na powietrzu... mo?źna by nawet jakąś węgorz?łwkę zarzucić z glizdą :lol: :lol: :lol:

• 0

Przyznam, bez bicia :D ?źe najbardziej się cieszę, ?źe będę m?łgł z Wami sobie rękę uścisnąć i poza literkami na ekranie komputera będziecie ludźmi z krwi i kości :D. Taka to uroda zlot?łw, a jak się coś jeszcze uwiesi na wędce to będzie to miłym dodatkiem. Chyba jestem jednak towarzyskie bydle :lol: .

Tak mi jeszcze przeleciało przez głowę, ?źe miło by było jakby się udało zorganizować podobne spotkanie gdzieś nad jeziorem w porze roku bardziej sprzyjającej nocnym rozmowom na powietrzu... mo?źna by nawet jakąś węgorz?łwkę zarzucić z glizdą :lol: :lol: :lol:

To pstrąg?łw nie będziemy łowić na glizdy? :huh: :huh: :huh:

To po co ja je hoduję? <_<

• 0

............. w porze roku bardziej sprzyjającej nocnym rozmowom na powietrzu...

Pora nie ma znaczenia. To z nocnych rozm?łw nad Dunajcem.

Niekt?łrzy nawet much?łwką ćwiczyli doskonaląc nocne techniki rzutu :lol:

To ładnie, ?źeście pochlali :D)))))))))))))))