Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Kiepskiej tańcownicy to i rąbek u sp?łdnicy :lol:

Dobra, bedziesz pierwszy w konkurencji skok o tyczce. W dal, przez B?łbr. O własnej tyczce. Zobaczymy co wtedy powiesz przy -20 <_<

Plus w naszym wykonaniu, bikini fishing team wyglądałby raczej tak:

• 0

Ok, mam jasność

Do zlotu zostało co prawda 3 tygodnie, ale jeśli pogoda nie odpusci będziemy szukać innego terminu, -5 to granica, kiedy taka impreza ma sens, raz ćwiczylyśmy zlot przy minus 9 do - nastu i było to bez sensu

Kwisa jeszcze co prawda w konsystencji płynnej ale jak tak dalej p?łjdzie ........ <_<

Rzeczywiście warto pomyslec o terminie rezerwowym.

Do Karola.

Nie wiem czy ju?ź pr?łbowałeś ale -6 st.C plus lekki powiew ze wschodu, skutecznie blokuje otwory w przelotkach. Lizanie tych ostatnich, po pewnym (kr?łtkim) czasie staje sie nudne ;)

To nie przerębel. Rzucac trzeba.

• 0

Pr?łbowałem, pr?łbowałem, raz się wybrałem na spacer z wędką przy niecałych -10 jedynie ciut nieodpowiednio ubrany,

jak wielkie było moje zdziwienie gdy okazało się ?źe moje uszy są zupełnie sztywne ...

a jak ?źarliwe były moje modły ?źeby przypadkiem nie odpadły ... :unsure:

Od tamtej pory czapkę noszę nawet do sklepu do kt?łrego mam 100 metr?łw a za łowienie przy takim minusie szczerze dziękuję :mellow:

• 0

Popper, ja pr?łbowałem dwa tygodnie temu przy -2 do -3, i było tak jak piszesz, ale pr?łbowałem te?ź w ostatnią środę i czwartek przy -15 do -20 i było o niebo lepiej, ani razu nie zebrał mi się l?łd na przelotkach :unsure: . Łowiłem z dość wysoko uniesioną szczyt?łwką, mokry był tylko końcowy odcinek ?źyłki i na nim pojawiały się koraliki. Nawet jeśli tak się zło?źyło, ?źe moczyłem dłu?źszy odcinek ?źyłki, to i tak w pierwszym kontakcie z powietrzem na ?źyłce robiły się suche koraliki lodu, kt?łre rozsypywały się na szczytowej przelotce nie osadzając się na niej.

• 0

Ja byłem nad wodą chciałem wkleić stery do łamańc?łw, ale nic z tego - klej w tej temp. nie chwyta, po 8min musiałem zakładać rękawiczki, bo palce odpadały, a w rękawiczkach ju?ź nic nie zrobię... :lol: Jak nie da się ustawić wobk?łw i wkleić ster?łw to tym bardziej nie da się łowić :D

• 0

Popper, w środę miałem naście brań ale wszystko małe, za to w czwartek mo?źe ze cztery brania, ale dwa hole i 52 i 44 cm. Za pstrągami chodzę dopiero drugi sezon i ten pierwszy to moja nowa ?źyci?łwka. Tak?źe dla mnie było warto mimo, ?źe teraz lekko boli mnie gardło i mam katar.