Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ok, mam jasnośćDo zlotu zostało co prawda 3 tygodnie, ale jeśli pogoda nie odpusci będziemy szukać innego terminu, -5 to granica, kiedy taka impreza ma sens, raz ćwiczylyśmy zlot przy minus 9 do - nastu i było to bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Kiepskiej tańcownicy to i rąbek u sp?łdnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Karol, Ty to masz pomysły To zemsta za te r?ł?źne takie w Twoim wątku o kijku pstrągowym. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Kiepskiej tańcownicy to i rąbek u sp?łdnicy Dobra, bedziesz pierwszy w konkurencji skok o tyczce. W dal, przez B?łbr. O własnej tyczce. Zobaczymy co wtedy powiesz przy -20 <_< Plus w naszym wykonaniu, bikini fishing team wyglądałby raczej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 A niech będzie jak ma być i skok o pytce Ps. ten jegomość mi kogoś przypomina tyle tej tarnin?łwki naszykowałeś to ja ły?źwy wezmę mo?źe kogoś natchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Nie wiem kogo ci przypomina To m?łj kumpel z ławki z podstaw?łwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja jadę.PaNeK, zostaw te ły?źwy, ja alkohol ju?ź kupiłem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ok, mam jasnośćDo zlotu zostało co prawda 3 tygodnie, ale jeśli pogoda nie odpusci będziemy szukać innego terminu, -5 to granica, kiedy taka impreza ma sens, raz ćwiczylyśmy zlot przy minus 9 do - nastu i było to bez sensuKwisa jeszcze co prawda w konsystencji płynnej ale jak tak dalej p?łjdzie ........ <_< Rzeczywiście warto pomyslec o terminie rezerwowym.Do Karola. Nie wiem czy ju?ź pr?łbowałeś ale -6 st.C plus lekki powiew ze wschodu, skutecznie blokuje otwory w przelotkach. Lizanie tych ostatnich, po pewnym (kr?łtkim) czasie staje sie nudne To nie przerębel. Rzucac trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Pr?łbowałem, pr?łbowałem, raz się wybrałem na spacer z wędką przy niecałych -10 jedynie ciut nieodpowiednio ubrany, jak wielkie było moje zdziwienie gdy okazało się ?źe moje uszy są zupełnie sztywne ... a jak ?źarliwe były moje modły ?źeby przypadkiem nie odpadły ... Od tamtej pory czapkę noszę nawet do sklepu do kt?łrego mam 100 metr?łw a za łowienie przy takim minusie szczerze dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kriss Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Popper, ja pr?łbowałem dwa tygodnie temu przy -2 do -3, i było tak jak piszesz, ale pr?łbowałem te?ź w ostatnią środę i czwartek przy -15 do -20 i było o niebo lepiej, ani razu nie zebrał mi się l?łd na przelotkach . Łowiłem z dość wysoko uniesioną szczyt?łwką, mokry był tylko końcowy odcinek ?źyłki i na nim pojawiały się koraliki. Nawet jeśli tak się zło?źyło, ?źe moczyłem dłu?źszy odcinek ?źyłki, to i tak w pierwszym kontakcie z powietrzem na ?źyłce robiły się suche koraliki lodu, kt?łre rozsypywały się na szczytowej przelotce nie osadzając się na niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No szczerze m?łwiąc jak mi na oknie podaje -7 to nawet nie myślę o wypadzie na kropki. Wygląda, ?źe jednak nale?źy spr?łbowac.Dzięki Kriss. Mo?źe to się oka?źe sonsownym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja byłem nad wodą chciałem wkleić stery do łamańc?łw, ale nic z tego - klej w tej temp. nie chwyta, po 8min musiałem zakładać rękawiczki, bo palce odpadały, a w rękawiczkach ju?ź nic nie zrobię... Jak nie da się ustawić wobk?łw i wkleić ster?łw to tym bardziej nie da się łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Maciek. Po tym co Krzysiek napisał, czułbym się bardzo niespełniony gdybym nie spr?łbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Spr?łbować zawsze mo?źna A tu za oknem tylko -10 i lekki wiaterek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kriss Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Popper, w środę miałem naście brań ale wszystko małe, za to w czwartek mo?źe ze cztery brania, ale dwa hole i 52 i 44 cm. Za pstrągami chodzę dopiero drugi sezon i ten pierwszy to moja nowa ?źyci?łwka. Tak?źe dla mnie było warto mimo, ?źe teraz lekko boli mnie gardło i mam katar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Nieźle, gratuluję ?źyci?łwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bass-74 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 U mnie, kilkanaście km od ujścia do Odry na Bobrze to mo?źna teraz tylko wędkarstwo podlodowe uprawiać. Zamarzło, czasem się trafi jakieś oczko wodne kt?łrego kaczki pilnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No i z przykrością muszę powiedzieć ?źe jeśli przedpłaty będą wią?źące to na obecny termin zlotu nie dam rady przybyć zawaliłem dzisiejszy egzamin a poprawkę będę miał w tydzień 20-24.02 z tym ?źe konkretny dzień wyznaczony będzie dopiero za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ech, zaczyna się Z dobrych news?łw, ponoć ocieplenie ma być jakieś, więc śniegowa woda murowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Nikt nie powiedział ?źe organizator będzie miał lekko trochę się pokomplikowało, ale walczę!! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja bede potrzebował jak najszybciej jednoznacznych deklaracji, zeby nie kisic miejsc dla potencjalnie chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 ja jadę juz m?łwiłem to wcześniej i podtrzymuje swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Potwierdzam obecność.Poni?źej migawka znad dzisiejszej Kwisy. Jest nadzieja, ?źe i w Bobrze woda jest w stanie płynnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja jadę .Będziemy jechać z Michałem i Fasto w warszawy.Tylko ciekawe co z autem bo Pablom niestety nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mnie ju?ź w Warszawie nie będzie ale jedzie jeszcze Kryst wiec w jego voyagera spokojnie się zmieścicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut