Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Miejsc ł?łzkowych jest 11, dla reszty wersja materac+ śpiworki, ale przy tej ilości młodych i młodych duchem, myślę ze się spokojnie podzielimy.

Na razie akces śpioworowy zgłaszam ja, Bujo i wobler-o-wielu-numerach

no i ja Ci m?łwiłem ju?ź wcześniej

• 0

Miejsc ł?łzkowych jest 11, dla reszty wersja materac+ śpiworki, ale przy tej ilości młodych i młodych duchem, myślę ze się spokojnie podzielimy.

Na razie akces śpioworowy zgłaszam ja, Bujo i wobler-o-wielu-numerach

Kuba,

Europa, Europą, ale wsp?łlne spanie????? Co Ty tutaj proponujesz? Ja wiem, @Lady D) będzie, ale to i tak nie wystarczy! :lol: :lol: :lol: :lol:

• 0

but: oiled body, rubber body-dress, ping-pong strap in his mouth, and ..... some alcohol .... specialy when trouts will not bite .... We have to have some fun!

Enjoy!

Krzychu, widzę, czytam, ?źe Ciebie ju?ź całkiem pogięło :lol:

:lol: :lol:

P.S. I nie kracz, ?źe pstrągi nie będą brały. ;)

• 0

Wy się bawcie. Ja tam będę jednak łowił :lol:

Dzięki za taką zabawę, tak się zastanawiam, czy jednak nie lepiej, ?źe mnie nie będzie. :lol: I dochodzę do wniosku, ?źe jednak fajnie by było, choć niekt?łre propozycje są dla mnie zbyt nowatorskie. Zresztą co tu gadać, przyszły tydzień i dalsze to dopiero będzie horror, dla mnie oczywiście. Ale i tak będziecie wszyscy zlotowicze o mnie pamiętali ;) O wszystkim dowiecie się od Kuby, na miejscu. B)

Pozdrawiam i połamania.

• 0

Ej stare pierdziele widzę, ?źe na zlocie będę musiał dokładnie opowiedzieć skąd się wziął m?łj nick... Lubię go ze względu na okoliczności i osobę kt?łra mi go nadała. Jak macie coś co lubi się przelewać to wieczorkiem wyłuszczę temat. Jako, ?źe opowieść łodzi i pływania nią się tyczy, wezmę jedno wiosło co by mało pojętnego słuchacza upomnieć w gapiostwie...

• 0

Ej stare pierdziele widzę, ?źe na zlocie będę musiał dokładnie opowiedzieć skąd się wziął m?łj nick... Lubię go ze względu na okoliczności i osobę kt?łra mi go nadała. Jak macie coś co lubi się przelewać to wieczorkiem wyłuszczę temat. Jako, ?źe opowieść łodzi i pływania nią się tyczy, wezmę jedno wiosło co by mało pojętnego słuchacza upomnieć w gapiostwie...

Cześć stary pierdzielu, jeśli chodzi o Tw?łj nick, to mnie kojarzy się tylko Dianą Spencer. ;)

• 0

Przelew, przelewem. Pogoda na następny tydzień dobra, choć z naszego, wędkarskiego punktu widzenia, trochę za zimno i trochę za kr?łtko. Szczeg?łlnie w dolinie. Gdzie jest długo cieplej jak przyjdą mrozy, i jest długo zimniej jak odejdą. Chyba, ?źe zapora ma turbo spaliny na wyjściu! :lol: <_<

• 0

Kuba potrzebuję do przelewu jeszcze dane pełne adresowe:kod, ulica itp.

Przesadzasz. Dojdzie. Chyba, ?źe robisz z jakiegoś programu.

Do przelewu potrzebne jest tylko imię i nazwisko posiadacza rachunku i numer konta. I tak, jak napisał Kuba, tytuł przewu, czyli, Tw?łj Nick i za co płacisz.

• 0

Tak, ale przed sprzeda?źą. I ... tu taka obsuwa ..... W realiach bankowych to zajmuje około 6 miesięcy, ?źeby dojść do .... łatwej bankowości. Te?ź tak było z pko.bp. Pionierzy na rynku nie chwalą się przelewami za 0 -pln. Kasują za coś innego. R?łwnowaga jest zachowana. Nikt nie traci poza nami. <_<