Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 W razie w pkp do krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ja niestety nie pojawię się na zlocie. Badania lekarskie zatrzymują mnie w Wawie. Zdrowie najwa?źniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Wiesz, ze będzie woda ?źycia na zlocie, to zdrowie wzmaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Kurde więc nie mam z kim jechać. Trzeba będzie się z pkp zapoznać. Kto jedzie samochodem i mieszka najbli?źej warszawy?????????? i ma wolne jedno miejsce????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Z tamtych okolic to za du?źo ludzi chyba nie ma... Ponawiam pytanie - jadę pociągiem i jestem ograniczony co do baga?źu... Da radę ktoś dla mnie materac zabrać? Młody jestem, ł?ł?źko komuś odstąpię i kimnę na glebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 nie wiem czemu ktoś, kiedyś napisał, ?źe wpadnę w sobotę . To, ?źe opcja bez noclegu to podtrzymuję, aczkolwiek zaczynam trochę ?źałować , ale dlaczego wpadnę? Po prostu przyjadę, a jak się da to będę w piątek, ?źeby się przywitać, p?łźniej w sobotę przyjadę na pogaduchy, a i w niedzielę jak się uda to będę się m?łgł z wszystkimi po?źegnać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Szkoda ?źe ekipa warszawska się rozsypała . Sam nie wiem jak dotrę. Auto jest ale nie daje się na takie podr?ł?źe a samemu jechać 500km to nudno trochę. Zobaczymy mo?źe ktoś jeszcze się zdecyduje więc du?źy znak zapytania czy pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Dawaj pociągiem Tak jak pisał Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 W poprzednim roku jechałem. Wracając natrafiłem na TLK jeszcze tak zapchanego wagonu nie widziałem. Nie chciałbym tego powtarzać. Dobrze ?źe wędek mi nie połamali. Zobaczymy mo?źe się coś zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 nie wiem czemu ktoś, kiedyś napisał, ?źe wpadnę w sobotę . To, ?źe opcja bez noclegu to podtrzymuję, aczkolwiek zaczynam trochę ?źałować , ale dlaczego wpadnę? Po prostu przyjadę, a jak się da to będę w piątek, ?źeby się przywitać, p?łźniej w sobotę przyjadę na pogaduchy, a i w niedzielę jak się uda to będę się m?łgł z wszystkimi po?źegnać . Tutaj podobnie kombinowałem. Pozostał ?źal. Do siebie. Trzeba było pomieszkać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaktus Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Z tamtych okolic to za du?źo ludzi chyba nie ma... Ponawiam pytanie - jadę pociągiem i jestem ograniczony co do baga?źu... Da radę ktoś dla mnie materac zabrać? Młody jestem, ł?ł?źko komuś odstąpię i kimnę na glebie Woblerze, bez obaw. Jadę samochodem ze Zgorzelca. Sam biorę śpiw?łr i karimatę. Mogę dla Ciebie zabrać taki sam zestaw lub du?źy materac( tyle, ?źe dwuosobowy, - nie wiem jak tam z miejscem na podłodze). Ewentualnie wezmę wszystko i na miejscu się orzeknie .Pzdr, Kolega Mikołaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Hej, fajnie ze się odezwałes na forum Miło będzie spotkac nową twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaktus Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Tak Witam wszystkich . A propos, przelew wysyłam zaraz. Opcja, bez ł?ł?źka. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 nie wiem czemu ktoś, kiedyś napisał, ?źe wpadnę w sobotę . To, ?źe opcja bez noclegu to podtrzymuję, aczkolwiek zaczynam trochę ?źałować , ale dlaczego wpadnę? Po prostu przyjadę, a jak się da to będę w piątek, ?źeby się przywitać, p?łźniej w sobotę przyjadę na pogaduchy, a i w niedzielę jak się uda to będę się m?łgł z wszystkimi po?źegnać . Tutaj podobnie kombinowałem. Pozostał ?źal. Do siebie. Trzeba było pomieszkać razem popper, kusisz ale jednak podtrzymam bo te?ź nie chciałbym komuś miejsca zabierać, a i z rodzicami, dawno niewidzianymi te?ź bym ze dwa słowa zamienił bo głupio ich tak odwiedzić i nie pogadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Z tamtych okolic to za du?źo ludzi chyba nie ma... Ponawiam pytanie - jadę pociągiem i jestem ograniczony co do baga?źu... Da radę ktoś dla mnie materac zabrać? Młody jestem, ł?ł?źko komuś odstąpię i kimnę na glebie Woblerze, bez obaw. Jadę samochodem ze Zgorzelca. Sam biorę śpiw?łr i karimatę. Mogę dla Ciebie zabrać taki sam zestaw lub du?źy materac( tyle, ?źe dwuosobowy, - nie wiem jak tam z miejscem na podłodze). Ewentualnie wezmę wszystko i na miejscu się orzeknie .Pzdr, Kolega Mikołaja. Odwdzięczę się na miejscu Bardzo proszę o zabranie takiego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Co tak cichutko... Jeszcze tylko 6dni Jakieś rady, co spakować? Na co ostatnio zostały złowione pstrągi/jakieś newsy? Jak woda? Powinno być ok - jak chwyci leciutko tak jak zapowiadają-nie będzie masakry z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Muchi kręcim to i siedzim cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Muchi kręcim to i siedzim cicho... A kręćta sobie, tylko c?łś mi tu nie pasi, do tej pory z tym avatarem występował kolega Lady_Di, a teraz mamy Andrzeja Stanka. Jak sądzę to ta sama osoba, więc witam Cię Andrzeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 A no faktycznie, chyba jakoś niedawno ta zmiana nastąpiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Lata lecą, czas na zmiany... Lady D dostałem jako ksywa od Kumpla Janusza na karpiowej zasiadce kiedy wywo?źąc zestawy daleko od brzegu miałem zawsze nienaganna postawę prostych plec?łw z podniesioną głową ciągnąc mocno wiosłami na fali. Wyglądałem jak w gorsecie. Do tego myśliwski kapelusz, kt?łry łudząco przypominał kapelusz damy z towarzystwa. Podczas wieczornego spotkania przy ognisku padło to określenie - pływasz łodzią jak angielska dama - Lady D, tak ju?ź zostało. Janusz (ŚP) odszedł podczas nocnej zasiadki za sumem na środku Dziećkowic. Bez Kumpla, kt?łry wypowiadając słowa Lady D robiło mi się wesoło - dzisiaj to ju?ź nie to...Jest okazja zamknąć temat na zlocie przy szklanicy, decyzja zapadła. Jestem Andrzej Stanek - Witam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 dla mnie zawsze -Jedrus- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 No tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maximus Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Pozdrawiam wszystkich salmo-maniak?łw.Dzisiaj B?łbr u mnie[Nowogr?łd} zaczął puszczać.Sprawdzę,co z rybkami w poniedziałek.Kormoran?łw co niemiara.Szkoda,?źe nie mogę na TEN weekend.pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 No to czekam na info Jacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 A ja tam doceniam występowanie pod własnym nazwiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut