Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Z tamtych okolic to za du?źo ludzi chyba nie ma...

Ponawiam pytanie - jadę pociągiem i jestem ograniczony co do baga?źu... Da radę ktoś dla mnie materac zabrać?

Młody jestem, ł?ł?źko komuś odstąpię i kimnę na glebie Embarassed

• 0

:D

nie wiem czemu ktoś, kiedyś napisał, ?źe wpadnę w sobotę :D. To, ?źe opcja bez noclegu to podtrzymuję, aczkolwiek zaczynam trochę ?źałować :D, ale dlaczego wpadnę? Po prostu przyjadę, a jak się da to będę w piątek, ?źeby się przywitać, p?łźniej w sobotę przyjadę na pogaduchy, a i w niedzielę jak się uda to będę się m?łgł z wszystkimi po?źegnać :D.

• 0

Szkoda ?źe ekipa warszawska się rozsypała :angry: .

Sam nie wiem jak dotrę. Auto jest ale nie daje się na takie podr?ł?źe a samemu jechać 500km to nudno trochę.

Zobaczymy mo?źe ktoś jeszcze się zdecyduje więc du?źy znak zapytania czy pojadę.

• 0

nie wiem czemu ktoś, kiedyś napisał, ?źe wpadnę w sobotę :D. To, ?źe opcja bez noclegu to podtrzymuję, aczkolwiek zaczynam trochę ?źałować :D, ale dlaczego wpadnę? Po prostu przyjadę, a jak się da to będę w piątek, ?źeby się przywitać, p?łźniej w sobotę przyjadę na pogaduchy, a i w niedzielę jak się uda to będę się m?łgł z wszystkimi po?źegnać :D.

Tutaj podobnie kombinowałem. Pozostał ?źal. Do siebie. Trzeba było pomieszkać razem :mellow:

• 0

Ponawiam pytanie - jadę pociągiem i jestem ograniczony co do baga?źu... Da radę ktoś dla mnie materac zabrać?

Woblerze, bez obaw. Jadę samochodem ze Zgorzelca. Sam biorę śpiw?łr i karimatę. Mogę dla Ciebie zabrać taki sam zestaw lub du?źy materac( tyle, ?źe dwuosobowy, - nie wiem jak tam z miejscem na podłodze). Ewentualnie wezmę wszystko i na miejscu się orzeknie :D.

Pzdr, Kolega Mikołaja.

• 0

Tutaj podobnie kombinowałem. Pozostał ?źal. Do siebie. Trzeba było pomieszkać razem :mellow:

popper, kusisz :D

ale jednak podtrzymam bo te?ź nie chciałbym komuś miejsca zabierać, a i z rodzicami, dawno niewidzianymi te?ź bym ze dwa słowa zamienił :D bo głupio ich tak odwiedzić i nie pogadać :D.

• 0

Woblerze, bez obaw. Jadę samochodem ze Zgorzelca. Sam biorę śpiw?łr i karimatę. Mogę dla Ciebie zabrać taki sam zestaw lub du?źy materac( tyle, ?źe dwuosobowy, - nie wiem jak tam z miejscem na podłodze). Ewentualnie wezmę wszystko i na miejscu się orzeknie :D.

Pzdr, Kolega Mikołaja.

Odwdzięczę się na miejscu :D Bardzo proszę o zabranie takiego zestawu

• 0

Lata lecą, czas na zmiany... Lady D dostałem jako ksywa od Kumpla Janusza na karpiowej zasiadce kiedy wywo?źąc zestawy daleko od brzegu miałem zawsze nienaganna postawę prostych plec?łw z podniesioną głową ciągnąc mocno wiosłami na fali. Wyglądałem jak w gorsecie. Do tego myśliwski kapelusz, kt?łry łudząco przypominał kapelusz damy z towarzystwa. Podczas wieczornego spotkania przy ognisku padło to określenie - pływasz łodzią jak angielska dama - Lady D, tak ju?ź zostało. Janusz (ŚP) odszedł podczas nocnej zasiadki za sumem na środku Dziećkowic. Bez Kumpla, kt?łry wypowiadając słowa Lady D robiło mi się wesoło - dzisiaj to ju?ź nie to...

Jest okazja zamknąć temat na zlocie przy szklanicy, decyzja zapadła. Jestem Andrzej Stanek - Witam Wszystkich.